Wij hebben twee doeken gekocht bij werk aan de muur. We wilden deze allebei in dezelfde afmeting. Daarvoor moet 1 doek ingekort worden. Hierover werden wij speciaal gemaild. Het contact was heel vrien... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik hou van verandering in mijn interieur, dus het artframe van Werk Aan De Muur is een fantastisch concept. De doeken zijn mooi en zeer eenvoudig te wisselen. Er was iets mis gegaan bij mijn bestell... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het artframe is een solide systeem, mooie kwaliteit van de afdruk, duidelijke instructies om te monteren. Heldere communicatie en ontzettend blij met het ' werk aan de muur '!
Unternehmen hat geantwortet
We zagen het op tv en waren meteen benieuwd. In Spanje wordt het gewoon bezorgd, dus het hele proces was verrassend eenvoudig. Het lastigste was eerlijk gezegd alleen het kiezen van wat we aan de muur... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Lang gezocht naar een schilderij. Uiteindelijk gekocht bij Werken aan de muur!
Kan het iedereen aanraden om een schilderij te kopen!

Antwort von Werk aan de Muur
Heel fijne communicatie. Alles ging snel. Was een probleem met de verzending, alles gelijk netjes en vriendelijk opgelost.

Antwort von Werk aan de Muur
Tijdens het transport was het frame van het door ons bestelde doek gebroken. Dit is supersnel door werk aan de muur opgelost. Het canvasdoek van 1.00x1.80mtr. hangt nu boven onze bank te schitteren. We zijn er héél blij mee! Nogmaals bedankt voor jullie uitstekende service!!

Antwort von Werk aan de Muur
Mooi werk en je kunt regelmatig wisselen. Tijdens de bestelling wordt je uitstekend op de hoogte gehouden van de levering.

Antwort von Werk aan de Muur
Al eerder wat besteld … nu een doel van matisse .. schitterend.. super eenvoudig om het frame in elkaar te zetten en het doek te plaatsen

Antwort von Werk aan de Muur
Prachtig werk, erg goede afwerking, de levering perfect.

Uitstekende klantenservice!
We hadden op de sample sale een aantal weken terug een doek gekocht wat net niet goed in de bijbehorende lijst paste.
Toen ik met Werk aan de muur daarover contact opnam hebben ze als oplossing een nieuw doek laten maken met de juiste afmeting.
We zijn super blij met deze oplossing en nu past het doek heel goed. Dat noem ik nog eens klantenservice!

Antwort von Werk aan de Muur
Correcte afhandeling. Zelf beelduistnede en maat te bepalen. Mooi ingeframed.
Vlotte levering voor iets wat op maat gemaakt moet worden. Degelijk verpakt. Alleen nog geen 10 gegeven omdat ik nog niet weet hoe lang de prints mooi blijven, zoals verkleuring, blijft het canvas mooi strak e.d.

Antwort von Werk aan de Muur
Een prachtige plaat op HD metaal laten maken. Een pronkstuk in onze huiskamer. Super tevreden !!!

Antwort von Werk aan de Muur
Mooie wanddecoratie die zorgvuldig is afgewerkt en goed verpakt, een aanrader

Antwort von Werk aan de Muur
Onlangs een mooi doek gekocht en een ander vervangen. Ging reuze makkelijk. Prettige website en fijne dienstverlening.

Antwort von Werk aan de Muur
Prachtige kunstwerken op Aluminium Dibond – met én zonder baklijst!
Ik ben ontzettend tevreden met de kunstwerken die ik heb besteld via Werk aan de Muur, afgedrukt op Aluminium Dibond. De kwaliteit is echt schitterend – haarscherpe details, levendige kleuren en een matte afwerking die er bijzonder strak en professioneel uitziet. Het materiaal voelt stevig aan en oogt luxe, precies zoals je van hoogwaardig wanddecor verwacht.
Ik heb zowel werken besteld zonder lijst als met een baklijst, en beide varianten zijn prachtig op hun eigen manier. Zonder lijst geeft het een moderne, minimalistische uitstraling. Met baklijst krijgt het juist een extra verfijnde, afgewerkte look die het kunstwerk echt tot zijn recht laat komen.
De afwerking is perfect en de ophangsystemen zijn eenvoudig te gebruiken en stevig. Een echte aanwinst voor mijn interieur – ik krijg er regelmatig complimenten over. Werk aan de Muur levert topkwaliteit en ik bestel hier zeker opnieuw!

Een zelf uitgekozen kunstwerk

Antwort von Werk aan de Muur
ze hebben een heel uitgebreide collectie aan eigen foto's waar je altijd iets vind dat je mooi in je huis kwijt kan

Antwort von Werk aan de Muur
Prachtig werk afgeleverd binnen de afgegeven levertijd. Door eigen fout contact gehad met Gina van de klantenservice en zeer goed en snel geholpen, bedankt!

Antwort von Werk aan de Muur
Veel keuze opties, Goede website hulp app, snel en hoge kwaliteit.

Antwort von Werk aan de Muur
Super blij met ons Werk aan de Muur afbeelding ❤️ Sakura Style III van Jacky!
Helemaal naar wens 😍

Antwort von Werk aan de Muur
Super blij met ons doek. De app is top en geeft een heel realistisch beeld van hoe het kan worden. We gaan zeker nog een wissel doek halen maar eerst genieten van deze.

Antwort von Werk aan de Muur
Duur, erg duur. Systeem van de wissellijst is goed. Het totaal maakt het erg duur voor wat je krijgt. Een theedoek aan de muur kan ook mooi zijn en is slechts een fractie van de prijs

Antwort von Werk aan de Muur
Uitstekende kwaliteit Artframe. Mooi mat doek. Na de verhuizing was ik de hoekprofielen kwijt en Mirelle stuurde ze gratis op. Top service!

Antwort von Werk aan de Muur
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.