Tyveri på et højere plan
jeg har nu købt hos dem to gange, første gang var størrelserne helt hen i vejret og kvaliteten tvivlsom, men jeg tænkte at det kunne være en svipser.
nu har jeg igen bestilt og modtager en mail om at orderen er blevet annulleret fordi pengene ikke kunne gå igennem, meget forvirrende engelsk hvor kun en af tingene var listet i mailen. jeg gik ud fra at det måtte være blevet anulleret det hele da jeg betalte for det samlet.
få dage senere bliver pengene trukket og jeg får fat i xtrax's kundeservice der fortæller mig at kun en af tingene er blevet annulleret- efter nogen besvær får jeg så min pakke, glad over at jeg fik det allievel - troede jeg:
da jeg åbnede kassen var det billige kopier af mærker som collichif og på INGEN af tingene virkede lynlåsene, alt mere eller mindre var defekt - jeg får igen fat i kundeservice, skuffet og lidt irriterret, jeg bliver forsikret om at hvis blot jeg sender det tilbage skulle jeg nok få refunderet både for de ting jeg sendte retur og portoen (som ligger på 300,-)
siden de modtog pakken (det kan jeg se via. track and trace at de har) for godt 11dage siden har jeg intet svar fået til trods for utallige mails. de har altså stjålet over 1000,- fra mig og vil ikke svare på noget som helst.
jeg vil stærkt fraråde folk at købe derfra for er der noget ivejen med det du køber skal du ikke regne med hjælp fra dem, det er da sikkert. lige indtil du sender pakken er de super venlige, og sekuntet efter de modtager deres ting ser du ikke dine penge igen.
jeg har kontaktet banken der fortæller mig at jeg skal vente 30dage efter jeg har returneret pakket før jeg kan tilbagetrække pengene - det er ærgeligt at det skal gå så vidt fordi der er nogle derude der ikke magter at påtage sig deres ansvar.
jeg tror de tjener en del der ikke magter at gå alt det her igennem for at få deres ting igen - ALDRIG KØB DERFRA, brug hellere shops som kinkyangel.co.uk, fatima.dk el.l.