Efter nogle enkelte misforståelser, formår de at rette op på situationen og tager pænt imod vores feedback. De er løsningsorienteret omkring det hele, og handler omgående på de specifikke ting vi fik... Mehr ansehen
Helt igennem fantastisk oplevelse i butikken i Roskilde. Blev mødt af en ung gut som arbejdede der, som virkelig gav mig en købsoplevelse som jeg normalt skal lede længe efter. Enormt imødekommende, o... Mehr ansehen
Har lejet en MC via YSR. Og oplevede helt fra start til slut en super god information og vejledning. Ligeledes gode valg muligheder efter behov. Det syntes som oprigtigt interesse der modtager... Mehr ansehen
En god forretning at komme ind i, bortset fra at man bruger for mange penge. 😄 Vi var der for at få hele sættet som nye i denne verden. Motorcykler, beklædning, hjelme og sikkerhed. Dee er et beha... Mehr ansehen
Darupvang 5, 4000, Roskilde, Dänemark
- jon@ysr.dk
- www.ysr.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
En god oplevelse hos Yamaha i Roskilde
Yamaha i Roskilde yder en kundeservice der er sjældent set i dag.
Men føler sig virkelig velkommen.
Så tak for en god oplevelse
Stor professionalisme hos YSR
Jeg er blevet mødt med stor professionalisme i YSR.
Det har været en fornøjelse at have med Jon og hans team at gøre i forbindelse med køb, salg og diverse optimeringer af min MC.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, med super god og professionel service. Alle ansatte var rigtig venlige og tilstede til at tilbyde hjælp og svare på spørgsmål.
Butikken er super pæn, med et stort udvalg af både cykler og udstyr.
Kan klart anbefales at tage til Yamaha Roskilde!
God service hos YSR
God service hos YSR
Vil specielt fremhæve Tobias , han yder altid en rigtig god service , alle aftaler overholdes og der ydes ekstra service , tak for det ☺️
Og ikke mindst Kenny
fantastisk sted
Som første gangs køber af motorcykel og udstyr, har jeg fået så meget hjælp og vejledning at jeg har følt mig tryk og gået der fra med en god fornemmelse, kan varmt anbefales til andre der skal købe cykel, udstyr eller bare et godt råd på vejen, tak for hjælpen og mega tak for det gode humør til alle jer der hjalp mig.
Fantastisk service og meget kundeminded.
Fantastisk service og meget kundeminded.
Hurtig og effektiv service
Hurtig og effektiv service
Altid god og kompetent vejledning.
Altid god og kompetent vejledning.
Kan klart anbefale YSR til alle.
Altid rart at komme hos YSR
Altid rart at komme hos YSR, man føler velkommen, med det samme man træder ind af døren. De er til at snakke med, og servicen er altid i top.
Super Service
Problemer med rabatkode blev hurtigt løst.
Leje af motorcykel
Har lejet en motorcykel af dem og det var super god service hele vejen igennem. Mega fed butik med godt udvalg af cykler og varer og dele. Så klar anbefaling herfra, så hvis du kommer forbi Roskilde skal du tage et kig ind.
Super service, altid god og professionel behandling.
Jeg lejede YSR's FJR 1300 i et døgn
Jeg lejede YSR's FJR 1300 i et døgn. Ekspeditionen var fuldstændigt automatiseret, så jeg kunne sidde hjemmefra og betale med kort osv. Da jeg kom til butikken på lejedagen, sørgede Martin for at hente motorcyklen, og det tog kun få minutter at ordne pairerne (underskrive lejekontrakten). Martin viste mig hvordan elektronikken virker på FJR 1300, og lovede at han ville lade min egen motorcykel overnatte inden dørs i butikken. Og så var jeg ellers afsted på FJR 1300 kl. 12:00. Motorcyklen kørte hele døgnet som en drøm, og var super let at håndtere. En kæmpe god oplevelse. Jeg havde lejet den for at finde ud af om det måske var den touring motorcykel, som jeg skulle skifte til. Det var klart beslutningen bagefter køreturene. Før tuen havde mit valg hældt ud til Honda ST 1300 eller Kawasaki GTR 1400, men de kører ikke ligeså godt som Yamaha FJR 1300. Den føles simpelthen mere frisk og er sjovere at køre. Så nu ser jeg på butikkens brugte FJR 1300 til salg. Jeg afleverede den lejede dagen efter kl. 10:00, og det gik helt gnidningsfrit og kortvarigt. Nogle minutter, en enkelt underskrift, og så hjem på min egen motorcykel. Men det er jo ikke en FJR 1300, så jeg vender tilbage og bytter den ind, på et tidspunkt.
Fantastisk forretning og mega god…
Fantastisk forretning og mega god service. Vil klart anbefale.
Altid en god service og em masse mc'er…
Altid en god service og em masse mc'er at vælge imellem
Har lejet en MC via YSR.
Har lejet en MC via YSR.
Og oplevede helt fra start til slut en
super god information og vejledning.
Ligeledes gode valg muligheder efter behov.
Det syntes som oprigtigt interesse der modtager dig under hele forløbet og kan fra min side, kun anbefales. Jeg vender helt sikkert retur.
Forsæt endelig den gode service/support - da der efterhånden er langt mellem disse oplevelser.
Super god og kompetent service som altid
Super kompetent service som altid, Blev betjent af Hadi som gjorde alt for en god oplevelse.
Det er og har altid været min favorit MC butik
Tak for en fantastisk weekend.
Tak for. en mega fantastisk weekend vi havde den 20.9 til 23.9 2024 på MC lejet hos jer. Ugen før var vi nede i butikken og se, høre stille mange spørgsmål om MC da det er nogle år siden vi sidst har kørt på MC.
Personalet var helt fantastiske hjælpsomme og svarede på alle vores spørgsmål. Vi følte os velkommen og brugte godt 3 timer i butikken og det var også en mega fed oplevelse. Dygtige medarbejdere og dejligt med en husker på fra jer, at nu kunne man gå og glæde sig til man skulle ud og køre.
Alt i alt en kæmpe oplevelse for os begge to , og det kan varmt anbefales til andre der godt kunne tænke sig at prøve det. Spring ned i butikken og tal med det mega søde personale.
Vi vender tilbage ingen tivl. Mange roser og med venlig kærlig hilsen Christian og Gitte.
Ekstraordinær god service
Ekstraordinær god service. Super motorcykler.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.