Aldrig varit med om ett företag som tar så oerhört lång tid på sig, beställer från företag på andra sidan jordklotet flera gånger om innan man fått något från dom här. Och att de sedan gör misstag på... Mehr ansehen
Biraz gec geldi ama hemen mail ile iletisime gecince cok yardimci oldular. Julie tesekkur ederim yardimlarin icin yuzuk olmadigi icin geri gonderdim her konuda cok yardimcilardi ve hemen geri donum sa... Mehr ansehen
Jag beställde min perfekta förlovningsring från Abelstedt. Postnord strulade till leveransen så ringen anlände senare än uttalat. Abelstest skickade då tillbaka pengarna för leveranskostnaden och bjöd... Mehr ansehen
Hvis jeg kunne give 10 stjerne var der blevet givet det!.. Jeg købte en “Mordsag”- sammen med mine piger her fra siden. Det var en forudbestilling, og allerede fra start stod der, at leverin... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welcome to the sparkling world of Abelstedt
2000, Frederiksberg, Dänemark
- contact@abelstedt.com
- abelstedt.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 45 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Er så glade for alle mine ringe fra…
Er så glade for alle mine ringe fra jer. Det er udelukkende jeres jeg samler og alt er smukt pakket når man modtager sin ringe eller andre smykker. I yder godt og hurtigt service og er altid til, at tale med hvis der er spørgsmål eller andre ting. KÆMPE anbefaling!
Ærgerlig håndtering
Købte sidste år en ring, som jeg gerne ville have ombyttet til en større størrelse. Blev lovet gang på gang pr. mail, at den ville komme indenfor x antal uger. Hver deadline fik jeg dog at vide, at den stadig ikke var kommet. Så jeg endte med at sende retur.
Efter et år har jeg så opdaget, at ringen endelig var på lager igen og skyndte mig at bestille den i den rigtige størrelse.
Da jeg modtager den kan jeg rigtigt nok se, at den føles og ser mindre ud. Jeg går til en guldsmed, som bekræfter, at ringen ikke er den angivne størrelse som jeg har bestilt.
Jeg kontakter endnu engang Abelstedt, som fortæller mig, at ringen i min størrelse er udsolgt! Hvorfor i alverden fremgår det så på jeres hjemmeside - og hvorfor sender i den forkerte størrelse under påskud af, at det er den rigtige størrelse?
Det er bare sådan en omgang ærgerlig kundeservice.

Jättenöjd!
Jättefin ring, sitter som en smäck och glittrar i solen. Precis vad jag ville ha! Vacker låda som kommer med ringen. Känns riktigt lyxigt!
God service og hurtig ekspedition
Jeg havde fået en ring i fødselsdagsgave som desværre havde mistet en sten. Da de ikke havde ringen i størrelsen på lager, fik jeg lov at vælge en anden ring <3 Super god service og hurtig ekspedition
Quick and good customer service
Quick and good customer service. Beautiful jewelry.
Swift delivery and good packaging.
Said 1-3 days to arrive but took 7-8
Omstændig ombytningsregler
Jeg har fået en smuk ring i fødselsdagsgave, og blev meget glad. Størrelsen var dog lige til den store side, og ønskede derfor at ombytte til en mindre variant.
Det vil koste mig 55 kr. med det “billige” returlabel fra dem, som jeg også selv skal sørge for at printe - Ejer ikke en printer, så det skal der findes på bibliotek eller andet i deres åbningstid, som jeg skal nå udenfor egen arbejdstid naturligvis, og også før returret udløber…
Det føles som en rigtig træls og besværgelig omgang at få ombyttet en gave, jeg ellers var rigtig glad for.
Det er jeg ked af, jeg kører dagligt forbi firmaets adresse, som ligger nær mit eget job, og kunne lægge pakken af, men den mulighed forefindes desværre ikke. Det har givet en lidt trist oplevelse, og jeg ved nu ikke, om jeg vil kunne nå at få returneret i tide, står muligvis med en ring, jeg ikke kommer til at kunne bruge.
*Svar* opdateret.
Kære Julie
Tak for svar.
Uanset hvordan du vender og drejer det, så har jeg til syvende og sidst betalt mere for en ring end andre kunder, da jeg samlet har skulle lægge fragt for 90 kr. fordi jeres ombytnings”service” er meget lidt kundevenlig.
Så oveni den omstændige proces i tilbyder for ombytning, har det også været en ekstra udgift for mig, og det kan jeg naturligvis kun være træls over.
Jeg oplever det som lavt serviceniveau, når i som udelukkende online virksomhed, tvinger fragtomkostninger på kunden for at ombytte en vare.
I burde dække denne omkostning ved ombytning, ikke “dele” den med mig som kunde, som du vælger at se det.
God dag til dig/jer.

Seamless experience
Quick delivery, great packaging, great product quality, quick check-out process, all in all 5/5.
En varm anbefaling
Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved at handle hos Abelstedt. Skulle have ombyttet en ring til en mindre størrelse, og der var desværre problemer med PostNord. Men der har hele vejen igennem været en stor hjælpsomhed og vilje til at løse problemerne. Samtidig er det nogle virkelig flotte produkter til gode priser. Kan varmt anbefales!
I don't think you need criticism…
I don't think you need criticism because your work is so amazing. I'm so glad my husband ordered my gift from your store 😍😍😍😍😍
I love it 🤭❤️🩹
Jeg bestilte en ring som var for stor. Jeg valgte at bestille en mindre og returnere den første og det fungerede bare.
Ringen er virkelig smuk og leveringen som lovet. Abelsted er klart mit nye fortrukne sted at købe smykker fra.
Elsker simpelthen jeres smykker
Elsker simpelthen jeres smykker! Kommer helt sikkert igen.

Fantastiske smykker Julie laver
Fantastiske smykker Julie laver! Jeg fik en flot pakke med en ring til min kæreste, størrelsen passede ikke men vi fik nemt og hurtigt byttet størrelsen.

Antwort von Abelstedt
Elsker jeres kvalitet og jeres service…
Elsker jeres kvalitet og jeres service er altid i top.

Er slet ikke i tvivl
Er slet ikke i tvivl! I er det bedste smykkemærke jeg har stødt på, og kommer helt sikkert igen! Mine ringe er utrolig smukke og jeres unboxing er utrolig smuk. Fedt at se et smykkemærke der laver klassiske smykker!

Antwort von Abelstedt
Trofast kunde hos jer i…
Jeg har være trofast kunde hos jer i nogle år nu, og er ikke blevet skuffet en eneste gang tværtimod! Synes det er så fedt at i laver så klassiske fine smykker, som ikke går af mode ligesom alt det andet man ser rundt omkring. Har ikke oplevet problemer med kvaliteten på mine smykker, selvom nogle af mine smykker må være 3 år gamle nu. Tak for mine nye smukke øreringe, hurtig levering og fantastisk smuk indpakning!

Antwort von Abelstedt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.