Ziyaa Bewertungen 18

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Topp !

Ik heb hier twee truien gekocht en ben er erg tevreden over! De pasvorm is precies goed en de kwaliteit voelt uitstekend aan. Daarnaast was de levering snel en netjes geregeld. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar comfortabele en mooie kleding!

18. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Naarmate de jaren zich opstapelden

Naarmate de jaren zich opstapelden, begon het langzaam tot mij door te dringen dat het tijd was om een hoofdstuk af te sluiten. De eeuwige trainingspakken, ooit zo comfortabel en vertrouwd, pasten niet meer bij de man die ik aan het worden was. Ik voelde dat het moment gekomen was om over te stappen naar stijlvolle, nette outfits.

Maandenlang dwaalde ik van winkel naar winkel, telkens opnieuw vol goede moed, maar even vaak teleurgesteld. De collecties spraken me niet aan, de kwaliteit viel tegen of het aanbod sloot gewoon niet aan bij wat ik zocht. Na verloop van tijd begon de moed me in de schoenen te zakken. Ik stond op het punt de hoop op te geven en me erbij neer te leggen dat ik maar trainingspakken moet gaan dragen.

Tot die ene dag!

Ik opende mijn Snapchat en zag een aankondiging voorbij komen: een nieuwe winkel, Ziyaa, zou binnenkort haar deuren openen.

Toen ik uiteindelijk naar binnen stapte, voelde het alsof ik een wereld betrad die precies voor mij was gemaakt. De ambiance, de rust, de warmte — alles klopte. Ik werd verwelkomd met een kop koffie en een oprechte glimlach van de medewerkers. Terwijl we samen in gesprek gingen, vertelde ik hen waar ik naar op zoek was. Ze luisterden aandachtig, dachten met me mee en begonnen outfits samen te stellen. De waardering die ik als klant voelde was immens.

En toen ik de eerste set aantrok, wist ik het meteen: dit was het. Dit waren de outfits die ik al die tijd zo wanhopig geprobeerd had te vinden. Ik stond versteld van hoe goed de kleding me stond en hoe zelfverzekerd ik me voelde. Zonder enige twijfel besloot ik diezelfde dag drie volledige outfits mee te nemen.

“Kleren maken de man” — die oude uitspraak kreeg op dat moment een nieuwe, diepere betekenis.

Toen ik de winkel uit liep, overviel me een onverwacht gevoel: heimwee. Het verlangen om alweer terug te keren, om opnieuw die zorg, die aandacht en die stijlbeleving te ervaren. Het was een prachtige, bijna magische ervaring.

Mijn dank naar deze heren is groot!

Mijn volgende afspraak staat inmiddels al over twee weken in mijn agenda.

Tot dan, heren!

3. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ziyaa Menswear is echt een aanrader!

Ziyaa Menswear is echt een aanrader. De winkel ziet er modern en luxe uit, en de kleding is van topkwaliteit voor een hele nette prijs. De fits zitten perfect en je merkt dat er goed nagedacht is over stijl en comfort.

Daarnaast word je altijd vriendelijk geholpen. Ze nemen de tijd voor je, geven eerlijk advies en denken echt met je mee. Ook online bestellen gaat snel en soepel, netjes verpakt en op tijd geleverd.

27. November 2025

Toppers

Super vriendelijke en hard werkende jongens! Topkwaliteit kleding en een geweldige service. Zeker een aanrader!

30. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service gepaard met goede kwaliteit

Winkel oogt heel netjes en opgeruimd, van buiten overigens ook mooi. Bij binnenkomst groette de medewerker mij netjes en gaf aan dat ik hem vragen kon stellen mocht het nodig zijn. Even later vroeg ik om inspiratie voor een outfit en de medewerker kwam mij helpen, heeft eigenlijk heel mijn outfit samengesteld. Uiteindelijk gegaan voor een glans t-shirt een bruine pantalon en een bodywarmer. Tot op de dag van vandaag nog steeds niks erop aan te merken, ontzettend blij met mijn aankoop!

3. Oktober 2025

Aanrader!

Een mooie, nette kledingzaak in het centrum van Den Haag (goed bereikbaar). Veelzijdige keus aan kleding. De kleding is kwalitatief goed en betaalbaar. Ook de service was top! Ik heb een goede ervaring gehad bij Ziyaa en kom zeker terug!

Nette site

Mooie site, duidelijke informatie, veel keuze uit hun assortiment, één van de beste menswear winkel/site die er is 💯

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topkwaliteit en geweldige service!

Ik heb onlangs een paar outfits besteld bij Ziyaa Menswear en ben supertevreden! De kleding ziet er niet alleen stijlvol en modern uit, maar de kwaliteit is ook echt top, je voelt dat er aandacht is besteed aan de afwerking.

De klantenservice reageerde snel en vriendelijk toen ik een vraag had over de maat, en de levering was verrassend snel. Alles netjes verpakt en precies zoals op de foto’s.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ziyaa! waar kwaliteit en stijl samen komen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eindelijk een merk dat echt bij me past!
De kleding van Ziyaa zit echt perfect – comfortabel, maar toch superstijlvol.
Je merkt dat er aandacht is voor detail en dat het merk begrijpt wat moderne mannen willen dragen. Ik krijg vaak complimenten als ik iets van Ziyaa aan heb. Ook de service was top, snel en vriendelijk. Dit wordt zeker niet mijn laatste bestelling!

30. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn shopervaring was heel positief

Mijn shopervaring was heel positief. Zowel online als in de winkel heb ik de juiste hulp gekregen. En de producten die ze aanbieden vind ik in verhouding nog goedkoper dan de concurrenten.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr