WhitestripsPolska.pl Bewertungen 14

4,2

Unternehmensdetails

1. Kosmetische Zahnmedizin

Vom Unternehmen geschrieben

What We Do? WhitestripsPolska is an online store supplying products from the USA designed for teeth whitening, as well as oral health and hygiene care. Get to know us better through our various communication channels. Numerous positive reviews online confirm our credibility as an authorized distributor of whitening strips. See for yourself today!

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

14 Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zakup w whitestripspolska.pl to była…

Zakup w whitestripspolska.pl to była świetna decyzja. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, a cały proces był prosty i wygodny. Efekty stosowania pasków są naprawdę widoczne i przekroczyły moje oczekiwania. Z pewnością polecę ten sklep znajomym.

28. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo dobra jakość obsługi oraz…

Bardzo dobra jakość obsługi oraz ekspresowa realizacja zamówienia. Paski wybielające z whitestripspolska.pl są oryginalne i działają dokładnie tak, jak opisano na stronie. Już po pierwszych użyciach zauważyłem różnicę. Jestem w pełni zadowolony z zakupu.

29. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

GdańskTo mój pierwszy zakup w…

GdańskTo mój pierwszy zakup w whitestripspolska.pl i jestem pozytywnie zaskoczona. Przesyłka dotarła szybko, a obsługa klienta odpowiedziała na moje pytania bardzo profesjonalnie. Produkt okazał się skuteczny i łatwy w użyciu. Chętnie zamówię ponownie.

1. Juni 2026

Zakupy w whitestripspolska.pl…

Zakupy w whitestripspolska.pl przebiegły bezproblemowo i bardzo sprawnie. Strona jest przejrzysta, a opis produktu dokładny i pomocny. Paski spełniły moje oczekiwania, a efekt wybielonych zębów jest naprawdę widoczny. Zdecydowanie polecam ten sklep.

1. Mai 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w…

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie whitestripspolska.pl. Zamówienie dotarło szybko, a produkt był starannie zapakowany. Efekty wybielania zauważyłam już po kilku dniach stosowania. Na pewno wrócę po kolejne zamówienie.

23. April 2026

Paski oryginalne

Paski oryginalne, szybka dostawa, fachowe doradztwo. Polecam!

25. April 2026

Antwort von WhitestripsPolska.pl

Dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię! 😊
Cieszymy się, że paski spełniły oczekiwania, a dostawa i doradztwo były na wysokim poziomie.

Zawsze oferujemy oryginalne produkty i wsparcie przy wyborze — zapraszamy ponownie!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zlodzieje- odradzam zakupow.

Sciema, nie otrzymalam zamowienia. Zlodzieje !!!

17. März 2026

Dzień dobry,
nie możemy znaleźć żadnego zamówienia przypisanego do danych autora opinii, ani żadnego kontaktu z naszym działem obsługi klienta w tej sprawie.
Każde zamówienie realizujemy zgodnie z procedurami i zawsze jesteśmy dostępni dla klientów w przypadku jakichkolwiek problemów.
Jeśli faktycznie doszło do zakupu, prosimy o kontakt z nami bezpośrednio – chętnie wyjaśnimy sprawę i pomożemy ją rozwiązać.

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, miła obsługa. Doradzili mi odpowiednie paski na nadwrażliwe zęby. Polecam !

10. April 2026

Dzień dobry,

dziękujemy za opinię i zaufanie. Cieszymy się, że wysyłka przebiegła szybko, a nasz zespół mógł pomóc w doborze odpowiednich pasków do wrażliwych zębów.

W razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji.

Pozdrawiamy,
Zespół WhitestripsPolska.pl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opinia jak najbardziej na ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️…

Opinia jak najbardziej na ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ponieważ realizacja zamówienia już na drugi dzień. Towar jest zgodny z opisem a co ważniejsze oryginalny, bo efekt wybielania jest zadowalający. Wrócę do Was jeszcze :)

26. März 2026

Antwort von WhitestripsPolska.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊

Cieszymy się, że wszystko dotarło szybko i że efekty są zadowalające. Zapraszamy ponownie – zawsze chętnie pomożemy!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam whitestripspolska.pl! Zamówienie dotarło bardzo szybko, wszystko było świetnie zapakowane, a produkt oryginalny i zgodny z opisem. Paski wybielające Crest działają rewelacyjnie – efekty widoczne już po kilku dniach. Obsługa klienta bardzo pomocna i profesjonalna, odpowiedzieli na wszystkie moje pytania. Na pewno wrócę po kolejne zakupy.

15. Jänner 2026

Antwort von WhitestripsPolska.pl

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię i zaufanie 💙

Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, produkt spełnił oczekiwania, a efekty pasków wybielających Crest są widoczne już po kilku dniach! Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał w 100% oryginalny produkt, bezpiecznie zapakowany i zgodny z opisem.

Dziękujemy również za miłe słowa o naszej obsłudze klienta – zawsze chętnie pomagamy i odpowiadamy na wszystkie pytania.

Będzie nam ogromnie miło gościć Cię ponownie w WhitestripsPolska.pl 🤍

Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam! Szybka wysyłka, towar zgodny z oryginałem.

26. Jänner 2026

Dziękujemy serdecznie za polecenie! 😊

Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z szybkiej wysyłki oraz że produkt spełnił oczekiwania i okazał się w pełni oryginalny. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy w naszym sklepie były bezpieczne i komfortowe.

Zapraszamy ponownie!

Paski Crest oryginalne

Robiąc zakupy w tym sklepie opierałem się na szerokim asortymencie marki Crest. Od lat używam Crest Professional a w tym sklepie można zakupić oryginalne paski.

1. Dezember 2025

Antwort von WhitestripsPolska.pl

Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! 😊

Cieszymy się, że docenił Pan nasz szeroki asortyment produktów marki Crest oraz że mógł Pan znaleźć u nas swoje sprawdzone Crest Professional. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować wyłącznie oryginalne paski wybielające i zapewniać klientom bezpieczne oraz komfortowe zakupy.

Zapraszamy ponownie i dziękujemy za zaufanie!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fejkowa strona

strona wygląda jakby była zrobiona do scamowania klientów. Sztucznie wygenerowane opinie z masą emotek, przez które od razu widać że nie ludzie je pisali. Do tego co chwile wyskakująca reklama z różnymi kodami i prezentami. Warto też wspomnieć o tragicznie zrobionym opisie strony. Nie mam stu procentowej pewności, że to fejk (dla tego 2 gwiazdki a nie 1)ale ja bym napewno na tej stronie się nie logował a nie mówiąc już o kupowaniu.

24. August 2025

Antwort von WhitestripsPolska.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro, że nasza strona wzbudziła u Pana/Pani takie wątpliwości. Chcielibyśmy jednak zapewnić, że sklep działa w pełni legalnie, a wszystkie zamówienia są realizowane zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz standardami bezpieczeństwa.

Opinie widoczne na stronie pochodzą od realnych klientów, którzy dobrowolnie dzielą się swoimi doświadczeniami — forma ich wypowiedzi, w tym użycie emotek, wynika wyłącznie z indywidualnego stylu pisania. Nie są one generowane sztucznie ani publikowane w sposób nieautentyczny.

Jeśli chodzi o pojawiające się informacje o kodach rabatowych czy promocjach, są one elementem standardowych działań marketingowych, które mają na celu zaoferowanie klientom dodatkowych korzyści. Rozumiemy jednak, że mogą być odbierane jako zbyt intensywne — pracujemy nad tym, aby komunikacja była bardziej komfortowa.

Odnosząc się do opisu strony, stale ulepszamy treści i wygląd sklepu, aby były jak najbardziej przejrzyste i pomocne dla użytkowników. Każda konstruktywna uwaga jest dla nas cenna.

Zapewniamy, że logowanie oraz proces zakupowy są zabezpieczone certyfikatem SSL, a dane klientów są chronione zgodnie z polityką prywatności.

Dziękujemy za Pana/Pani komentarz — mamy nadzieję, że w przyszłości uda nam się odbudować zaufanie i zapewnić pozytywne doświadczenie zakupowe.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr