Zeker & Mobiel Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben al een hele lange tijd abonnement en tot nu toe hebben we hier 3 keer gebruik van gemaakt . En alle drie de keren een geweldige goede vriendelijke en zeker ook erg behulpzame ervaring geh... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helemaal super snel en vriendelijk geholpen. Het is altijd vervelend als je lekkage hebt door verstopping en dan wil je ook zsm geholpen worden. Vriendelijke dame aan de telefoon heeft de storing aan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

donderdag 17/9 iemand aan de deur voor verkoop servicecontract, met de verzekering dat er wordt samengewerkt met een plaatselijk/lokaal bedrijf. Bij navraag bij plaatselijk bedrijf bleek dit niet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik belde op zondag 10:00; een half uur later was Paul er al en is 11:30 vertrokken waarbij de verstopping was opgelost. En tegelijk ook nog advies gekregen hoe het te voorkomen. Wat zijn we blij met d... Mehr ansehen

1. Kanalreinigungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Het grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in rioolontstopping en andere ontstoppingen en gestationeerd in heel Nederland.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

468 Bewertungen

Alle Bewertungen

199 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

goede service en adviezen

Monteur was er mooi op tijd en stelde zich netjes voor. Hoewel de melding alleen over de keuken ging, heeft hij ook de andere afvoeren bekeken en waar nodig gereinigd. Conclusie.... we gebruiken te weinig water.

16. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fantastische service!

Wat een fantastische service heeft dit bedrijf! De wasbak in mijn douche liep echt niet meer door. Einde van de ochtend gebeld en binnen een kwartier werd ik teruggebeld voor een afspraak. Diezelfde middag nog was er een aardige monteur die de verstopping heeft verholpen en oude onderdelen meteen vervangen heeft. Ik ben zeer tevreden met Zeker&Mobiel! Ze zijn snel en professioneel. Goede combi!

10. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OPLICHTERS die aan de deur gebakken lucht verkopen

Zeer slechten ervaring met een verkoper aan de deur. Deze jongenman deed het voorkomen alsof hij van gemeente is. 3x gevraagt of de gemeente hun had ingehuurd zei hei nee dat niet. Al had hij wel al mijn gegevens nodig. Maar ik ben niet de eigenaar dus dat kon niet. Toen vroeg ik om een kaartje van hem en was ik ineensbedreigent. Wat een intimidatie taktieken. Hierom wees gewaarschuwd voor ZEKER EN MOBIEL! Vertrouw enkel de roden reviews en niet de groenen.

12. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vervelende colportage aan de deur

Vervelende colportage aan de deur. Komt met een vaag verhaal over dat ze inventariseert wie er nog geen klant zijn en dat wij een van de weinige zijn. Of er stickertje in de meterkast zit? Zat er niet, dus kregen het volledige verhaal. Ik ben ondertussen gaan zoeken naar het bedrijf en de beste meid taaide al wat af. Wist natuurlijk zelf ook wel dat ze stront verkocht in plaats van mensen van stront te verhelpen.
Uiteraard was de prijs alleen vandaag geldig, voor ons des te meer een reden om absoluut niks met deze partij te gaan doen.

9. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ze zeggen dat ze 24/7 beschikbaar zijn…

Ze zeggen dat ze 24/7 beschikbaar zijn en kunnen komen wanneer we een probleem hebben, maar ze komen pas de volgende dag, en na twee keer bellen vertelden ze me dat ze de dag daarna zouden komen. Bovendien betreden ze het huis direct met hun schoenen aan.

7. März 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Er werd goed uitgelegd wat hij aan het doen was. Hij heeft gedaan wat hij moest doen. Er wordt zelfs nog een ander bedrijf ingeschakeld voor de keuken verstopping.

8. März 2026

Top service verleend

De afspraak kon snel worden ingepland. Monteur was er ruim binnen het beloofde tijdslot en was kundig, snel en vriendelijk.
Natuurlijk hoop je de service nooit nodig te hebben, maar als dat dan toch het geval is, is het erg prettig om zo fijn, snel, vriendelijk en effectief geholpen te worden.

2. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trap er niet in! Jongeman aan de deur die komt vertellen…

Jongeman aan de deur die komt vertellen dat heel de straat deze service gebruikt en er allerlei issues zijn in deze straat. Klopt helemaal niks van. Probeert redelijk agressief een pasje in je handen te duwen en je een abonnement te verkopen voor riooldiensten. Je kunt dit beter eenmalig doen als het nodig is wat mij betreft! Herken dit beeld ook uit andere reviews.

27. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke man,kwam op afgesproken…

Vriendelijke man,kwam op afgesproken tijd.
Regenpijp verstopt,moest gegraven worden vond hij geen probleem en hielp mee om de regenpijp er uit te halen.
Heeft de regenpijp door gespoten inclusief het riool en toen weer terug geplaatst.
Alles mooi opgelost,keurig. Alles werkt weer.
Hij wilde zelfs helpen om de tegels en zand weer terug te plaatsen,maar dat hoefde van mij niet.hij had zijn werk goed gedaan.
Kop koffie aangeboden en ging op naar een andere klus. 👍👍

17. Februar 2026

Verstopping

Wij hebben een abonnement en de zelfde dag geholpen door een vriendelijke man en gelukkig werd de oorzaak gelijk gevonden dus we waren er erg blij. Thanks 😁

21. Februar 2026

Gootsteen verstopping

Vanaf 2016 een contract( abonnement)
Gelukkig nooit eerder hoeven bellen, tot gister..binnen 2 uur een afspraak voor de volgende dag.Aardige jongen..alles netjes verholpen..top!!

19. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service met een lach

Al jaren een contract met hun. En iedere keer als het nodig was, zijn we door gezellige en vriendelijke werknemers van het bedrijf zeer goed geholpen. Ook kregen we handige tips die we zelf konden uitvoeren om verstoppingen te voorkomen.

13. Februar 2026

Zeker & Mobiel reageerde snel

Zeker & Mobiel reageerde snel op onze melding van een verstopping en regelde nog dezelfde dag dat specialist (Bastiaan) langs kwam die alles snel netjes de verstopping verhielp, de oorzaak vaststelde en alles weer schoon en gemonteerd achterliet

12. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We hebben een abonnement

We hebben een abonnement. Een aardige meneer heeft ons proberen te helpen en een deel van de leidingen ontstopt, maar het probleem ligt ergens anders. Er komt over een maand (!!) weer iemand om de afvoer te controleren. We zullen waarschijnlijk de vloer moeten openbreken.

11. Februar 2026

Oplichters en dieven

Komen aan de deur om zogezegd informatie te geven zonder verplichtingen, 1 week later betaalopdracht op mijn rekening waarvoor ik NIET getekend heb en beweren dat ik dit moet betalen!!! Heb binnen de maand opgezegd maar zij beweren omdat ze het 5 dagen na de 1 maand periode pas officieel opgezegd hebben dat ik alsnog moet betalen!! Bende grote oplichters mogen zich aan een advocaat verwachten

13. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr