HOLD JER LANGT VÆK!!!!!
Jeg havde bestilt en vare til 119,-. De havde trukket pengene den 19.9, men jeg har ikke modtaget varen! Den kan selvfølgelig nå at komme endnu. I deres mail vedr. betalingen var gennemført står der hverken, hvad man har købt eller det beløb de vil trække på ens konto. De skriver heller ikke noget om, at der automatisk følger et medlemskab med! Da jeg så, der var hævet 399,- på min konto, undersøgte jeg det så lidt nærmere. I deres mail står der forneden, at ved at klikke på linket kan man se sin ordre og faktura. Men.... Når man klikker på det link kommer der en side, hvor der står PBS. I en boks derunder står der så det med, at de første 7 dage er gratis og derefter koster det 399 om måneden. Men at man til hver en tid kan melde sig ud. Men HVOR???!! Det står der ikke noget om! Og heller ikke link til det. Kun et link til at komme til webshoppen. Men når man klikker på det, kommer der bare en tom side, hvor der står "vi er i øjeblikket offlinepå grund af tekniske problemer" og så en e-mail underneden. Den har jeg skrevet til og også besvaret min mail vedr. betalingen var gennemført, men har ingen respons fået.
Jeg har snakket med min bank, som henviste til en indsigelsesafdeling. På min netbank stod der "PBS, 4589888302". Hun sagde, at det evt kunne være et telefonnummer, hvis jeg prøvede at fjerne 45. Jeg prøvede at ringe i dag. Der kommer bare en telefonsvarer. På engelsk!! Som siger, at dette kun er en online forretning. At man skulle henvende sig på deres hjemmeside. Men hvad er deres hjemmeside??! Det siger de ikke! Et stort FUPFIRMA!
Jeg har fået lukket mit Dan-kort omgående og bestilt et nyt. Jeg kan kun anbefale andre også at gøre det, for hvornår hæver de igen?!
30. September 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung