Spar dine penge! Alt andet end ansigtsbehandling- Ingen rensning, olie puttet i ansigtet ovenpå makeup- noget maske puttet i ansigtet i 30 minutter imens der er taget en anden kunde ind til en ande... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg fik i december 2017 en "femstjernet manicure". Håndmassagen var fint udført, men den blev desværre flere gange afbrudt af ringende telefoner, som massøren skulle besvare. Den efterfølgende scrub... Mehr ansehen
Ville booke en tid i forbindelse med en GoDream gave. Da jeg ringede for at bookede tid sagde jeg “hej det er Signe” og så lagde hun bare på.. så skrev jeg om det var det rigtige nummer, så skrev hun... Mehr ansehen
Skrevet på vegne af min mor, da hun ikke har adgang hertil. En rigtig træls oplevelse hos Zahra Welness. Det eneste hun egentlig oplevede hos dem var, at få lagt to gange maske for herefter... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Ringe information
Havde købt en behandling til min kæreste som betegnes wellness på den lyseogrøde sky. For det første blev hun ikke tilbudt noget af den champagne, chokolade eller frugt som der var omtalt men et glas lunkent vand. Stemningen på stedet var stresset med mobiltelefoner der ringede og afbrød behandlingen, og på trods af at hun hurtigt fik sagt at hun ikke var interesseret i at købe nogen af deres plejeprodukter fortsatte de gennem forløbet med at holde salgstaler og forsøge at få hende til at købe og købe.
Massagen foregik hårdhændet af en mand, hvilket ikke fremgik ved købet. Han var på ingen måde "genert" da min kæreste måtte bede ham om at gå væk, da hun skulle af med tøjet. Behandlingen gav samlet mere stress end afslapning og hun havde efterfølgende en herlig aften med hovedpine.
Hertil kom at den benyttede massageolie var fyld med stærke duftstoffer, så hun gik direkte i bad da hun kom hjem efter behandlingen. Det tog 3½ time, som hun gerne havde set overstået på en ½. Den eneste grund til at hun ikke forlod stedet før, var at hun var smurt ind i creme og olie.
Efter adskillige gode erfaringer med wellness i Aarhus, har vi nu fundet stedet hun aldrig besøger igen!
Denne behandling var fundet gennem sweetdeal til halv pris, men derfor burde den stadig reflektere den reelle værdi på 1300 kr!!!
Uprofessionel behandling
Min veninde og jeg havde købt et par værdibeviser til Zahra Wellness. Vores behandlinger bestod af: Fodbehandling, behandling af hænder, dybdegående massage, ansigtsbehandling og farvning af øjenvipper.
Der var to behandlere: Zahra og hendes mand. De var begge venlige. Dog virkede de begge lidt stressede, idet de forklarede at de havde meget travlt fordi de var kommet til at overbooke. Dette kom til at betyde at de begge rendte ind og ud af rummet, og snakkede hektisk til hinanden. De rendte også ud af rummet når to mobiltelefoner kimede efter dem. Det var manden der skulle massere. Massagen blev til nedre ryg, hvor han blottede halvdelen af numsen. Det var noget grænseoverskridende at skulle have en gang numsemassage uden varsel. Han måtte gerne have spurgt om det var ok. Forinden var jeg nemlig blevet enig med ham om at han skulle fokusere på øverste del af ryggen.
Kvaliteten af behandlingerne var OK (når man ser bort fra forskrækkelsen over numsemassagen), men der blev brugt alt for meget olie og cremer med parfume. Jeg gik direkte i bad da jeg kom hjem. Der var tydeligvis ikke overskud til at skabe den fornødne ro til at vi kunne slappe af og bare nyde vores behandlinger i afstressende omgivelser. Det påvirkede os en del af de virkede stressede og konstant gik ind og ud af rummet.
Det var første og sidste gang jeg besøgte dette sted.
******************************************************************
04. November 2012:
Jeg skrev ovenstående anmeldelse den 7. juli 2011 og i dag, den 4. nov. 2012 (altså 1 år og 4 måneder senere) skriver Zahra Wellness så nedenstående svar til min bedømmelse. Jeg er meget chokeret, da Zahra Wellness tydeligvis har blandet to kunder sammen, for jeg kan slet ikke genkende det hun skriver. Det var IKKE min mor jeg havde med derned, men derimod min veninde, ligesom jeg skrev. Og jeg kender intet til fodsvamp, eller til nogen der bor i Viborg og ikke kommer til Århus ret tit. Jeg oplever, at Zahra Wellness forsøger at få det til at fremstå som om at jeg har opdigtet nogle oplysninger, hvilket jeg ikke kunne finde på, for hvad skulle jeg få ud af det? Jeg er som sagt chokeret over at Zahra Wellness skriver så mange urigtige oplysninger som jeg slet ikke kan genkende, og over at de helt tydeligt har blandet to kunder sammen. Jeg har skrevet til Trustpilot vedrørende dette, og Zahra Wellness' kommentar medvirker i hvert fald ikke til at jeg ændrer på min beslutning om aldrig at komme der mere. Jeg synes i øvrigt det er trist at Zahra ikke kan håndtere min anmeldelse professionelt, og jeg synes det er påfaldende at andre har skrevet anmeldelser som minder meget om min = der må være noget om snakken. Som professionel burde man som minimum forsøge at tage kundens kritik til sig, og se på hvad man kan gøre bedre, i stedet for at forsøge at bortforklare og/eller komme med urigtige oplysninger.
Mvh Louise

Antwort von Zahrawellness
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.