Zenora

Ik heb een winterjas besteld bij zentura, kreeg hem, maar veel te klein en dun voor een winterjas. Staat er heel leuk op de site dat je retourformulier kan aanvragen. Dat ook gedaan. Krijg ik daarna... Mehr ansehen

Only because I had to pick a star did they get a 1. Been over 2 weeks still no tracking number. Conversations with "owner" shows total fake site. Don't fall for it

Op 16/12/20 bijenwas besteld. Nooit meer wat gehoord en nu 23 maart 2021 ontvang ik toch nog het pakje!!! Beter laat dan nooit..... Het zou beter zijn om bij de reclames te schrijven dat producten ui... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Eind september 2 vesten besteld

Eind september 2 vesten besteld, €60 betaald, maar tot op heden geen vesten!
Meerdere malen gemaild, elke keer standaard mail terug. Ook mijn pakket staat op: “bezorgd”. GROTE OPLICHTERS.....

8. Dezember 2020

hallo ik heb op 3okt een jas besteld…

hallo ik heb op 3okt een jas besteld bij jullie , en betaald , tot op heden heb ik nog nieks ontvangen , als je maild krijg ik tot mijn zoveelste ,verbazing automatisch mail terug , bekijk ik mijn volgen bestelling , dan zou het al geleverd zijn ...helaas is mijn betaald jas nergens meer te vinden .wat een oplichterij

5. Dezember 2020

Niet eens 1 ster waard.

Niet eens 1 ster waard.. eind augustus bestelling gedaan en betaald. Tot op heden niets binnen. Meerdere mails gestuurd, maar ik krijg steeds de automatische standaard mail terug van Angelique. Bestel hier nooit!

3. Dezember 2020

Zelfde ervaring als iedereen.

Zelfde ervaring als iedereen.
Nu antwoord gekregen van ene Tessa de jong ook onzin.
Ik heb politie aangifte gedaan voor zenora en exclusive cloud is hetzelfde.
Zou inderdaad aangifte doen online is zo gebeurd.

2. Dezember 2020

Ene grote oplichtersbende

Ene grote oplichtersbende. Websitehouder: de onderneming Alpha E-com die gevestigd is aan Polarisavenue 130 , en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 76016218 is ook niet te vinden.

30. November 2020

Ik heb begin oktober een bestelling…

Ik heb begin oktober een bestelling gedaan en betaald ,meerdere mails gestuurd ,steeds die zelfde standaardmail gekregen.
Echte oplichters zijn het.
Wat is die telefoonnummer????
Nergens te vinden.
We zouden met zijn allen de politie erop moeten zetten

28. November 2020

Oplichterij!!!

7/9/2020 bestelling geplaatst en betaald, pakket stond geleverd maar nog steeds niks ontvangen ik kan men pakket zelf niet meer traceren, heel wat mails gestuurd en krijg enkel automatisch antwoord! Ik vind daze toch gewoon ons geld kunnen terug geven

26. November 2020

Slecht slecht slecht bedrijf. Oplichting

Begin oktober een bestelling geplaatst. Nooit ontvangen. Ook ik krijg de standaard mails terug. Geld niet terug gekregen.
Is er iemand, die een telefoonnummer heeft of iets anders? Kunnen we er samen iets aan doen om ons geld terug te krijgen?

25. November 2020

Ongelooflijk dat dit kan

Ongelooflijk dat dit kan. Een bestelling doen voor mondmaskers en correct direct betaalt 4 oktober. Als niet geleverd heb ik die week dan berichtje naar hen en enigste wat ik terug krijg naast hun vriendelijke "automatische" mail een mail of ik kan bewijzen dat ik betaald heb want het geld is nog niet binnen, terwijl normaal overboeking tegenwoordig binnen een dag op de rekening staat. Dat heb ik gemaild maar krijg je een onnozel antwoord dat dat nog maar vier dagen geleden is. Al met al zoveel mails gestuurd en toen heb ik geeist dat ik mijn geld teruggestort wil zien, maar alleen maar "automatische" mailtjes van ja komt eraan en zelfs bij track en tracing is het nu binnen maar niets is minder waar. Hierbij geef ik door dat ik dus opgelicht ben en slappe excuses van corona virus voldoen ook niet. Ik raad iedereen aan hier niets te bestellen en ga er vanuit dat er hopelijk iets gedaan wordt aan deze "oplichterspraktijken" en dat ze van internet verdwijnen en dat ze nooit meer een kans krijgen voor deze praktijken en mooiste zou zijn als iedereen hun geld terugkrijgt.

21. November 2020

Oplichters..

Oplichters... na 2 maanden nog steeds niks ontvangen ... Bestelling een tanden bleek middel van vitay 24.95€ ik wil mijn geld terug

13. November 2020

Oplichters

27 september een vest besteld. Nu nog niets ontvangen. Terwijl bij track and trace staat dat ik het zou hebben gehad. Ik heb al meerdere mails gestuurd, maar je krijgt een automatisch standaard antwoord terug. Vandaag een mail gestuurd met het verzoek mijn geld terug te geven, maar tot op heden niets gehoord. Ik denk niet dat het nog gaat gebeuren. Ik wacht nu nog een week af, maar anders stuur ik een klacht naar ec.europa.eu.
Het lijkt erop dat ik opgelicht ben!

12. November 2020

Heel slechte site .ik ben nog steeds…

Heel slechte site .ik ben nog steeds aan het wachten op een bestelling van 07/09 .telkens krijg ik standaard mail dat er vertraging is door covid 19.wanneer ik pakje wil volgen staat er delivery terwijl ik niks ontvangen heb .ik vrees dat ik mijn pakketje nooit zal zien

Eerlijk maar wel lang

Ik wist waar ik bestelde en alles werd gewoon goed vermeldt. Morgen verzonden betekent niet in huis. Product werkt naar mate heel goed! Dus voortaan lees de beschrijving goed!

12. November 2020

"VOOR 23:00 BESTELD IS VANDAAG GRATIS…

"VOOR 23:00 BESTELD IS VANDAAG GRATIS VERZONDEN" en "NOG X AANTAL OP VOORRAAD"

Dit wekt de verwachting dat je de bestelling morgen in huis hebt of althans op zeer korte termijn.
Niets is minder waar. Ik wacht al 6 weken op mijn bestelling en mijn vragen worden beantwoord met een standaard mail.
Ik hoop dat m'n bestelling zeer binnenkort nog geleverd wordt. Ik bestel in ieder geval NOOIT meer bij Zenora.