Unternehmen hat geantwortet
Poortvliet verhandeld contracten onder de naam all in house service wat eigenlijk oranje service is. Laat je niet oplichten dit kost 300 euro. Klink allemaal heel handig maar zodra je afspraken w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wooninspiratie en woontrends. Met meer dan 50.000m2 is Woonboulevard Poortvliet de grootste Woonboulevard van de Benelux en bieden wij een totaal assortiment in meubels, wonen, slapen, keukens, woonaccessoires, huishoud-, bad- en bedtextiel, kinderkamers, verlichting en design. Shop alles voor jouw huis. Woonboulevard Poortvliet - wij zijn wonen
Paasdijkweg 33, 4693 RE, Poortvliet, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Veel keus, nette en goede voorlichting. Bij het bezorgen van ons nieuwe bankstel hebben de bezorgers een flinke kras gemaakt op onze parketvloer. Woonboulevard kwam met een nette financiële tegemoetkoming om die kras te laten herstellen.
Mijn ervaring is dat je je hele huis kunt aankleden bij Poortvliet.
Zeer deskundig advies en persoonlijke benadering en fijne ervaring. Prima service bij aflevering en compleet volgens de bij aankoop gemaakte voorwaarden en wijze waarop de levering zou gaan

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
Onder één dak vindt je alle woonwinkels van Nederland. Erg handig want vergelijken is zo erg makkelijk, De meubels zijn ruim tentoongesteld. De verkopers zijn niet opdringerig, je kunt rustig rond kijken en je tijd nemen. Heb je een vraag of wil je een order plaatsen dan is er deskundig personeel aanwezig. Tussentijds zin in koffie of iets dergelijks, er is een brasserie met een ruime keuze.
Ik vond de opmerking van een medewerker wel typerend: "Als je het hier niet vindt, vindt je het ergens anders in Nederland ook niet.".

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
Was een top ervaring met Janita van de keukenboulevard.
Goed advies. Zou het iedereen aanraden.
Super leuke jongens (Alex en Arjan) van de montage over de vloer gehad.
Al met al een top ervaring

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
Prima geholpen, ontspannen en veel keus.

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
Goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. Vriendelijke, vakkundige en meedenkende service monteurs!

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
Topwinkel, uitstekende service en zeer goede kwaliteit. Mensen die er werken zeer behulpzaam alsook de bezorging/bezorgers.

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
Alles wordt netjes op de afgesproken tijd bezorgt als de bezorger onderweg is en ze zijn er bijna dan wordt je gebeld zodat je ze kan verwachten, alles wordt netjes binnen gebracht en neergezet en karton en plastic wordt netjes weer mee genomen.

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
De rust die er heerst. De vriendelijkheid van de mensen, die er werken. Alles was mogelijk.

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
Top service. Ze staan altijd klaar indien het nodig is om het op te lossen. We zijn er vaste klant. En niet voor niets.

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
Woonboulevard is een prima meubelzaak met een uitgebreide sortering meubels, voor elck wat wils.
De serverlening is perfect, gemaakte afspraken worden nagekomen.

De afspraken zijn goed.
Nette levering.

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
Gewoon goed behandeld bij binnenkomst. Koffie met gebak. Rondleiding op deze prachtige afdeling. Geen gevoel dat er iets aangesmeerd wordt. Fantastisch gevoel. Men denkt mee en handelt ernaar. Dikke pluim. Als je hier niet slaagd ligt het aan jezelf. Enthousiaste verkoper. Klasse!

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
We komen al heel lang bij Weyts en hebben verschillende fauteuils en bankstellen gekocht. Alle keren zijn we door Maurice geholpen. Met zijn diepe productkennis en charme schetst Maurice ons een prachtig beeld hoe onze nieuwe aankoop zal staan in ons huis. Hij maakt voor ons altijd het verschil. Weyts mag trots zijn op Maurice en hem alle waardering doen toekomen.

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
Tim heeft mij fantastisch geholpen met het samenstellen van een hoekbank, salontafels, fauteuil en eetkamerstoelen. Met goede adviezen, humor en meedenkend , thnx!

Antwort von Woonboulevard Poortvliet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.