Werk aan de Muur Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben twee doeken gekocht bij werk aan de muur. We wilden deze allebei in dezelfde afmeting. Daarvoor moet 1 doek ingekort worden. Hierover werden wij speciaal gemaild. Het contact was heel vrien... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik hou van verandering in mijn interieur, dus het artframe van Werk Aan De Muur is een fantastisch concept. De doeken zijn mooi en zeer eenvoudig te wisselen. Er was iets mis gegaan bij mijn bestell... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het artframe is een solide systeem, mooie kwaliteit van de afdruk, duidelijke instructies om te monteren. Heldere communicatie en ontzettend blij met het ' werk aan de muur '!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

3 sterren voor de snelle reactie en de geboden service, maar helaas valt het uiteindelijke resultaat erg tegen. Ik heb een ArtFrame-schilderij aangeschaft dat je zelf in elkaar moet zetten. Eenma... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

141 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Schitterend site.

Mooie site, veel keuze voor iedereen een persoonlijk en eigen smaak van schilderij. Makkelijk bestellen en bezorgd in goede verpakking.
Wij zijn heel blij met ons schilderij,
In een woord prachtig m

26. Mai 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Tof om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe kunstwerk Patricia!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het assortiment is enorm, lastig kiezen.

Het assortiment is enorm. Daarom hebben we er geruime tijd over gedaan om een keuze te kunnen maken. Maar eenmaal gekozen, was het proces van bestellen tot en met de levering heel eenvoudig en goed online te volgen. Het werk aan de muur (canvas) ziet eruit zoals online, en hangt er prachtig bij.

29. Mai 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen dat jullie ondanks het brede aanbod toch een mooi werk uitgekozen hebben! Mocht je voor een eventueel volgend werk hulp nodig hebben mag je altijd onze stylisten om hulp vragen via info@werkaandemuur.nl

Wij wensen jullie in ieder geval heel veel plezier van jullie nieuwe Werk aan de Muur!

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld. Snelle levering.
Het hangt prachtig in mijn huis. Super tevreden.

20. Mai 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Tof om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe kunstwerk Willem!

Professioneel

Heel veel keus, mooie fotografie, keurige verzending, goed ingepakt en prettige informatie over het proces.

18. April 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Bedankt voor uw mooie waardering mevrouw v.d. Wal!

Een digitale zoektocht!☺️

Mega collectie aan werken en ook voldoende filters om te zoeken naar mijn persoonlijk werk aan de kunst. Goede instructie en uiteindelijk tevreden op het eindresultaat!

7. Mai 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Super om te horen dat onze filters hebben geholpen om een mooi kunstwerk te vinden! Veel plezier ervan!

Super tevreden!!!

Snelle en goede levering.
Goede en eerlijke adviezen t.a.v. toe te passen materialen.
Heel tevreden met het geleverde kunstwerk en de service er omheen.

23. April 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen dat de hele ervaring zo positief is! Geniet van je nieuwe kunstwerk Kees!

Top Systeem

Zeer klantvriendelijk contact, ook ivm een aanpassing.
Heel makkelijk om in elkaar te krijgen.
Prachtig systeem.

20. April 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Bedankt voor je mooie waardering Monique!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel veel keuze, prachtige kwaliteit!

Heel veel keuze, het uitkiezen is al leuk! Wij hebben gekozen voor een collage, daar heeft de klantenservice goed en heel snel bij geholpen! De kwaliteit is prachtig! Hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Super blij met onze nieuwe kunst aan de muur!

4. Mai 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Wat ontzettend leuk om jouw mooie review te lezen Marja! Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen en heel veel plezier van je nieuwe Werk aan de Muur

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie fotoschilderij met een strakke lijst er omheen

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de staat van je bestelling, schilderij wordt goed verpakt verstuurd en heel veel keus op de site

27. März 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen Pascal! Dit zijn dingen waar wij erg ons best voor doen. Wij wensen jou veel plezier met je nieuwe kunstwerk!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben intussen ons 4de doek met…

We hebben intussen ons 4de doek met zwarte lijsten ontvangen. Alle doeken tot volle tevredenheid. Echter bij het ophangen van het 4de doek kwamen we er achter dat wij het verkeerd besteld hadden. Lengte en breedte waren verwisseld. Na een belletje met een medewerkster werd ons aangeboden het foutieve doek terug testuren. Wij konden aanspraak maken op de zgn. kunstgarantie, waardoor we gratis een ander doek konden krijgen. Waar vind je dit nog in deze tijd ??? Super vriendelijk bedrijf met service en mooie schilderijen. Vandaar de dik verdiende 5 STERREN.

16. April 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Super om te horen dat je zo goed bent geholpen Hans! En heel erg leuk dat je al meerdere wisseldoeken bij ons hebt besteld. Geniet van je mooie werken en hopelijk tot ziens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd zeer vriendelijk geholpen

Ik werd zeer vriendelijk geholpen, ook toen ik dacht dat er iets niet klopte, maar dat ik verkeerd had gekeken!
Veel keus, prachtige werken voor aan de muur! Goed verpakt en dus heelhuids overgekomen!

28. März 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Wat fijn om te lezen dat je zo vriendelijk bent geholpen en blij bent met je nieuwe kunstwerk Renee!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden en er keuze zat.

Ik ben zeer tevreden en er keuze zat.
Kwaliteit is fantastisch en is in het echt ook heel mooi en superdij systeem.
Nog net geen 10 omdat ik nog wat kunstwerken mis die ik heeeeel graag op spandoek zou willen hebben maar dat heeft natuurlijk meer met de auteursrechten van de kunstenaars te maken maar daarom geen 10

5. April 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen dat je zeer tevreden bent! Dank je wel voor je review Wendy en veel plezier van het kunstwerk!

Prachtig!

Prachtig kunstwerk voor de badkamer dat vochtbestendig is!

31. März 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Wat leuk dat je een mooi werk hebt gekozen voor in de badkamer! Geniet ervan.

De keuze is reuze

De keuze is reuze! Alle stijlen,smaken en afmetingen zijn verkrijgbaar. Wat erg handig is ,is dat je (met de app)kan zien hoe de afbeelding aan jouw muur staat. Het werk werd ook goed verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Werk aan de muur krijgt van mij een dikke 10.

30. März 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Ontzettend bedankt voor je mooie review Ingrid, van dit soort berichten worden wij erg blij!

Ontvangst prima

Ontvangst prima, beschrijving om het in elkaar te zetten prima.

24. März 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Leuk om te lezen! Bedankt voor je waardering en veel plezier van je nieuwe kunstwerk

Mooie canvas

Mooie canvas, snel geleverd en goed verpakt

9. März 2026

Antwort von Werk aan de Muur

Bedankt voor je mooie review!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr