Behagelig og rolig stemning. God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og min... Mehr ansehen
Suzi var meget imødekommende og opmærksom på mine behov. Spurgte afklarende ind til hvad hun skulle fokusere på og hvor jeg havde 'ondt'. Desuden var Suzi meget opmærksom på at 'tilpasse' behandlingen... Mehr ansehen
Elsker at der var så meget ro under selve behandlingen. Meget rart at der var så meget fokus på mit problem område. Glæder mig allerede til næste behandling.
Claus giver den altid en ekstra skalle og især hvis man siger hvor man har ondt/problemer, så ... gør han ondt værre ... var jeg lige ved at skrive, men han gør det så det kan mærkes under behandlinge... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿
Dänemark
- Kontakt@zency.dk
- zency.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Christina P hos Zency massage Vitapark…
Christina P hos Zency massage Vitapark i Odder.
Første behandling i dag - bedste massage ever.
Behagelig og dybdegående massage af nakke, skuldre og lænd. Super professionelt hos virkelig dygtig og sympatisk behandler.
De varmeste anbefalinger 💫
Meget tilfreds med masage hos Trine.
Meget tilfreds med masage hos Trine.
Jeg er prøvet forskellige massør i Danmark og var ikke tilfreds, næsten give op,men er besluttet at give en chance mere til Zency og Trine og jeg er simpelthen så glæd med det.
Trine er præcis den hvad jeg var og er i brug for,så jeg forsæte og vil hjerteligt anbefale til andre.
Snjezana
Super god oplevedes og en god…
Super god oplevedes og en god behandling man fik der inde ikke sidste gang jeg kommer der
God og effektiv behandling som hjalp…
God og effektiv behandling som hjalp mig med at komme af med mine smerter i nakken.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. En fornøjelse at blive taget i hånden fra man træder ind ad døren.
Der var hele tiden en tryghed og ro som gjorde min oplevelse virkelig god.
Vil til enhver en tid anbefale Zency.
Så fint og rart.
Effektiv behandling af spændinger og ømhed
Jeg havde massage i Aalborg med Kim. Han er en meget professionel massør. Han lyttede til mine behov og udførte dem. Jeg havde brug for at prøve en god massage i Danmark for at løsne spændingerne i mine skuldre, ryg og ben.
Min venstre skulderblad havde virkelig brug for ekstra opmærksomhed, så Kim brugte trykpunkter.
Efter massagen følte jeg mig let i ben og afslappet.
Da jeg kom hjem, troede jeg, at min skulder stadig ondt, men åbenbart er dette normalt, mens muskelvævet restituerer, fordi min ryg føltes let 24 timer senere.
Jeg vil helt sikkert få denne forkælelse igen næste gang jeg har brug for det.

God oplevelse!
Jeg bookede en tid i Åbyhøj, som en fødselsdagsgave til min mor. Hun kom ud så glad og afslappet. Elskede det. Kan kun anbefales!❤️
De var også meget søde på telefonen.

God massage!
God og professionel behandling!
Kommer gerne igen.

Antwort von Zency
En stille og rolig behandling.
En stille og rolig behandling.

Behandling i Roskilde
Behandling i Roskilde: Skønne behandlinger jeg har fået i forbindelse med efterbehandling efter operation. Gwladys ved hvad hun laver, og det har virket godt.

Antwort von Zency
Rigtig kyndig massage 👍🏽 mine muskler…
Rigtig kyndig massage 👍🏽 mine muskler kunne ikke andet end slapper af.

Skøn massage
En rigtig god oplevelse, kom med voldsomme smerter i lænd, ikiasnerve, ben og nakkespændinger.
Her 2 dage senere, stadig med ømhed er min værste smerte væk, nemlig i lænden, det gør nu at jeg kan ligge ned i mere end et par timer ad gangen og ikke skal kæmpe for at vende mig i sengen 🤩

Johanne var virkelig gode
Johanne var virkelig gode, og gik til den. Kan kun anbefales herfra

Skøn massage som altid hos Christina
Skøn massage som altid hos Christina

Antwort von Zency
Johhane’s masage super god.
Johhane’s masage super god.
Jeg følte mig meget afslappet bagefter.
Hun er også et meget positivt menneske.
Varme anbefalinger herfra
Alma

Antwort von Zency
Claus er meget imødekommende og god til…
Claus er meget imødekommende og god til at forklare hvad han gør og lytter til dine behov. Det var en rigtig god oplevelse samt den behandling jeg fik var i top klasse. Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Claus.

Antwort von Zency
Det var en virkelig god massage
Det var en virkelig god massage! Hot Stones var en vildt dejlig bonus

Alexandra K
Alexandra K. i Viby J er virkelig dygtig og rar. Kæmpe anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtig og nærværende behandler
Dygtig og nærværende behandler, som kommer med råd og vejledninger til "hjemmearbejde"

Antwort von Zency
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.