Xinya Fresh Bewertungen 131

4,5

Meget hurtig forsendelse og godt pakket ind. Købmanden er meget ansvarlig, og alle skrøbelige flasker er individuelt pakket ind med anti-fald skum. Der er påmindelser om forsendelse. Der er også en på... Mehr ansehen

Jeg bestilte varer ved tolvtiden, og ved firetiden om eftermiddagen blev der ringet på min dør, og varerne blev leveret. Det har jeg aldrig oplevet før. Fantastisk service og jeg er også meget ti... Mehr ansehen

Lynhurtig levering og fint udvalg af produkter. Desværre havde det ene produkt udløbsdato den 7. juni 2024, dvs. at det var næsten 4 måneder for gammelt, da jeg modtog det. Produktet var sat meget ned... Mehr ansehen

Hurtig levering og en god hjemmeside med varer, som man ikke altid kan finde andre steder. Kan kun give mine varmeste anbefalinger, alt var pakket godt og forsvarligt - Tusind Tak for en god handel!

1. Asia-Shop

Best Asian food online market in Denmark. Chinese, Korean and Japanses style. Asian snacks, cooking seasoning, frozen food, beverages, vegetables, fruits, dry goods and so on...

4,5

Hervorragend

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Untrustworthy webshop with bad customer…

Untrustworthy webshop with bad customer service.

Not all the products that we ordered were delivered and they didn’t inform us or anything that they didn’t have the product or didn’t send it. Also the money is not refunded. When we called them they didn’t even apologize or anything.

Don’t buy here if you want to actually get your products.

To people at Xinya Fresh, you can contact for more details.

17. Jänner 2022

Antwort von Xinya Fresh

Hi, Please kindly provide us with your order number so we can investigate it properly. Normally we inform our customer when something is not in stock and we definitely have issued the refund right after the order is finished and we did apologize and we apologize again if this is your case. Besides, we have improved our stock management so the out of stock situation can be expected to happen less often.

缺货请在页面上下架产品

缺货请在页面上下架产品,或者发货前提前告知以便替换其他产品或者选择是否下单。没有任何通知,快递送到直接退钱,而且退的正好是最需要的东西,真的很让人生气。

9. Dezember 2021

Antwort von Xinya Fresh

We are so sorry for your bad experience. We will fix this problem of out of stock products and inform you before we sent out if anything like this happens. Thank you for your feedback and look forward to seeing you again.

Produkter er 100, levering tvivlende

Produkterne er helt fint, men pakken blev leveret i en postboks 7 km længere væk end den valgte postboks.

18. November 2021

Hej,

Vi beklager fejlen. Den skal sendes til Pakkebox I Netto. DAO sendt ved et uheld til den forkerte pakkebutik. Hvis det sker igen, foreslår vi, at du kontakter os først, så vi kan kontakte DAO for at flytte din pakke til den rigtige butik.

God dag!
Xinya Fresh