Ziółko Bewertungen 965

TrustScore 5 von 5

5,0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Moje zamówienie jak dla mnie było dość spore. Nie miałam okazji przetestować wszystkiego. Ale zaczęłam od herbaty energia- w smaku dla mnie b. Dobra. Czyli 5. Kozłek, Chmiel równie dobry. Kwiaty... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kräuterladen
  2. Lebensmittelverarbeitungsunternehmen
  3. Reformhaus
  4. Kräutermedizinladen

Vom Unternehmen geschrieben

Producent naturalnych produktów ziołowych najwyższej jakości.

Kontaktinformationen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Wszystko ok

26. Oktober 2025

Antwort von Ziółko

Pani Barbaro, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego wieczoru, Zespół Ziółko 🌿

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo szybka dostawa i świetne produkty

Bardzo szybka dostawa, te suszone zioła są niesamowicie pachnące i dobrze smakują. Napewno jeszcze skorzystam.

28. Oktober 2025

Antwort von Ziółko

Pani Aleksandro, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego wieczoru, Zespół Ziółko 🌿

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zioła pięknie zapakowane w torebki…

Zioła pięknie zapakowane w torebki strunowe.
Dostawa na czas

8. November 2025

Antwort von Ziółko

Drogi Waldemarze, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego dnia, Zespół Ziółko 🌿

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

To już kolejne moje zakupy w sklepie…

To już kolejne moje zakupy w sklepie Ziółka i jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Zamówienie było duże, a dostawa dotarła wyjątkowo szybko. Bardzo podobają mi się estetyczne opakowania ziół i przypraw – wszystko wygląda czysto i ekologicznie. Właśnie zaczynam kurację i liczę na oczekiwane efekty. Na pewno jeszcze tu wrócę! Brawo dla całego zespołu Ziółka!

6. November 2025

Antwort von Ziółko

Pani Karolino, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego wieczoru, Zespół Ziółko 🌿

Jestem zadowolona z zakupu

Jestem zadowolona z zakupu. Zioła dobrej jakości , odpowiednio zapakowane i w przystępnej cenie.Dostawa sprawnie. Dziękuję.

25. Oktober 2025

Antwort von Ziółko

Pani Marzeno, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego wieczoru, Zespół Ziółko 🌿

Bardzo dobrej jakości ziółka

Bardzo dobrej jakości ziółka. Zamówiłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Przesyłka szybka,i starannie zapakowane. Polecam zioła ze sklepu Ziółko. pl

5. November 2025

Antwort von Ziółko

Pani Ewo, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego wieczoru, Zespół Ziółko 🌿

szybko

szybko, tanio, duży wybór asortymentu

3. November 2025

Antwort von Ziółko

Drogi Damianie, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego dnia, Zespół Ziółko 🌿

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Przesyłka dotarła zgodnie z…

Przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem, o czasie i w dobrej cenie. Wszystko odpowiednio zapakowane i bardzo dobrej jakości. Polecam.

3. November 2025

Antwort von Ziółko

Drogi Mirosławie, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego dnia, Zespół Ziółko 🌿

Przyprawy bezglutenowe

Polecam. Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem.

1. November 2025

Antwort von Ziółko

Pani Elżbieto, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego wieczoru, Zespół Ziółko 🌿

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Przesyłka dotarła bardzo szybko i w…

Przesyłka dotarła bardzo szybko i w pięknym opakowaniu. Produkty bardzo dobrej jakości, dziękuję i polecam firmę

30. Oktober 2025

Antwort von Ziółko

Pani Anno, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego wieczoru, Zespół Ziółko 🌿

Produkty bardzo dobrze zapakowane

Produkty bardzo dobrze zapakowane, najwyższa jakość.

9. Oktober 2025

Antwort von Ziółko

Pani Katarzyno, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego wieczoru, Zespół Ziółko 🌿

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szybko ,sprawnie ,miło i na pewno…

Szybko ,sprawnie ,miło i na pewno zdrowotnie Polecem

7. Oktober 2025

Antwort von Ziółko

Pani Agato, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego wieczoru, Zespół Ziółko 🌿

Świetna jakość produktów

Świetna jakość produktów, szybka wysyłka, bardzo dobre opisy produktu na stronie. Jedynie co to marzę, aby na każdym z produktów były jego właściwości :) ale 10/10. Jakość = cena + polski produkt. Naprawdę polecam i korzystam już od dłuższego czasu.

Pamietajcie, aby korzystać z ziół z rozsądkiem i zapoznać się z ich właściwościami oraz czasem stosowania, aby sobie nie zaszkodzić.

Polecam całkowicie!!!! 10/10

7. Oktober 2025

Antwort von Ziółko

Pani Igo, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego wieczoru, Zespół Ziółko 🌿

Bardzo dobre produkty

Bardzo dobre produkty , szybka i sprawna obsługa

25. September 2025

Pani Anno,

Miłego wieczoru,

Produkty wysokiej jakości

Produkty wysokiej jakości. Szybka dostawa.

8. Oktober 2025

Pani Moniko,

Miłego wieczoru,

Wspaniale!!!

Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Przesyłka pięknie zapakowana, produkty mają super torebki. Wszystko pachnie i jest bardzo dobre. Już używam rumianku i cynamonu cejlońskiego. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam wszystkim.

6. Oktober 2025

Pani Justyno,

Miłego dnia,

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr