ZeroWater-BE Bewertungen 93

TrustScore 2 von 5

1,9

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

By far the worst customer service I've experienced in years. I purchased a 200 euro water fountain with 4 extra filters and these guys are unable to respond to emails. If your tap water is over 400 TD... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer teleurstellend. In het begin is het water van goede kwaliteit, na enkele weken (lees 2 weken) begint het te stinken naar vis (het zijn niet de glazen die naar vis stinken!). Ja inderdaad, afhanke... Mehr ansehen

1. Lebensmittel, Getränke & Tabakwaren

Vom Unternehmen geschrieben

De officiële Belgische leverancier van ZeroWater producten. ZeroWater filtert 99,9% van alle opgeloste vaste stoffen uit je kraanwater. Denk hierbij aan Lood, Kalk, Chloor, Glyfosaat en nog vele andere stoffen. Door ons speciale filter geniet je van 100% puur water.

ZeroWater, haal meer uit je water!

Vom Unternehmen geschrieben

Wij staan voor een pure smaakbeleving
En daarbij hoort natuurlijk ook een goede service. Wij hebben een klein maar gezellig team wat je graag te woord staat en helpt met alle vragen die je hebt omtrent ZeroWater. Bestel je op werkdagen voor 20:00 dan zorgt ons team ervoor dat je bestelling dezelfde dag de deur nog uit gaat. Wij staan altijd open voor tips en complimenten en zijn dankbaar voor het vertrouwen wat jij in ons hebt.

Snelle verzending en goede service

Voor 20:00 besteld dezelfde dag verzonden

Wij garanderen dat jouw pakket nog dezelfde werkdag verzonden wordt wanneer je deze voor 20:00 besteld hebt. Ook garanderen wij een goede service en meedenkende klantenservice medewerkers die je altijd een passende oplossing bieden.

1,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Doe het niet!

Meerdere keren aangegeven dat ik wil retourneren maar het is onmogelijk. Ik doe maar 2 weken met een filter wat echt heel kostbaar is. Bovendien wordt je voor de gek gehouden met een kan met een inhoud van 2,8 liter, want er gaaf effectief maar 1,5 liter in omdat het grote filter bijna lle ruimte inneemt. Als je daar iets van zeggen krijg je als antwoord dat er echt 2,8 liter in kan maar dat het filter daar wat ruimte van in beslag neemt. Dan denk je een kan van 2,8 liter te kopen...als je vervolgens binnen een week meldt dat je wilt ruilen kan dat niet. Vervolgens 6 extra filters erbij gekocht, daar zou ik ruim een half jaar mee vooruit kunnen. In de praktijk blijkt ik maar 2 weken met een filter te kunnen doen. Niet omdat de tds meter iets aangeeft maar omdat het water heel vies begint te smaken. Ook die ongeopende filters mag ik niet meer retourneren. Wat een slecht bedrijf. Wel willen verkopen, dan zijn ze heel vriendelijk, maar als je iets te melden hebt worden de antwoorden in de mail allesbehalve klantvriendelijk. Wij gaan weer terug naar de concurrent. Dit bedrijf nooit meer!

26. Oktober 2024

Antwort von ZeroWater-BE

Beste, Helaas kan ik geen mail van je terug vinden of een ordernummer bij deze review, waardoor ik je niet verder kan helpen. Zou je nogmaals een mail willen sturen naar service@zerowater.nl?

- het zerowater team

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lekkende waterfilters

Ik ben altijd een trouwe klant geweest van waterfilter zero. Maar nu er duidelijk iets veranderd is aan deze filters sluit de rand van de filter die zich hecht aan de waterbak niet meer goed af! Deze laat kraanwater door naar de opvangbak. Dit probleem merkte ik een half jaar geleden. Ik heb contact met zero waterfilter gehad hierover kreeg eigelijk eerst het gevoel niet serieus genomen te worden terwijl ik mij niet kan indenken dat ik hierin de enige zou zijn. Want ik zelf heb inmiddels 5 filters achter elkaar gekregen die lekken is dit domme pech? Of hebben meerder hier last van op dit moment. Ik had een telefoon gesprek met iemand van zero waterfilter.nl en zijn hadden mij 3 nieuwe filters op gestuurd ter compensatie van de andere drie. Dit vond ik een heel fijne oplossing natuurlijk maar ik vertelde hem dat ik wel hoopte dat deze filters wel goed hun werk zouden doen anders moest ik dit weer melden en dat is voor mij ook niet leuk natuurlijk en de beste man aan de telefoon zij tegen mij dat ik dat meteen moest doen. Nou zeker 2 van de drie lekte aan alle kanten water , ik wilde niet als azijnpissers overkomen bij de eerste filter dus heb ik dit beetje water maar gedoogd de tweede heeft mijn dochter genomen voor haar waterkan in haar salonnetje en zij zij ook al dat ze vond dat er een raare smaak aan zat. De derde die ik er in draaide bij mij lekte ook veel water. Ik kon dit niet loslaten helaas maar wil wel gaan kijken of er andere bedrijven een betere waterzuivering kan leveren die niet zoveel problemen gaan geven want dit is niet fijn. Ik ben gewend om te drinken van zuiver water daar betaal ik dan ook voor , ik had ook al een andere waterkan aangeschaft om te kijken of het problemen opgelost zou zijn maar dat was niet het geval. Ik heb nu een week geleden een mail naar zerowater.nl gestuurd en zeggen dat ze binnen drie dagen reageren ik had aan gegeven dat ik alle filters bewaard had voor de zekerheid zodat ook evt zou kunnen aantonen dat ze echt lekken maar toe op heden nog geen mail of belletje terug.

Alles wat ik kan zeggen is ik voel me niet serieus genomen zo terwijl ik hier niks aan kan doen ben altijd vaste klant geweest en vind het niet zo leuk dat ik niet bericht of gebeld word.

Ik ga op zoek naar een andere mogelijkheid om mijn water te filteren want hier heb ik niet om gevraagd.

24. Juni 2024

Antwort von ZeroWater-BE

Wat vervelend dat je nog geen mail van ons hebt terug gekregen. Zou je nogmaals een mail willen sturen naar: service@zerowater.nl zodat wij je verder kunnen helpen.

- het zerowater team

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Water met visgeur

Ook hier na enkele weken de beruchte visgeur terwijl de meter ppm 0 weergeeft. Buikpijn krijg je er gratis bij. En ja, het materiaal wordt koel en hygiënisch bewaart.

1. März 2023

Antwort von ZeroWater-BE

Beset Janneman, Wij raden niet alleen aan wanneer het water 006 is om je filter te vervangen maar ook wanneer je water anders smaakt of ruikt.

Wat je ruikt is een stof die nu in ons kraanwater zit. En deze wordt door andere stoffen verborgen gehouden.

Het zerowater team!

2e handsfilter?

Vandaag mn filter binnen gekregen.
Toen ik de blauwe dop van het filter haalde was de bovenkant van het filter nat.
Erg verbaast over de uitslag.

268 ppm filter waterkoker inventum
251 ppm kraanwater
030 ppm zerofilter
Wat te doen Zero-water....?

16. September 2022

Beste Marjantine,

Het is normaal dat er op nieuwe filters condens kan ontstaan. Het koolstof in het filter wordt namelijk voordat het in het filter gaat gespoeld met pure H2O. Doordat het koolstof nat is kan er condens onder de deksel vormen, en de plastic verpakking vochtig zijn. Dit heeft geen effect op de kwaliteit van het filter en de werking hiervan.

Het zerowater team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product, wel vaak filters vervangen

Goed product echter dien je de filters vaak te vervangen, hetgeen prijzig. Verder een topproduct!

21. April 2022

Antwort von ZeroWater-BE

Beste Niels, wat vervelend om te horen dat je een vervelende ervaring met ZeroWater hebt. Ik heb je een mail gestuurd hieromtrent. Ik verneem graag van je. Bij voorbaat hartelijk dank en vriendelijke groet,
Team ZeroWater

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hallo

Hallo, als eerstes.. alles super snel en goed ontvangen!
Maar toch een vraag, ik heb de 5.4 hoge versie gekocht, geïnstalleerd en werkte super, het water smaak lekker, na 3 dagen op.
Nu het volgende, wil weer water filteren maar het water loopt helemaal niet meer doorheen.
Heb de filter nu eruit gehaald om te laten drogen.
Kan nergens vinden, waardoor dit probleem veroorzaakt wordt.
Heb wel de mee geleverde filter gebruikt?
Hoor graag van jullie.
Gr Patricia

19. Februar 2022

Beste Patricia,

Het kan komen omdat er een luchtbel in je filter zit. Deze kan je eruit halen om in je filter te knijpen of hem horizontaal in een bakje met water te leggen zodat de lucht eruit kan.

Ik hoop je zo genoeg te hebben geholpen en anders kan je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Het zerowater team

Big fan!

Got to know this product in a course about tea. I bought this for my home-made tea and was so happy to have clear water. Deffinitely a much greater taste, and looks brighter. A year later, I opened my own teashop and never doubted a second. I got this system for the shop too, to have tasters and just for my own use as well. Also makes the life of your machines a lot longer (water cooker, coffee maker,...)
Big fan here!

24. April 2021

Top product

Top product, effective measurable filtering. (you're left just guessing with other brands). Water, Tea and coffee tasting so much better. Water without filter, various test moments: in between 390 en 610 particles per ml, after filtering: 000 particles! Very friendly customerservice, willing to help and explain, all questions answered. When the taste of the water does not invite you to have more, you will be so happy to get zerowater for less then 1 euro a day.

23. April 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wel ik ben heel tevrede over zerowater…

Wel ik ben heel tevrede over zerowater en gebruik, ik vind het alleen moeilijk, dat ik aan de filter zelf niet kan zien wanneer die aan vervanging toe is, ik heb gezien dat bij de kleine filters voor drinflessen, er een indikator op het filter is verwerkt, en zou die ook graag op de grotere filters zien verschijnen.
Verder is dit het beste wat je kan vinden.
Jozef

7. Februar 2021

Beste Jozef,

Bedankt voor je review.
Inderdaad een goed idee om een betere indicatie voor vervanging toe te voegen aan de grotere filters.
Ik zal dit doorgeven aan onze collega's bij ZeroWater USA, misschien dat zij hier wat mee kunnen doen.

& het ZeroWater team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Water zonder kleurtjes geurtjes of bijsmaken... TOP!

Wij gebruiken Zero water nu bijna een jaar, het bevalt ons prima. Wij wonen in belgie, en hier smaakt en ruikt het kraanwater geregeld naar chloor. Dat proef je in je thee / koffie en gewoon water, laat staan wat het met je gezondheid doet...??

Buiten dat heb ik geen kalkaanslag meer in mijn waterkoker en koffiemachine, en gebruik ik het ook voor het strijkijzer en om mee te koken.
Geen gesleep meer met waterflessen, ideaal!

Men moet wel even door hebben om het water op de filter zelf te gieten, anders kan het zijn tot er nog wat lucht in de filter zit en het water dan slecht door loopt. ( op deze manier worden de luchtbubbeltjes zo naar boven gedrukt )

Wij doen ongeveer +-10 dagen met 1 filter ( 60liter ), afhankelijk van de water kwaliteit.

Ik koop meestal de “aanbieding” met 8 Filters om de prijs te drukken €99,95 zo betaal ik met mijn water kwaliteit +- 0.21€ per liter. ( kan bij u anders zijn, meer of minder ( ligt aan de water kwaliteit ).

Het enige minpunt vind ik, tot er kortingsbonnen bij verpakt zitten en deze alleen maar gelden voor U.S.

Voor de rest een super product en dat proef je

11. Jänner 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je vous déconseille vivement ce site

Je vous déconseille vivement ce site . J ai commandé une carafe en août 2020 et 5 mois plus tard le service client est injoignable . Mon colis a été perdu et malgré mes
Mails ; je n ai aucune réponse . C est du vol . 43 euros vole ! zéro water fuyez

5. Jänner 2021

Antwort von ZeroWater-BE

We are sorry to hear that you have not received your package.
However we only received your first message on January 5th 2021 and my collegue imediately refunded your order and apologized for any inconvenience caused.

If you feel we can help you with anything else please let us know via info@zerowater.fr

---TRANSLATION---
Nous sommes désolés d'apprendre que vous n'avez pas reçu votre colis.
Cependant, nous n'avons reçu votre premier message que le 5 janvier 2021 et mon collègue a immédiatement remboursé votre commande et s'est excusé pour la gêne occasionnée.

Si vous pensez que nous pouvons vous aider pour autre chose, veuillez nous le faire savoir via info@zerowater.fr

With kind regards,
& team ZeroWater

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helemaal Niet serieus en niet correct !!!

Wij hebben onze colli niet ontvangen en verdere nieuws ontvangen . Julie zeggen dat het geleverd is wij hebben het bewijs gevraagd met onze naam en handtekening maar hebben niks ontvangen .
Geen colli , geen nieuws .
Dit is niet serieus noch correct .

1. Jänner 2021

Beste Luc,

Ik heb navraag gedaan bij mijn collega en het klopt inderdaad dat het proces bij PostNL erg lang duurt.
Helaas is je pakket nog steeds niet terecht.
Ik heb aan mijn collega gevraagd een garantiebestelling voor je aan te maken en we zullen je de bestelling nogmaals toesturen.

Mijn excuus mbt het langzame oplossen van dit probleem.

& het ZeroWater team

Prima

Snelle levering en ik drink liever Zero water dan gefilterd water van een ander bekend merk.

5. Dezember 2020

Heel tevreden

Heel tevreden, snelheid van levering top ! De dag nadien aangekomen. Snel uitgepakt en water gevuld . Ons leidingwater getest en 218 TDC gemeten . Na doorgelopen te zijn door de filter terug gemeten , resultaat 000 !
Zeer lekker water na filtering en geen kalkaanslag meer in onze wateropwarmer om thee of soep te maken !

28. Oktober 2020

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr