Var i kontakt med Ricki fra Yupex Traiding mandag, hvor han kom med et bud på vores Ford Kuga (Buddet var højere end hos forhandler). Tirsdag så han bilen og prøvekørte den! Eftersom bilen var som lo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En god og konstruktiv dialog med Ricki Christiansen - og en god pris for vores Dacia Duster. Og ligeledes en venlig behandling af chaufføren, Daniel, som hentede bilen. Jeg kan kun anbefale Yupex... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt igennem ordentligt firma, der kom med et seriøst og flot bud på vores 9 årige dieselbil, hvis motor var defekt. Virkelig fin og meget venlig kommunikation. Alt gik stærkt fra første henven... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
At a minimum, refuse to make any offer instead of offending. "We are not interested" would have been a more respectable answer.
Unternehmen hat geantwortet
Siden 1993 har vi hos YUPEX opkøbt brugte biler fra danske bilforhandlere og private og solgt dem videre til eksport – især til Europa, det tidligere Sovjet og Afrika, hvor efterspørgslen på brugte biler er stor. De danske biler er populære, fordi vi passer godt på dem med gode veje, flade landskaber og gode servicekontrakter. Med mere end 30 år i branchen har vi fået gode og tætte relationer til både danske sælgere og udenlandske opkøbere. Relationer baseret på tillid og forståelse, som giver den bedste oplevelse for alle parter. Hvert år sælger vi mere end 2.000 køretøjer, og vi er altid på udkig efter brugte biler, som er egnet til eksport. Måske er det også din?
Bøgekildevej 33, 8361, Hasselager, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Tirsdag så han bilen og prøvekørte den! Eftersom bilen var som lovet, så overførte de straks pengene og handlen gennemført! Nemmere og bedre kan det vist ikke gøres - tak for handlen!

Antwort von YUPEX Trading
Og ligeledes en venlig behandling af chaufføren, Daniel, som hentede bilen.
Jeg kan kun anbefale Yupex Trading, som har givet en professionel håndtering hele vejen igennem.

Antwort von YUPEX Trading
Solgt min Audi a6’er til dem, alt var perfekt hele vejen, de udviste stor forståelse og god kommunikation og toldmodighed. Jeg kan varmt anbefale at sælge jeres bil til dem.

Antwort von YUPEX Trading
Tak for en god handel, jeg solgte til Ricki, jeg fik en ok pris for min Dacia Duster 4x4 , super nemt, ingen bøvl, og wupti pengene var på kontoen.
Hilsen Kennet

Antwort von YUPEX Trading
Professional , venlig service. Kan kun anbefales. Alting gik nemt og meget tilfredstillende.

Antwort von YUPEX Trading
salg af min varebil hurtigt svar lynhurtig afregning og afhentning af af køretøjet
alle aftaler overholdt til punkt og prikke
alt i alt en god oplevelse meget profesionelt

Antwort von YUPEX Trading
Virkelig fin og meget venlig kommunikation.
Alt gik stærkt fra første henvendelse til afhentning af bilen. Og pengene blev overført før de kørte afsted ved bilen.
Kan varmt anbefale Yupex

Super service kan kun anbefales 10 stjerner herfra 15 til chaufføren 😀👍

Antwort von YUPEX Trading
Super nemt og lige til :) Hele vejen fra vi taler med Ricki til bilen er afhentet :)
Og alt foregik uden nogen for for problemer

Antwort von YUPEX Trading
De holder, hvad de lover
Der er styr på tingene, professionel
Penge og afmelding kommer hurtigt

Antwort von YUPEX Trading
Super god oplevelse - lige fra kontakt, til pris, afhentning og bankoverførsel.
God professionel service og flinke medarbejder
I start to work with Yupex since of the beginning of this year and I discovered a very professional team. I want to thanks in special to Rasmus Ravn for the collaboration, and I wish him to keep doing this great job!!!
Alle aftaler om pris og afhentning blev overholdt.
Mvh. Tim
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.