Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækker mad,og god stemning. Men ærgerligt at værtindes sangstemme flere gange blevet overdøvet af for høj musik. Mig og mine gæster,havde dog flere ubehagelige episoder på dansegulvet,med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En oplevelse helt ud over det sædvanlige. Super show og service samt dejlig mad. Stor ros. Kun fordi jeg er jyde skriver jeg ikke kæmpe dejlig oplevelse og show ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Velkomst fra ankomsten ude foran den gamle Cirkusbygning til placeringen ved bordet, 1.klasse underholdning af proff. glad og munter Wallmann Team. Intet hele aftenen er overladt til tilfældigheder o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har nogle venner som skulle med ind og se showet på lørdag er de desværre blevet syge Så ringer vi og afbestiller to styks og vi vil have pengene tilbage vi vil bare have drikkevarer for pengene... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Vermietung von Konferenz- und Besprechungsräumen
  2. Vergnügungszentrum
  3. Eventmanagement-Firma
  4. Erholungszentrum
  5. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Den perfekte aften ude – alt under ét tag! Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans i Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Mens I nyder en lækker 4-retters middag, får I serveret en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Slut festen af i byens største natklub. Velkommen til en unik totaloplevelse, der starter allerede i indgangen!

Kontaktinformationen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

453 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

helt fantastisk show

helt fantastisk show , god mad , og servicen helt i top. Vidste ikke hvad jeg skulle forvente , men hold da op helt fantastisk aften.

18. Dezember 2025

Kære Birgit

Tusind tak for de flotte ord!

Vi er virkelig glade for at høre, at både showet, maden og servicen levede op til, og overgik, dine forventninger. Det betyder meget for os, at aftenen blev helt fantastisk.

Vi håber at byde dig velkommen igen til endnu en festlig oplevelse hos os.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Godt show, men meget dårlig oplevelse

6. December 2025 - Bord 612 (Anne Pedersen)

Show og mad lever bestemt op til forventningerne!

Men hele oplevelsen blev ødelagt af at I vælger at presse vores gruppe på 10 ned på et bord, som absolut ikke egnede sig til mere end 8 personer. Alle tilsvarende borde ved siden af os havde alle 6-8 personer. Vi var nødt til at sidde skråt på stolene og skære kødet på skift og man skulle være halv atletisk for at komme ud på toilet. Vores stole stod alt for tætte og nabobordene stod så tæt på os, så vi skulle koordinere med de andre borde for at komme ind og ud. Så måtte I hellere have delt os i et 6 + 4 mands bord, i yderste nød. Og ellers ikke tage et selskab ind på 10, som man ikke kan give en god oplevelse.
Når man betaler næsten 20.000 kr. for en aften hos jer, så er det absolut skuffende at I tilsynelandende har større fokus på indtjening end at gæsterne får en god oplevelse. Jeg er sikker på at I overholder brandmyndighedernes krav, men har I ikke selv nogle min. krav til gæsteoplevelsen?
Vi har tidligere haft en god oplevelse hos jer, da vi kom en gruppe på 4, men denne her gang var en stor skuffelse og absolut ikke pengene værd!
Jeg er kun ærgerlig over at vi er sådanne rolige jyder som på selve aftenen tænkte "det skal nok gå". Men det gik slet ikke og det er kun det som vi taler om efterfølgende og det som vi kan gengive når folk spørger til vores aften.
Ikke godkendt....

6. Dezember 2025

Kære Martin

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres aften hos os ikke levede op til forventningerne - særligt når I tidligere har haft en god oplevelse. Det er naturligvis ikke den helhedsoplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi tager jeres ord med os i det videre arbejde og beklager, at besøget denne gang har efterladt jer skuffede.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget skuffende

Meget skuffende. Det har været meget trist, fordi vi har været hos Wallmans mange gange før og det har altid været et fantastisk show. Vi har gledet os meget til den aften, men I år det har været bare skuffende. Service og mad var ok.

4. Dezember 2025

Kære Thomas
Tak fordi du deler din oplevelse. Det er vi oprigtigt kede af at høre. Især fordi I har besøgt os mange gange før og plejer at have en fantastisk aften hos os.

Det betyder meget for os at levere et show, der begejstrer, og vi tager selvfølgelig jeres feedback med videre til holdet bag både show og oplevelse.

Tak igen for at give os indsigt. Det hjælper os i vores arbejde for at skabe aftener, der imponerer hver gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lydniveauet var alt for højt

Lydniveauet var alt for højt og med de udleverede ørepropper blev lyden ujævn og skrattende.
Selvom vi er kommet mange gange til Wallmanns show i København har lyden aldrig været så høj.
Kan se at andre tidligere har gjort opmærksom på det, så det er for dårligt, at lydniveauet ikke er håndteret for længst.

7. November 2025

Kære Annette

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at lydniveauet var for højt sammenlignet med jeres tidligere oplevelser hos os. Det skal selvfølgelig være behageligt for alle gæster, og vi tager din feedback med videre.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – og vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lys og skygge

OK show med god musik, men ikke på samme niveau som tidligere.
Lydniveau er forstyrrende højt, også når showet ikke kører, samtaler over den ellers lækre mad er næsten ikke muligt. Efter 5 støjfulde timer er der ingen lyst til at danse efter showet, det udmærkede orkester kan på grund af støjniveauet ikke tåles mere. Leflen for drikkepenge ved kortbetaling, som aktiv skal fravælges, koster som altid en stjerne.

25. Oktober 2025

Kære JW

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os, at du nød både mad og musik, selvom aftenen som helhed ikke helt levede op til dine tidligere besøg.

Vi sætter stor pris på din feedback – den hjælper os med at gøre oplevelsen endnu bedre fremover.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hyggeligt sted Cirkusbygningen

Hyggeligt sted Cirkusbygningen
Glimrende mad og betjening.
Showet denne sæson halter lidt
Jasmin og Erik fylder alt for meget.- for meget larm og for lidt show.- Ærgeligt men fakta.

23. Oktober 2025

Kære Martin

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for at høre, at både mad og betjening levede op til forventningerne – det betyder meget for hele holdet i Cirkusbygningen.

Vi er kede af, at showet denne sæson ikke helt ramte plet hos dig. Hver sæson er forskellig, og vi arbejder altid på at finde den rette balance mellem energi, humor og musikalske øjeblikke – så din feedback er bestemt værdsat.

Vi håber, du får lyst til at kigge forbi igen på et senere tidspunkt, hvor du kan opleve en helt ny sæson med masser af overraskelser og wow-faktor.

WAAUUUWW EN FED AFTEN

Det var alt i alt bare en skøn og underholdende Torsdag aften i selskab med nogle super dygtige og energifyldte sangere, dansere og artister…..jeg siger bare WAAUUUW EN FED AFTEN - hvor du bare var godt underholdt fra start til slut og pauserne blev brugt til at nyde den fine og velsmagende menu (vi havde bestilt standard menuen) Vi var også vildt heldige at møde den vildt dygtige tryllekunster Daniel som lavede tryllerier på vores bord - Han er både dygtig og vildt charmerende. Dette var 3. Gang vi var til WALLMANS dinnershow…..Vi kommer igen 👍🏻👏🏻

17. September 2025

Kære Kåre

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Hvor er det skønt at læse, at I havde en forrygende aften med både show, menu og et særligt trylleindslag fra vores dygtige Daniel.
Vi sætter stor pris på, at I allerede har besøgt os flere gange – og vi glæder os til at byde jer hjerteligt velkommen igen til endnu en uforglemmelig aften i Cirkusbygningen.

Fantastisk

Helt fantastisk oplevelse
Havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig hvad vi gik ind til , men det hele var en oplevelse jeg ikke ville have været foruden .
Atmosfæren , showet , betjeningen , artisterne og ikke mindst personalet , kan kun anbefales herfra . Det er bestemt ikke sidste gang vi tager turen til et af deres shows .

30. August 2025

Kære Tanja

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det gør os virkelig glade at høre, at både atmosfæren, showet, artisterne og betjeningen har givet jer en oplevelse, I ikke ville have været foruden. Hele holdet – både på og bag scenen – sætter stor pris på din anbefaling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nytårsaften hos Wallmans til 1750 kr pr. person hvor et selskab på 8 personer bliver sat ved et bord til 6 personer.

Til Nytårsaften kom mig og min kone som de sidste af vores gruppe på 8. Det resulterede i at vi sad ved hjørner af bordet.
Bordet var IKKE BEREGNET til 8 personer.
Parallelt med os var der adskillige borde af samme størrelse og der sad 6 personer ved hver bord.
Det samme var tilfældet i niveau'et under os.
Wallmans nytårsaften er jo ikke billig.
Vi har ikke noget imod at betale høj pris, men så skal vi også have det bedste for pengene.
Det var meget vanskeligt at spise for mig og min kone.

Jeg har klaget til Wallmans og direktøren har svaret:

1. det var 8 personers borde
(min kommentar: hvorfor sad der så kun 6 personer ved adskillige borde af samme størrelse ? De burde få et bord der var mindre)

2. Folk er af forskellige størrelse, så der er nogen der kan have et problem
(min kommentar: i vores selskab var alle almindelige, ikke kæmpestore)

3. På grund af størrelsen så kan få folk problemer i biografen eller på et fly
(min kommentar: ingen af os havde nogensinde problemer i biografen eller på et fly. Vi blev jo heller ikke sat 4 personer på 3 sæder i et fly, som hos Wallmans)

4. Alt er lovligt og godkendt af brandvæsenet.
(Min kommentar: det er nok lovlig MEN IKKE RIMELIG. Brandvæsenet godkender nok totalt antal af gæster men de er ligeglade med hvor mange der sidder ved et bord).

5. Han siger at jeg klagede for sent, i marts.
(Min kommentar: det har jeg gjort på grund af sygdom, men jeg har snakket med ham kort efter klagen hvor han sagde det samme og jeg spurgte om han ville  gøre noget hvis jeg klagede i januar. Svaret var, at det ville han ikke.)

I sit svar kommer han med latterlige påstande som jeg har beskrevet ovenover, men når jeg i mail nr 2 sender ham et billede hvor man kan se jeg sad ved hjørnet af bordet (og jeg er af almindelig størrelse) og spørger ham :

Er det rimeligt at sidde sådan til middag på en restaurant ? Ville  du sidde sådan på en restaurant ?

Hvad har direktøren svaret ?

HAN HAR SLET IKKE SVARET PÅ DE SPØRGSMÅL, FORDI DET ER KLART AT DET ER URIMELIGT. HAN VILLE SELV HELLER IKKE ACCEPTERE DET.

I stedet for så begyndte han igen med fly, biografer og brandvæsenet.

Jeg har skrevet til ham at der er 3 selskaber af gæster  der har klaget over præcis det samme på Trustpilot ( 2 klager fra den samme Nytårsaften).

Han svarer, at 4 klager ud af 80.000 gæster betyder ingenting.

ER DET GOD KUNDESERVICE AT BEHANDLE GÆSTER DER HAR BETALT MANGE PENGE PÅ DEN MÅDE ?HAR ALLE DE ANDRE GÆSTER DER OGSÅ HAR KLAGET OGSÅ VÆRET KÆMPESTORE SOM HAN PÅSTOD VI VAR ?

--------------------------------------------------------

30 april 2025. Svar på Wallmans svar :

Det er klart at Wallmans påstår at vores selskab har fået de pladser vi har betalt for, altså et bord for 8 personer og ikke til 6 personer som jeg skrev.

De forklarer bare ikke at mindst 3 andre selskaber til nytårsaften har klaget over det samme problem på Trustpilot. Lyver vi alle ?

Hvem tror du på :

32 gæster der har klaget at der var alt for lidt plads eller Wallmans som selvfølgelig ikke vil indrømme at de har gjort noget galt (sikken kundeservice !!!) .

Direktøren har heller ikke svaret i mail korrespondance med mig om jeg sad rimeligt når jeg sendte ham billedet hvor jeg sad ved hjørnet af bordet (for 1750 kr. ). Eller om han ville sidde sådan på en restaurant ? Hvad kunne han svare ? Det var jo helt klart ikke rimeligt.

31. Dezember 2024

Kære Tadeusz

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at din nytårsaften hos os ikke levede op til dine forventninger.

Vi har efterfølgende været i direkte dialog med dig, hvor vi har gennemgået dine kritikpunkter. Som tidligere nævnt, har du fået de pladser og den oplevelse, du har bestilt og betalt for.
Vi bestræber os altid på at levere en høj kvalitet og en god oplevelse for alle vores gæster, og vi arbejder løbende på at sikre netop det.

Vi har afsluttet dialogen fra vores side og ønsker dig alt det bedste fremover.

Super oplevelse hver gang

Jeg har nu været i Wallmans flere gange, og det har været en perfekt oplevelse hver eneste gang.

Underholdende show med rigtig dygtige artister, dansere og sangere, dejlig mad, søde tjenere og i øvrigt super god service fra alle medarbejdere i huset, inkl. vagterne som kun har givet os en fornemmelse af tryghed i form af deres synlighed hele aftenen.

Vi ses helt sikkert igen i den nye sæson!

20. März 2025

Kære Rikke,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os hver eneste gang! Vi bliver så glade, når vores dygtige artister, tjenere og øvrige medarbejdere bliver bemærket og værdsat – det betyder alverden.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen i den nye sæson!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega fedt show og go mad

Mega fedt show og go mad! Tak for det 😄

15. März 2025

Kære Max,

Tusind tak for din feedback. Den er meget værdsat!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk mad og helt vildt godt show…

Fantastisk mad og helt vildt godt show men security har vist misforstået sin rolle.
Når trapez kunstnerne er på scenen, skal de naturligvis passes på af vagter, en enkelt ubetænksom gæst kan få fatale følger, det forstår enhver.
Der hvor rollen som security misforstås af vagterne er måden de henvender sig til de intetanende gæster på. Der oplyses nemlig ikke på noget tidspunkt i løbet af showet, at færdsel til og fra de nederste 2 rækker borde er forbudt under trapez shows.
Man må blive siddende eller afvente at agten er færdig, inden man kan komme tilbage til sin plads.
Nu sad jeg ved et bord ved nederste trappe, og jeg må sige at informationsudvekslingen, primært fra vagten, var mildest talt i den grove ende.
Det var ikke ok, derfor smuttede der en stjerne, øv.. for showet var virkelig fantastisk...😊👍
PS. Der stod på skærmene at man helst ikke skulle forlade sin plads under showene, men det var kun folk der ville tilbage på deres plads der blev overfuset.
Serveringspersonalet derimod var rigtig imødekommende og leverede en sublim service..

28. Februar 2025

Kære Morten,

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at både middag og show levede op til dine forventninger.

Vi vil meget gerne i dialog omkring din oplevelse med vores vagter, og skal bede dig om at skrive til feedback@wallmans.com.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi er OK, Du er OK, Lad os have det sjovt

Havde egentligt ikke forventet, at der det ville være noget for mig, men Wallmans har den helt rigtige kombination af talentfulde optrædende og en nede-på-jorden uprætenriøs attitude - så jeg følte mig godt underholdt og i et rummeligt, grænsende kærligt fællesskab. Tjenerne kunne dog have solgt 50% flere drikkevarer, hvis de havde været på dupperne.

28. Februar 2025

Kære Allan,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du blev grebet af stemningen og følte dig godt underholdt. Vi gør en stor indsats for at skabe en afslappet og festlig atmosfære, så alle kan nyde aftenen.

Vi håber på at se dig igen til endnu en festlig aften!

Et show og service i suveræn top

Et show og service i suveræn top
Jeg har set Wallmans Dinner & Show i København flere gange, og det har hver gang været imponerende.
Tjenere og artister er så venlige og dygtige, og jeg tager virkelig hatten af for deres vilde evner.
I februar 2025 var en akrobat lidt uheldig og kom til skade med en tå. Det resulterede i blodstænk, og tjenere og andet personale var straks ved vores bord, og sørgede for at alt service, mad og drikke blev skiftet ud. Jeg fik stænk på min skjorte, men intet problem, der var en helt klar procedure for hvorledes det skulle håndteres. Jeg er dybt imponeret. Der er bare styr på alt, og personalet er SÅ venlige og kompetente. Tusind tak endnu en gang!
PS. Akrobaten havde efter sigende ingen mén, og deltog også i resten af aftenens show :-)

6. Februar 2025

Kære Nana,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vores team, både på og bag scenen, arbejder hårdt for at skabe en uforglemmelig aften for vores gæster, og det betyder meget at få den anerkendelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores personale – de er virkelig enestående, og vi er stolte af deres engagement og professionalisme. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen til endnu en magisk aften!

Virkelig serviceminded Security

Virkelig serviceminded Security. Jeg var så uheldig at mistet mit jakke nummer til garderoben, og frygtet at jeg skulle hjem uden overtøj, heldigvis var vagten behjælpelig og med et smil på læben fandt han frem til min jakke på ingen tid blandt alt det andet overtøj. Wallmans er virkelig en bygningen hvor du får følelsen af at være velkommen og tryg som ikke kan sammenlignes med andre steder i København.

1. Februar 2025

Kære Michael,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at vores vagter kunne hjælpe dig hurtigt og med et smil – vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og godt taget imod.
Vi sætter stor pris på dine ord og håber at se dig igen snart!

Energien var på toppen!

Det var en fantastisk oplevelse. Humøret og energien var på toppen og smittede os alle. Showet var ekstraordinært og totalt unikt. Jeg kommer 100% tilbage.

18. Jänner 2025

Kære Siri,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen til endnu en spektakulær aften!

extraordinay

Once in a lifetime experience

1. November 2024

Dear Ayda

Thank you so much! We're thrilled that you had an unforgettable evening in our company!

All the best

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gaaroben var super Nice og effektive

Gaaroben var super Nice og effektive. Mega søde især Ida og Sofie med f.

1. Februar 2025

Kære Tony

Mange tak for de 5 stjerner og din ros af vores medarbejdere i garderoben. Din feedback er virkelig værdsat!

Wallmans

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr