Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Ik had een fles amandelolie en een fles jojoba olie besteld. Dat kost veel geld en dan verwacht ik ook iets goeds. Maar de flessen waren vettig en op die vettige laag zat weer viezigheid geplakt. De f... Mehr ansehen
Op de site staat 'De olie wordt geleverd in een donkere glazen fles met een losse spray pompje'. Ik heb de olie reeds meerdere malen aangekocht maar de laatste 2 keer was er een pompje te bespeuren..... Mehr ansehen
k heb 5 flesjes olie gekocht en 4 gekregen. Ik heb zowel een mail als een bericht gestuurd, maar krijg geen reactie. Wat voor soort winkel is dit?! Ik ben hier niet blij mee… Mensen, koop hier niets!
Bij You Madu willen wij jou een natuurlijk, gezond en duurzaam alternatief bieden voor traditionele cosmetica en verzorgingsproducten. Gangbare cosmetica en verzorgingsproducten bevatten vaak synthetische stoffen die op lange termijn schadelijk kunnen zijn voor jouw huid, lichaam en de natuur. Wij willen een alternatief bieden. Met natuurlijke producten, zonder onnodige chemische ingrediënten. Hierbij focussen we op kwaliteit, aan een betaalbare prijs, in een duurzame verpakking.
Diestsesteenweg 197, 3202, Aarschot, Belgien
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Slechte communicatie, slechte producten .
De Monoi de Tahiti olie heeft totaal geen geur en je krijgt hem niet uitgesmeerd.
Ook na klachten niet goed opgelost.
Niet kopen dus!
Een lange tijd hun haar olieën gebruikt o.a. avocado olie, castor olie, argan olie, tea tree, rozemarijn olie. Heel veel haaruitval gehad hierdoor. Flessen waren elke keer bevuild aan de buitenkant. Zeker niet gebruiken!!!

Antwort von You Madu
Ik heb een droge rijpere huid. De dag- en nachtcreme samen met het serum zorgen helaas niet voor voeding en hydraratie aan de huid. Deze voelt erg droog en trekkerig aan.

Antwort von You Madu
The quality of their products and oils is superb. I’m currently using their argan oil and a cactus seed oil and they have done wonders for my skin and hair. I also recommend their lip balm, which has helped me so much this winter. Overall, I’m very satisfied with my purchases and will keep buying from here
Top producten, snelle verzending en vriendelijke mensen die behulpzaam zijn!
Fijne producten en goede klantenservice. Een missend artikel werd snel nageleverd. Dank jullie wel.
Goede klantenservice: een pot sheabutter gekocht bij You Madu. Helaas kwam de glazen pot niet helemaal heel aan. Omdat ik dit als kraamcadeau wilde geven aan iemand heb ik een mail gestuurd en de situatie uitgelegd. Ik kreeg direct een begripvolle reactie terug en ze hebben gratis een nieuwe pot opgestuurd.
Het is een goede site en gewoon betrouwbaar ik had de shea butter gekocht en eigenlijk heb ik geen min punt
Prima producten
Goede levering en communicatie
Voor herhaling en adviseren aan derden zeker vatbaar
I'm completely satisfied with how they feedbacked on every purchase I've made so far. Their products are just what I wanted and packaging without plastic.
Having said that, they forgot to pack an item on my order but I emailed and they very politely apologized and sent the missing item and I received it in three days.
I will keep on buying from You Madu.
Koop normaal mijn bergamotolie in een fysieke winkel, maar omdat die nu dicht is maar eens online gaan zoeken. Hier een mooie grote verpakking voor een prima prijs gevonden (per mL minder dan de helft 🤩). Ook lijkt de olie sterker te geuren dan die ik normaal heb, dus ook nog eens minder nodig. Dus denk dat ik het maar bij online olie shoppen hou voortaan. Snelle levering ook en prima verpakt.
Superfijne webshop met snelle levering en veel keuze. Wel jammer dat een webshop die zichzelf in de markt zet als duurzaam plastic verpakkingsmateriaal gebruikt, hopelijk vervangen ze dat nog!
Ik bestelde een pakket voor handbalsem. Alles netjes en goed ontvangen en producten zijn ook prima. een kleine handleiding had ik wel leuk gevonden.
Zeer snelle levering. En bijzonder dat er een hand geschreven briefje in zat om mij te bedanken. Kan ik zeer waarderen. Dus alles perfect verlopen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.