Wearewovens Bewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige wollen jas

Kocht hier echt een prachtige jas. Helemaal verliefd op. Hij was niet direct leverbaar, kreeg een vriendelijke mail waarin ze aangaven dat hij een week later geleverd zou worden en kreeg hem inderdaad een week later geleverd. Hij is echt heel mooi. Super blij mee.

19. Mai 2026

Bestel hier niet!

Na de bestelling kreeg ik een mail dat het gilet wat ik had besteld niet op voorraad was. Ze zouden snel binnen komen en ik zou mijn paket met 2 weken ondvangen. Na 2 weken verneem ik niks meer van het bedrijf en besluit contact op te nemen. Ze gaven aan dat volgende week de gilets zouden binnen komen en dat ik nog even moest wachten (dit deed ik). Het gilet zou dus met 1,5 week bij mij binnen komen. Ook na 2 weken nog steets niets ondvangen, dus ik stuur weer een mail dat ik er een beetje klaar mee ben, ik het raar vind dat ze mij niet op de hoogde houden van alle vertragingen en dat ik nu wel mijn geld terug wil. In de mail die ik terug krijg kan hij opeens vandaag worden verzonden en dan heb ik hem morgen binnen (de gilets waren gewoon bij hun binnen gekomen 2 weken terug maar nooit naar mij verstuurd). Ze gaven in de mail aan dat het MIJN fout was dat ik hem nog niet had ondvangen omdat ik volgens hun niet heb gereageerd op de laatste mail (wat wel is gebeurt). Ze geven aan daarom de bestelling gepauzeerd te hebben en dat het gilet daarom nooit naar mij is verzonden. Omgekeerde wereld. Ze gaven aan dat als ik nooit contact met hun had gezocht het gilet dus nooit verzonden was terwijl ik hiervoor wel heb betaald. Het is belachelijk dat een bedrijf je totaal niet op de hoogde houd van het feit dat een zending een dikke maand vertraging heeft, je er zelf achteraan moet om iets te horen hiervan en uiteindelijk zelf de schuld te krijgen van hun eigen fout. Ik zou zeggen sla deze website over en bestel lekker wat op Dilling of Alwero dan weet je zeker dat je het binnen krijgt.

23. Mai 2026

Helaas slechte service

Helaas slechte service. Mutsje gekocht en goed het maattabel gelezen. Viel ontzettend klein en mijn zoontje heeft het maar heel kort kunnen dragen. Terwijl het eigenlijk nog 2 jaar mee zou moeten kunnen. Toen ik een mailtje stuurde konden ze hier niks mee. Ik wilde een review schrijven bij het product om andere klanten te helpen. 2 maal geprobeerd maar het komt niet op de website. Wel een mailtje dat de review gecontroleerd zou worden. Erg jammer. Zal hier niks meer kopen.

27. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook ik heb geen fijne ervaring.

Ook ik heb geen fijne ervaring.
Er stond op de website dat het "iets langer" kan duren en dat gedeelte zou ik nog begrijpen.
Maar inmiddels zijn we ruim een week verder en moest ik zelf navraag doen over het verblijf van mijn pakket. Mijn bestelling was in 'backorder' gekomen en dat kon wel 3 weken duren. Maar oh, wat een geluk, want ze zouden nieuw wol binnen krijgen en dan kon het wel wat sneller. Vreemd dat je zelf achter je bestelling aanmoet om deze info überhaupt te ontvangen. Aangezien Kerst voor de deur staat en ik anderhalf week afwezig zal zijn, is het nog maar de vraag of het überhaupt goed aankomt. Hun reactie naar de klant vond ik ook wel erg makkelijk.

22. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed

Snel reactie op mijn vraag via de mail. Snel verzonden en producten zijn precies wat ik besteld heb. Kan me dan ook niet vinden in de andere reviews hier, jammer! Ik hoop dat ons zoontje lekker warm kan slapen met zijn wollen onderlegger.

19. November 2025

Slechte klantenservice…

Ik wilde een gekochte bodywarmer retourneren en heb betaald voor de (verzekerde) verzendkosten. De eigenaar / we are wovens was niet thuis en heeft het pakje terug laten sturen. Klanten zelf laten betalen voor retourverzendkosten is nog begrijpelijk, maar dan de pakketjes gewoon terug sturen en vervolgens in een mailwisseling niets meer laten horen: slechte klantenservice! Zit nu met bodywarmer die ik niet gebruik, extra kisten voor heb gemaakt en… zonder enkel resultaat. Absoluut geen aanbeveling.

21. Juni 2025

Helaas een slechte ervaring

Helaas een slechte ervaring. Ik had een bestelling boven de 40 euro geplaatst. Ik had alleen slofjes ontvangen die niet kloppend waren en ik wilde graag mijn geld terug. Blijkbaar is het bij dit bedrijf normaal dat je dan 10 euro moet betalen voor het retourneren..omdat het bedrag dan onder de 40 euro is. Terwijl ik eerste instantie een bestelling boven de 40 euro had geplaatst. Een bijzondere manier van handelen gezien de slofjes bij levering niet kloppend zijn? Bij deze webshop draai je dan alsnog op voor de kosten.

7. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr