Nu har jeg ikke handlet så meget hos YSR.dk endnu. Men indtil videre er jeg yderst tilfreds med deres service.👌🏻 Stort tak til Christian Haarbo for den hurtige respons på spørgsmål, samt bestilling... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Efter nogle enkelte misforståelser, formår de at rette op på situationen og tager pænt imod vores feedback. De er løsningsorienteret omkring det hele, og handler omgående på de specifikke ting vi fik... Mehr ansehen
Helt igennem fantastisk oplevelse i butikken i Roskilde. Blev mødt af en ung gut som arbejdede der, som virkelig gav mig en købsoplevelse som jeg normalt skal lede længe efter. Enormt imødekommende, o... Mehr ansehen
Har lejet en MC via YSR. Og oplevede helt fra start til slut en super god information og vejledning. Ligeledes gode valg muligheder efter behov. Det syntes som oprigtigt interesse der modtager... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Darupvang 5, 4000, Roskilde, Dänemark
- jon@ysr.dk
- www.ysr.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Bøvl og røde ører
Jeg fik købt mig en lille R3 i Ringsted den er jeg vildt glad for sælgerene var flinke og jeg fik rigtig god service.
Jeg troede at der var et problem med cyklen til at starte med, da den ikke kom tæt på topfarten (men den bliver nok heller ikke testet med en 120 kg mand i modvind) ved ysr.dk holdte de dog hovedet kold og vi fik kigget på det sammen og de har givet sig tid til at tegne, fortælle, klippe og klister det har virkelig været en fornøjelse at handle med ysr.dk
Yamaha Ringsted.
Jon, en mand med en mission.
YSR råde over en engageret og faglig stab der sætter en ære i at yde service ud over det sædvanlige.
På adressen finder man ud over ejeren Jon, et venligt og fagligt kompetent butiks personale samt dygtige mekanikere og en veludstyret butik.
Butikken råder over relavante Yamaha produkter, beklædning og hjelme. Ysr Ringsted har også den helt enestående resource Mr. Dyno der med sit rullefelt og 20 års erfaring under bæltet får ens MC til at yde og køre helt fantastisk så man dårligt kan kende den igen.
Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at YSR Ringsted nok er landets bedste MC forhandler.
Virkelig god service
Har netop købt motorcykel hos Jon. Yamaha Store Ringsted.
Sendte forespørgsel på byttepris på min gamle maskine.
Fik lynhurtig tilbagemelding, og absolut fornuftig pris.
Hurtig handel, afmelding af den gamle, hjælp til god og billig forsikring af den nye. telefonisk opfølgning og eftersendelse af ekstra udstyr.
En helt igennem positiv oplevelse.
Kører gerne de 120km fra Nordsjælland til Ringsted for denne service.
Forhandlere i København og Norsjælland har lidt at lære, af denne unge mand!
God service - og tingene er bare i orden
Jeg købte en motorcykel hos Yamaha Stor Ringsted. Fantastisk god oplevelse. Min gamle motorcykel blev afmeldt med det samme. Den nye blev klargjort og synet prompte. Der viste sig et problem med ABS'en - og jeg skal love for at der ikke blev sprunget over hvor gærdet var lavest: hele ABS blokken ultralydsrenset, nye forhjulslejer - alt lavet til UG og efter bogen. Oven i købet tilbød de at genindregistrere min gamle motorcykel så jeg havde noget at køre på. Det er service ud over hvad man kan forvente.
Det er bare i orden - kompetent og god service når det er bedst :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.