Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Din lille hjælper på turen er en større gevinst en jeg først havde troet. Must try. Fantastisk service, virkelig en fornøjelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Indehaveren er klar til at hjælpe uanset om det er hverdag eller weekend. Super oplevelse da han tilbød at komme os til hjælp en søndag formiddag, for at bytte et produkt der fejlede. Kan helt klart... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

X-reflex.dk er et mindre dansk firma, der gør sig i gadgets og diverse smarte løsninger til os motorcyklister. Specifikt for det nyere produkt, X-cruise fartpilot (som retteligt er en throttle lo... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varen kom hurtigt, og alt var fint. At jeg kun giver tre stjerner skyldes, at det ville have været rigtig dejligt med en monteringsvejledning, enten i kassen med varen eller på hjemmesiden. Heldig... Mehr ansehen

1. Geschäft für Motorradausrüstung und -zubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Vi designer og producerer refleksholdere, fartholdere til motorcykler og sælger diverse udstyr som dæktryksovervågning, GPS overvågning til motorcykler, biler, maskiner, cykler mv. Derudover diverse nyttige værktøjer som elektronisk dæktryksmåler, laser justerings værktøj til justering af kæde eller rem samt andet værktøj til motorcyklister.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Din lille hjælper på turen er en større…

Fantastisk service, virkelig en fornøjelse.

19. April 2026

Antwort von X-MC Parts

Hej Lars. Mange tak for de fine ord og jeg er glad for at din X-cruise har gjort nytte 🏍️👍God vind, vh Thomas 😊

Hjælpsom og fin service.

24. März 2026

Antwort von X-MC Parts

Hej Bent, Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏, den varmer her i det kolde forår. Vh Thomas 😊

Flink og Super hjælpsomme

Flink og Super hjælpsomme, og god service.
Hurtig forsendelse, bestilte i weekenden og modtog X-RIDE 6.2 og mount om tirsdagen 2 dage efter.
Kan kun anbefale Thomas og X-refleks

9. Februar 2026

Hej Carsten,

1000 tak for din positive anmeldelse.

Det glæder mig, at det var en positiv oplevelse og jeg håber, at du vil få stor glæde af din X-ride.

Du skal være meget velkommen til at kontakte mig, hvis der i fremtiden skulle opstå spørgsmål.

De bedste hilsner
Thomas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestiller X-cruise fartpilot til…

Jeg bestiller X-cruise fartpilot til min maskine og 2 dage efter køber jeg en ny mc, hvor så den ikke passer til. ingen problem det fixer Thomas uden det store bøvl.
Jeg aftaler en tid med ham for at kigger på X-ride systemerne, ingen problem vi mødes 16.15 og så kan vi snakke og teste løs hvad der kan passe på min maskine.
jeg vil uden tvivl 100% handle her igen med sådan en service og man bliver fulgt til døren med hjælp hele vejen og tilmed ja er det ikke nok sååå ringer du da bare.
Total i orden God Stil.

22. September 2025

Hej Paw. Wow tusind tak for den fine anmeldelse 🙏👍🏍️ Vh. Thomas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering. Ikke nok med det, skrev ejeren en mail om at det pågældende produkt jeg havde købt, snart kom på tilbud, hvorfor jeg selvfølgelig ikke skulle snydes for tilbudsprisen. Det er dælme god stil. Jeg er helt sikkert en tilbagevendende kunde.

11. September 2025

Hej Stefan. Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi glade for 🙏👍

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Udmærket handel

Heldigvis var andre forhandlere knap så fedtede med oplysningerne, så jeg fik den monteret. Men det ville have været rart om jeg ikke skulle have brugt en masse tid på at finde vejledningen andre steder.
Af hjemmesiden fremgår det, at man skal tilkøbe en sikringsboks hvis gps'en monteres direkte på batteriet. Det havde jeg ingen intentioner om at gøre, så jeg undlod at købe den. Det blev jeg glad for da jeg pakkede GPS'en ud, og opdagede at der allerede var sådan en boks monteret.

Summa summarum: Varen fejler ikke noget, og fungerer fint. Men serviceniveauet lader en del tilbage at ønske.

8. Juli 2025

Antwort von X-MC Parts

Hej Lars. Tak for din bedømmelse.
Hvis du kigger på emballagen sidder der en stor QR kode som du kan scanne, samt et link som peger direkte over til manualen, ligesom der også er et link på shoppen. Det er ikke en sikringsboks der sidder på ledningsnettet, men derimod et relæ, som der også beskrives på shoppen. Derfor vi anbefaler en sikring, hvis der tilsluttes et sted hvor der ikke er en sikring imellem 😉. Godt at du fik det til at spille👍Vh Thomas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik et produkt der ikke virkede men som…

Fik et produkt der ikke virkede men som er byttet til noget bedre. service er helt i top kan kun opfordre til at handle her er meget tilfreds tak for god og hurtig service

30. Juni 2025

Hej Brian. Mange tak for din fine bedømmelse og anbefaling🙏. Vh Thomas😎

Duper X-MC Parts

Gode produkter. Fine priser. Fantastisk service. Lynhurtig levering. Hvad mere kan man ønske.

17. Juni 2025

Hej Michael. Tusind tak for din flotte bedømmelse 🙏 Vh Thomas

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Levering til tiden .

Levering til tiden .. top karakterer,
Kvalitet af varen ( Reflex til MC ) nok nået af den dårligste jeg længe har set,
Det er tyndt, slasket, og tvivlsomt om det kan modstå de vibration og vind modstand det ville blive udsat for på vejen.

29. Mai 2025

Hej Frank.
Jeg er ked af at du ikke synes at refleksholderen lever op til dine forventninger. Ja den er tynd, som der også står i beskrivelsen. Den skal jo monteres imellem nummerplade og nummerpladeholder.
Vibration og vinmodstand er blevet testet godt og grundigt af, igennem de snart 3 år den har eksisteret og under 1% har fejlet, det typisk pga. af kørsel i grus.
Ved reklamationer ombyttes der uden bøvl, men jeg synes at du skal sende din refleksholder retur, også selvom den evt. har været monteret. Så får du dine penge retur. Vh Thomas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Indehaveren er klar til at hjælpe…

Kan helt klart anbefale at handle x-ride udstyr hos X-Mc parts.

18. Mai 2025

Antwort von X-MC Parts

Hej Henrik. Tusind tak for din fine bedømmelse 🙏 Det glæder mig at hjælpe, også i weekenden 😎vh Thomas

Super service.

Super service.
Da leveringen fejlede til X-Mc part, fik jeg tilbud om personlig levering når varen ankom til X-Mc part.
Havde dog ikke brug for varen her og nu, så jeg ventede til den bliv sendt med GLS.
Fik en lille gave i trøst, og X-ride 5 virker upåklageligt.
Tak til X-Mc part, handler gerne igen

17. April 2025

Antwort von X-MC Parts

Hej Bjarne. Mange tak for din fine bedømmelse, den er vi meget glad for🙏😊Vh Thomas

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr