professionele aanpak. duidelijke uitleg over werkwijze. elke stap die er werd genomen werd vooraf verteld. en last but not least, de dame in kwestie was vriendelijk en prettig in omgang.
Ik ben zeer tevreden over het geheel. Vanaf het eerste contact verliep alles correct en efficiënt. Een goed functionerend platform voor contact en afspraak. De medewerkster wist het geheel goed vas... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.
Flight Forum 92, 5657 DC, Eindhoven, Niederlande
- 085 040 21 31
- support@zibber.nl
- zibber.nl
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Hij was optijd vriendelijk
Hij was optijd vriendelijk. De foto's zijn mooi
professionele aanpak
Punctueel, proffesioneel en prettig persoon
Fotograaf was op tijd. Zeer professioneel. Prettig in de omgang en met een luisterend oor. Fijne ervaring.
Hele fijne ervaring met Eline van Zibber
Wij hebben een hele aardige, spontane, meedenkende fotografe (Eline) over de vloer gehad. Ook het hele proces van het maken van de fotos verliep vlot en duidelijk. We zijn ook ontzettend blij met het eindresultaat van de fotos.
Afspraak is afspraak mooi optijd
Afspraak is afspraak mooi optijd, vriendelijk en werkt netjes. We hadden iet het gevoel dat er iemand in huis bezig was. Ging allemaal heel rustig. Zeker een aanbeveling.
Top !
De fotograaf van Zibber was echt een topper! Keurig op tijd (ik dacht even dat hij het verkeerde huis had, zó stipt 😄), ontzettend beleefd en hij legde alles duidelijk uit voordat hij begon. Dat gaf meteen een fijn en professioneel gevoel.
Daarnaast was hij super behulpzaam en had hij oog voor elk detail. Alles werd netjes rechtgezet, gestyled en perfect in beeld gebracht. Op een gegeven moment was hij zó fanatiek bezig met de puntjes op de i zetten, dat ik naderhand bijna een speurtocht door mijn eigen huis moest houden om sommige spullen terug te vinden 😂.
Maar eerlijk is eerlijk: het resultaat mocht er absoluut zijn. De foto’s zijn prachtig geworden — strak, sfeervol en professioneel. Mijn huis heeft er nog nooit zó goed uitgezien. Ik overweeg bijna zelf een bezichtiging te plannen 😜. Absoluut een aanrader!
Zeer vriendelijk en professioneel 👍🏻
Rustige en professionele werkwijze met…
Rustige en professionele werkwijze met aandacht voor kleine punten. Op tijd aanwezig en werkt rustig en gestaag door. Prima werk.
Accuraat en professioneel
Woning in beeld
Vlotte afhandeling van de opdracht.
De fotograaf was stipt en hielp mee met het uitzetten van attributen voor een mooier resultaat. Samenwerking voor het fotograferen van de woning goed verlopen.
Snel geregeld en mooie foto’s
Snel geregeld en mooie foto’s
Ik ben zeer tevreden over het geheel.
Ik ben zeer tevreden over het geheel.
Vanaf het eerste contact verliep alles correct en efficiënt. Een goed functionerend platform voor contact en afspraak. De medewerkster wist het geheel goed vast te leggen in een mooie presentatie welke ik na een dag al toegezonden kreeg.
Hoewel ik niet hoop nog een keer te verhuizen zou ik in dat geval zeker weer gebruik maken van Zibber!
Super!
Fotograaf (Joris) belde of hij eerder kon komen. Heel enthousiast, professioneel en hij heeft geweldige foto’s gemaakt! De foto’s en plattegronden zijn vervolgens super snel naar de makelaar gegaan, echt top!
punctueel.
is op de afgesproken tijd aanwezig.
is professioneel.
doet snel en nauwkeurig haar werk.
is behulpzaam met het verplaatsen van goederen, voor het beste resultaat.
Een mooie fotoshoot van onze woning
De afspraak was snel gemaakt, de fotograaf was netjes op tijd, was beleefd, heeft goede tips gegeven voor optimale foto's, heeft ruimschoots de tijd genomen om kwalitatief goede en mooie foto's te maken en heeft zelfs in de nabije omgeving foto's gemaakt die bijdragen aan het totale plaatje.
Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, zijn de foto's binnen een paar dagen beschikbaar.
Prima en keurig
Komt de afspraak netjes na.
Luistert goed en geeft goed advies.
Vriendelijk en beleefd.
Meedenkend en netjes
Fijn contact en Behulpzaam
Fijn contact. Eerlijk en keek mee als ze iets konden helpen.
Professionele fotograaf
Fotograaf kwam op tijd, werkt netjes en precies, vertelt wat gebeuren gaat. Top!
professioneel en gedreven voor een juiste presentatie
Het meisje wat deze opdracht moest uitvoeren deed dat allemaal heel professioneel en netjes.
De hele woning inmeten, video's maken, foto's maken etc.etc.
Ze was heel gedreven om een goede presentatie te maken. Vriendelijk in de omgang.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.