Banner for Zaver

ZaverBewertungen

4 205
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bilfirman hade problem att ta emot kontant betalning med bankkort då de inte hade någon kortläsare. Swish fungerarade inte för så höga belopp och överföring från bankkontot fungerade inte heller då be... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra förtroendefull kommunikation för mig som tidigare kund hos Sesol som hamnade i konkurs. Leverans och installation av batterierna i stort enligt plan med gott resultat så här långt! Fakturering enl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Först gjorde jag valet att det skulle dras direkt från kontot. Trots det så skickades det en faktura och gjordes en kreditupplysning. När jag sedan betalade fakturan 2 dagar efter mottagandet så dr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt och smidigt om man vill betala snabbt under rätt förutsättning. Sen är det som alltid viktigt att betala i tid annars blir det nog rätt dyrt. Men som sagt smidigt om rätt använt.

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Zaver utvecklar innovativa betallösningar för att påskynda revolutionen inom mobila betalningar. Allt för att företag och privatpersoner ska kunna handla på ett mer tillgängligt och smartare sätt - offline såväl som online.

• Kungsgatan 34, 111 35, Stockholm, Schweden

• zaver.com

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

4205 Bewertungen

(4 205)

123 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nyligen öppnat ett sparkoto

Nyligen öppnat ett sparkoto hos Zaver.Testade deras chatrobot och blev mycket imponerad av denna.Fick omgående tydliga och fullödiga svar på mina frågor

17. Dezember 2025

Oseriöst bolag

Försökte att göra en delavbetalning på ett linsbyte på Vårda via dem men det var inte möjligt. Helt oseriösa och ovetande personer på Zaver att prata med. Hade ingen koll på vårt ärende och förklarade dåligt. Vi fick lägga ner det, fungerade inte ens att göra en vanlig banköverföring via dem.

3. Dezember 2025

Hej Berit!
Vi uppskattar att du delar med dig av din feedback. Det är tråkigt att höra att din upplevelse med Zaver inte var tillfredsställande.

Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig betalningsupplevelse, och vi är ledsna att du inte känner att det var fallet för dig. Skulle du ha ytterligare frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi nås på 08 551 062 60, info@zaver.se samt via chatt i vår app och på vår hemsida.

Innovativa betalningslösningar?

Har använt er för att finansiera en tandreglering hos Aquadental. Appen erbjuder i stort sett bara information om ens kredit och har ingen tjänst för betalning el swish, betalning måste man göra genom att kopiera ocr och summa till sin vanliga bank-app. Dessutom tar ni 59 kr/mån i aviavg för att jag kan se en pdf i appen och som Aquadental sa man kunde undvika genom autogiro, men det går tydligen inte heller.

27. November 2025

Hej Jan!

Fyra dagar utan utbetalning

Bilförsäljaren jag sålde min bil till använder Zaver som betalningsmetod. Det har nu gått fyra dagar och Zaver har fortfarande inte kunnat genomföra min utbetalning. Jag tvivlar på att de ens vet vad problemet är – och om de gör det har de i alla fall inte delat det med mig. De slösade dessutom min tid genom att skicka mig till min bank med ursäkten att ’pengarna kanske ligger och väntar där’. Idag är det dag fyra och det enda jag får höra är att ärendet har ’eskalerats’. En total mardröm.

11. November 2025

Hej Gencay!
Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och trygg betalningsupplevelse, och vi är ledsna att du inte känner att det var fallet för dig. Skulle du ha ytterligare frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi nås på 08 551 062 60, info@zaver.se samt via chatt i vår app och på vår hemsida.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag är väldigt besviken över att jag…

Jag är väldigt besviken över att jag hade att göra med det här företaget. Jag betalade det begärda beloppet, men fick en avisering om att jag inte hade betalat. Jag betalade igen, men appen säger fortfarande att jag är sen, och jag har till och med fått ett hot. Ingen svarar på e-postmeddelanden, ingen svarar på chattar och ingen svarar i telefon. Jag har haft att göra med många företag, men det här är det värsta jag någonsin har haft.

30. Oktober 2025

Hej Ali!

1.Krånglar vid betalning.

1.Krånglar vid betalning.
2.Fick inte använda delbetalning trots att det stod att jag kan använda det
3.Fick inte förklaring till varför jag inte fick. Problemet var baserat på fel i systemet inte på min kreditpoäng för det räcker gått och väll.

30. September 2025

Hej Gyokhan!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Känns iinte som ett seriöst företag!

Företaget känns oprofessionellt och har väldigt låg kund kännedom och ett sätt att redovisa kundens ärende. Väldigt dåligt!

29. Oktober 2024

Hej Per-Gunnar!
Tack för din feedback, vad tråkigt att du är missnöjd. Jag kan dock inte se att du har kontaktat oss på Zaver, så du får gärna utveckla var vi har brustit. Om du har ytterligare frågor eller om det finns något mer vi kan göra för att hjälpa dig, så får du gärna höra av dig till oss. Vi nås på 08 551 062 60, info@zaver.se samt via chatt i vår app och på vår hemsida.

Bra och enkel kontakt

Bra och enkel kontakt. Fick hjälpen jag behövde och fick även recept. Tack för denna fina tjänst ni erbjuder. Pratade med en fantastisk läkare som löste mitt problem snabbt.

9. September 2025

Tack för din recension!

Betalning

Betalningsupplevelsen var enkel och du kan betala inom 14 dagar utan ränta.

8. September 2025

Hej Ali!
Tack för din recension och det höga betyget!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det är mycket dåligt att ni tar en…

Det är mycket dåligt att ni tar en kreditupplysning för en faktura på 100 kr.

2. September 2025

Hej Mats!
Tack för din recension och tack för att du informerat oss om detta. Hoppas du är nöjd med den kontakt vi har haft efter detta upptäcktes och återkom gärna om du skulle ha ytterligare frågor eller funderingar. Vi nås på 08 551 062 60, info@zaver.se samt via chatt i vår app och på vår hemsida

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Betalning fungerade men upplägget känns otryggt

Betalning fungerade visserligen bra, MEN att via BankID behöva godkänna "Logga in via tredje part" utan vidare information känns minst sagt otryggt. Dessutom sker inte betalningen till Zaver utan till något som heter "Trustly Group AB", som man aldrig hört talas om. Hela upplägget inbjuder till bedrägeri. Vem som helst kan ju påstå sig representera "Zaver" eller "Trustly".

9. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr