Via Facebook reclame gezien. Leek mij zeer nuttig. Er was ook mooie promotie. Onmiddellijk volledige set gekocht. Zeer snel geleverd. Werkt prima. Handleiding op papier erbij. Is tegenwoordig zeldzaa... Mehr ansehen
Levering en inhoud was correct. Elektrische snoeischaar werkt heel goed. Op hoogte werken is toch niet zo eenvoudig, vergt nog steeds beetje kracht. Zaagblad lag verkeerd op zaagmachine, moeten omdraa... Mehr ansehen
Mijn ervaring met Zanora: Website: duidelijk Levering: vlot en goed verpakt Kwaliteit: verrassend goed. Voorbeeld: de messen vd snoeischaar zijn vl... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij ZanoraGarden geloven we dat tuinieren méér is dan het verzorgen van groen. Het is het zachte geritsel van bladeren, de geur van ochtenddauw en de rust van het buitenleven. Wij ontwikkelen draadloze, duurzame tuinproducten die het werk lichter maken, zodat er meer tijd overblijft om te genieten. Onze producten zijn gemaakt voor iedereen die met gemak, vrijheid en plezier wil tuinieren. ZanoraGarden – voor de tuin van morgen. 🌿
Kraaivenstraat 36-06, 5048 AB, Tilburg, Niederlande
- +31 (0)85 401 46 93
- info@zanoragarden.nl
- zanoragarden.nl
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Heel blij mee
Zowel de mini kettingzaag als de telescopische stang ziet en voelt degelijk aan. Er zit een hele duidelijke handleiding bij en het is allemaal heel makkelijk instelbaar en te bedienen. Ik heb hem nu 1 keer gebruikt om een hele hoge leiboom te snoeien en dat ging perfect. Heel blij mee.
De producten die ik al aangekocht heb…
De producten die ik al aangekocht heb werken zeer goed.
Top bedrijf
Snelle levering. Snel antwoord op mijn vraag. Zowel telefonisch als bij e-mail.
Vriendelijke mensen.
Snelle levering, goede service. Ze staan voor hun belofte. Echt een aanbeveling.
de zaag loopt snel vast
de zaag loopt snel vast , hopelijk kan ik ze nog terugsturen na 1 week
Ik kreeg onderstaande reactie van hen maar hoe terug te sturen ?

Antwort von Zanoragarden
Ik werd vriendelijk en geduldig te…
Ik werd vriendelijk en geduldig te woord gestaan en kreeg een duidelijk antwoord op mijn vragen. Mijn product werd binnen enkele dagen geleverd, en ik kan het een maand testen.
Na een telefonisch gesprek voor advies kon ik gemakkelijk een bestelling plaatsen. Het artikel was de volgende dag al in huis.
De service is buitengewoon goed
De service is buitengewoon goed. Ik heb tot 3x toe, kostenloos een nieuw apparaten ontvangen met telkens opnieuw 2 jaar garantie. Contact verloopt soepel en is zeer klantgericht. Misschien zijn de accu snoeischaar en de accukettingzaag ook niet het beste dat er te koop is, maar met zo'n garantie en die prijs maakt dat niet zo veel meer uit. Ze doen het werk prima
Correct en snel
De dienstverlening was snel en correct.
Er waren geen misverstanden.
In deze, maar ook altijd en overal is een goede communicatie het belangrijkste. Dat is bij Zanora steeds het geval!
M.v.g. Jean-Pierre
Prima electrische snoeischaar
Prima electrische snoeischaar
Niet te zwaar, incl reserve batterij
Kortom prima keus
Levering en inhoud was correct
Levering en inhoud was correct. Elektrische snoeischaar werkt heel goed. Op hoogte werken is toch niet zo eenvoudig, vergt nog steeds beetje kracht. Zaagblad lag verkeerd op zaagmachine, moeten omdraaien.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Correcte en tijdige levering.
Krachtige schaar, geen pijn meer in mijn hand bij het snoeien. Ook dikke takken moeiteloos.
Snelle levering . Zeer goed tuingereedschap.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.