Jarenlang lid van Zoomacademy
Jarenlang lid van Zoomacademy, ben nu 75 jaar en geniet nog steeds van lidmaatschap!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Bezorging wordt steeds maar uitgesteld en duurt veel en veel te lang. Bestelling vond plaats op 25-06-2026 en op 30-06-2026 is die nog steeds niet bezorgd !
Bijgewerkte review n.a.v. uw 1e reactie:
Uw reactie is volledig naast de kwestie, ik heb helemaal de 'Affinity Encyclopedie' niet besteld, maar het boek "Python in de praktijk". Wederom een bewijs hoe onzorgvuldig u tewerk gaat. Bestelling zou na uiterlijk twee dagen plaatsvinden, daarna een dag later, daarna weer later. Maar er klopte niets van. Bestelling heeft uiteindelijk vanmiddag, op 01-07-2026, plaatsgevonden.
Bijgewerkte review n.a.v uw 2e reactie:
Ik had slechts 1 boek besteld met 1 e-mailadres. Aan de hand van het e-mailadres had u duidelijk kunnen nagaan om welke bestelling het ging !
Ik ontving diverse malen een e-mail dat het boek 'de volgende dag' zou worden bezorgd. Dat bleek telkens niet juist. Waarvan akte.
Bijgewerkte review n.a.v. uw 3e reactie:
Het ging om e-mails van PostNL, die steeds begonnen met de tekst: "Hoi, je bezorging van Reshift Digital B.V. is bijgewerkt". Er stond dan een link waarmee je, als je erop klikte, terecht kwam op een webpagina waar de bezorgdatum steeds werd vooruit geschoven.

Antwort von Zoomacademy
ik vind de informatie heel goed en geniet telkens van zoomacademy, ik ben voorzitster van de KONINKLIJKE FOTOCLUB BERINGEN VZW, nu het 16 de jaar , dus al een lange tijd, maar fotografie is zo'n fijne hobby groetjes Rita Van Moll uit Belgiê
Fijne wisselwerking tussen presentatie en kijkers. Presentator Tom heeft echt grote kennis van de cursussen die hij geeft.👍
Duidelijke uitleg stap per stap en je kan vragen stellen.
Doe zo verder.
Een website waar je veel kan leren over fotografie