Wellnessudstyr ApS Bewertungen 206

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt i alt en rigtig god købsoplevelse, trods ændringer af produktet fra leverandørens side. ☺️ Købte en sadelstol til aflastning i hjemmet, men modtog en med et lidt anderledes sæde, grundet æ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sten gav et godt tilbud, leverede en fantastisk service og brugte hele dagen på at samle min ordre. Varerne kom til tiden og ser smukke ud. Kan varmt anbefale Wellnessudstyr.dk. Tak for det Sten :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde startet med at raide 1 stjerne grundet manglende mails på noget bestilt og manglende tilbagemelding, men retter det nu til 5 stjerner. Det viser sig at det var mig selv der ikke havde vær... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet med Sten fra Wellnessudstyr flere gange, og der er altid en rigtig god vejledning og service. Jeg har denne gang valgt en leasing aftale på mit nye inventar til klinikken og også her f... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Kosmetikproduktanbieter
  2. Aromatherapiebedarf
  3. Day-Spa
  4. Anbieter von Physiotherapiegeräten

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en seriøs dansk distributør af unikt wellnessudstyr til klinikker, massører og andre behandlere i Danmark, Sverige og Norge. Vi sælger vore produkter, både direkte,- og eller via vores hjemmeside Wellnessudstyr.dk, dette for at sikre vore kunder nem og hurtig adgang til vort omfattende sortiment.

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god købsoplevelse og service!

Købte en sadelstol til aflastning i hjemmet, men modtog en med et lidt anderledes sæde, grundet ændring fra leverandørens side. Desværre kunne det mærkes med det samme, at det gav en dårlig stilling i kroppen.

Tog kontakt til dem og i løbet af meget kort tid, fik de skaffet det rigtige sæde, som jeg i dag har modtaget og det er perfekt!

Så endnu en gang, TAK for rigtig god service. Er meget glad for min nye stol nu ☺️

29. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og fin vare! Gav gerne endnu flere stjerner, hvis det var muligt!

Jeg ringede for nærmere info om et rullebord jeg tænkte på at købe. Jeg fik dog kolde fødder, da jeg hørte, jeg selv skulle samle det! Jamen, jeg samler det da bare for dig og bringer det hjem til dig, sagde Sten! Som jo bor i Jylland, mens jeg bor på Sjælland.. Som sagt så gjort. Han kom med det fine, samlede bord hjem til mig den dag, han havde sagt, på slaget kl. 11, som han havde sagt! Godt nok havde han flere ærinder på Sjælland, men det gjorde jo ikke den fine service ringere! Mageløst! Tusind tak igen Sten!:)

24. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Wellnessudstyr ApS-Logo

Antwort von Wellnessudstyr ApS

Hej Linda
Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Dejligt at blive påskønnet for ens arbejde og at kunne gøre dig og vores mange andre kunder tilfredse med deres køb fra os. Håber stadig du er glad for bordet? Tusind tak:-) hilsen Sten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og kompetent vejledning og betjening.

Jeg har for kort tid siden startet min fodplejeklinik. I den forbindelse har jeg oplevet at få en god service og kompetent vejledning. Jeg køber gerne udstyr hos "wellness" igen. En fin oplevelse, som jeg kan anbefale andre.

24. September 2025
Wellnessudstyr ApS-Logo

Antwort von Wellnessudstyr ApS

Hej Jette! Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget galde for. Det er dejligt når nogen af vores skønne kunder ønsker at dele deres oplevelser med andre her, det er vi taknemmelige for, så tak for det:-) Hilsen Sten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr