Das sagen Bewerter
Jag blev lite osäker på hur seriöst företaget är, då hemsidan såg lite hemsnickrad och konstig ut. Kollade upp omdömena och fick intrycket av att det ändå var ett bra företag, så jag beställde en lite... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
123-3D.se är ett svenskt e-handels bolag och butiken lanserades den 1 september 2022. 123-3D.se erbjuder kunder i Sverige prisvärda produkter inom 3D printing. Alltifrån 3D skrivare, filament, 3D tillbehör och mycket mer. Vi har ett stort och välfyllt lager till skillnad från många av våra konkurrenter vilket innebär att vi själva har full kontroll på beställningar och leveranser till våra kunder.
Kontaktinformationen
Lagervägen 5D, 136 50, Jordbro, Schweden
- 08-124 47 123
- info@123-3d.se
- 123-3d.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snabb och bra leverans
Bra upplevelse
Bra upplevelse, snabb leverans. Hade uppstartproblem med dålig utsmetad 3dutskrift men det visade sig vara en silikonsocka som sitter runt munstycket som satt lite fel störde automatisk bäddreglering. Efter det har det fungerat utmärkt.
Köpte precis en 3d skrivare AD5X…
Köpte precis en 3d skrivare AD5X därifrån med halloween filament, först så vart de lite strul med leveransen men de löste problemet ganska snabbt och den kom inom leveranstid från deras eu lager. Stor eloge prg av detta var en födelsedagspresent och skrivaren kom fram 1 dag innan födelsedagen.
Paketet kom fram snabbt
Paketet kom fram snabbt, bra telefonsupport och jättetrevligt personal, rekommenderas varmt
Tycker det funkade bra 👍
Enkelt och lätt att handla av 123-3D
Att handla hos 123-3D var lika enkelt som att handla av systerföretaget 123ink. Bra webshop, lätt att beställa , bra uppföljning av leveranstid mm, konkurrenskraftiga priser.
Produkten höll vad som lovats.
Allt fungerade bra
Allt fungerade bra. Lite lång leveranstid, men det förvarnade man om. Skrivaren jag köpte verkar också ha hög kvalitet.
Bra priser och bra support
Bra priser och bra support. Blev lite längre leveranstid men annars toppen.
Snabb smidig leverans
Snabb smidig leverans. Kundtjänst kontaktade mig om leverans info. Kan inte ge något annat än bra omdöme!!
Toppen!
Hade den delen som jag efterfrågade till min Anycubic Cobra S1
Bra kommunikation när paketet beräknades anlända.
Bra priser
Bra priser, bra utbud och mycket snabb leverans.
Bra priser och supersnabb leverans!
Bra och snabb kundservice
bästa kund supporten
Bra kommunikation.
Hade inte skrivaren i lager. Men svarade snabbt på leveransfrågor.
Efter beställning fick jag löpande information om status. Och när den kom in på lager skickades den samma dag. Kan rekommendera att handla här.
Bra uppdateringar gällande leverans
Bra uppdateringar gällande leverans, väl packat
Bra priser
Bra priser! Bästa leveransen! Så vad kan man säga?
Ingen av mina 4 beställda varor fanns i…
Ingen av mina 4 beställda varor fanns i lager och det dröjde ca 2 veckor innan jag fick den. Hade varit bättre att få veta den långa leveranstider redan i checkout. Nu kom informationen istället direkt efter att ordern var lagd och det var för sent att se sig om efter snabbare alternativ.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.