Alltid Id Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var lite tankeöverföring för jag betalade 417kronor igår till Svea inkasso, så ringde det idag!! Hoppas att pengarna kommit fram så får jag nya pengar 18/7 och då kan jag betala mer! Måste säga u... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tjejen jag pratade med var mycket trevlig och tydlig. Ett minus till att man bara behöver svara på ett sms för att bli bunden till ett id-skydd. Min lillebror måste ha gjort det för id-skydd är helt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oscar återkom som han hade lovat göra och trots att jag inte kunde svara igår när han ringde upp och likaså idag vid första försöket så ringde han upp igen. Även om det i slutändan blev så att jag sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uheld efter start av motorcykel Ingen Rögle men.andra kemikalier i rummet Brandvarnaren gav snapt signal Alarm centralen ringte mig nogle sekunder efter Jag förklarade min ubetänksamhet Och... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

34 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter som det inte finns minus stjärnor…

Efter som det inte finns minus stjärnor såmåste jag ge en passa er för för att prata om dom ringer utan lägg på annars så lär det sluta på att ni fastnar på ett 12 månaders avtal som enligt dom inte går att säga upp

12. März 2024

Hej Urban,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna över att du känner dig missnöjd med bemötandet från oss och beklagar om vår kommunikation upplevts som påträngande. Det är viktigt för oss att våra samtal är tydliga och respektfulla.

Vi uppskattar din feedback och ser det som en möjlighet att förbättra oss framåt. Om du har fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Hoppas du får en fin dag.

Vänligen
Linnea

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jäkla trevlig och saklig handläggare!

30. Oktober 2024

Hej Lars,

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Härligt att höra att vår handläggare kunde ge dig ett trevligt och sakligt bemötande. Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna.

Vänligen,
Martin

Härligt

Fick den hjälp jag behövde av en trevlig riktig människa 👍

25. Oktober 2024

Hej Micke,

Stort tack för din positiva feedback!

Vi är glada att höra att du fick den hjälp du behövde och att vårt team gjorde ett gott intryck. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga och omtänksamma i vårt bemötande.

Vänligen,
Martin

Professionell

En mycket kunnig och trevlig person som dessutom Inger förtroende som jag talat med, det räcker bra för mig

2. Oktober 2024

Hej Ulrica,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse och känt förtroende i ditt samtal. Det betyder mycket för oss att du är nöjd. Tveka inte att höra av dig om du behöver mer hjälp framöver.

En säkrare tillvaro

Jag fick en redogörelse som ingav ett förtroende. Vänlighet utan krav.

2. Oktober 2024

Hej Christina,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du kände förtroende och uppskattade den vänliga och kravlösa servicen. Vi finns här för att hjälpa dig när som helst, tveka inte att höra av dig igen om det behövs.

Missnöjd "kund"

Oscar som jag pratade med var väldigt informerande, även om jag var missnöjd med AlltId som företag så var han väldigt lugn och sansad.

27. September 2024

Hej Zinita,

Tack för din feedback!

Vi är glada att höra att Oscar kunde ge dig den information du behövde och att du uppskattade hans lugna och sansade bemötande, även om du var missnöjd med företaget. Vi tar all feedback på allvar och arbetar ständigt för att förbättra vår service. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss!

Förståelsen för

Förståelsen för. andra individer å dess behov

26. September 2024

Hej Leif,

Tack för din feedback!

Vi värdesätter verkligen att förstå och möta våra kunders och deras behov. Det är viktigt för oss att alltid ha ett lyhört och empatiskt förhållningssätt. Om det finns något mer vi kan göra för att hjälpa dig, tveka inte att höra av dig!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ja att jag fick bekräftelse snart han…

Ja att jag fick bekräftelse snart han gjorde vad han sa 🤗

5. September 2024

Hej Hector,

Tack för ditt omdöme!

Vi är glada att höra att du fick snabb bekräftelse och att allt gick som utlovat.

Om du har fler frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig gärna på bästa möjliga sätt.

Önskar er en fin dag!

Trevligt samtal

Trevligt samtal

23. August 2024

Hej Poetsch Bill & Mek,

Stort tack för din positiva feedback!

Det är alltid trevligt att höra att du upplevde samtalet som positivt.

Skulle du ha fler frågor eller funderingar, är du alltid välkommen att höra av dig. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt.

Önskar er en fortsatt fin dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och bra hjälp och trevligt…

Snabb och bra hjälp och trevligt bemötande!

6. August 2024

Hej Pia,

Tack för ditt omdöme!

Vi är glada att höra att du fick snabb och bra hjälp samt ett trevligt bemötande.

Din feedback är mycket uppskattad!

Om du har några fler frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Önskar dig en trevlig dag!

Vänligen, Erik

Trevlig & lyhörd!

Daniel är väldigt trevlig, lyhörd och professionell. Förstod mig och förbättrade min prenumeration till det som passar min nuvarande situation.

Antwort von Alltid Id

Tack för det underbara omdömet! Vad kul att du är nöjd med bemötandet från Daniel och att ni kunde hitta en lösning som passar dig bättre!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

Hej Kent,

Tack för din feedback!

Vi är glada att höra att du upplevde vår service som snabb och enkel.

Om du har några fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mycket nöjd med bemötandet har inte…

Mycket nöjd med bemötandet har inte haft några problem ännu skulle det vara något så hör jag av mig så tack.mvh ibbi

Hej Ibbi,

Vi uppskattar verkligen din positiva feedback!

Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med bemötandet och att du inte har haft några problem.

Om det skulle uppstå något framöver, tveka inte att höra av dig. Vi finns här för att hjälpa dig.

Tydlig och relevant information

23. Mai 2024

Hej Kerstin,

Tack för din positiva feedback!

Vi är glada att höra att du uppskattade den tydliga och relevanta informationen.

Om det finns något vi kan göra för att förbättra din upplevelse ytterligare, tveka inte att meddela oss. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service.

Trevlig

Trevlig, snabb

24. Mai 2024

Antwort von Alltid Id

Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt och höra att du är nöjd med samtalet du hade med en av våra handläggare.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hon hjälpte mig att ordna autogiro och…

Hon hjälpte mig att ordna autogiro och påminde mig om att jag kan lägga in kort under spärrservice.

21. Mai 2024

Hej Maria,

Tack för ditt tjusiga omdöme!

Vad härligt och se att du fått hjälp med att administrera autogiro och att du fick informastion om hur du enkelt kan nyttja allt som ingår i din tjänst! Vi ser fram emot att höra från dig vid minsta fråga eller fundering i framtiden.

Trevlig service

Trevlig service, professionellt bemötande med respekt. Blev erbjuden förmåner utan påtryckningar, men samtidigt hörd angående mina behov.

21. Mai 2024

Hej Olga,

Tack för ditt trevliga omdöme!

Det gläder oss att du fått en bra service med ett bra bemötande - vi försöker alltid möta kundens behov och utvecklas inom vår kvalité så din feedback är viktig för oss, vi tackar verkligen för ditt förtroende och ser fram emot att höra från dig i framtiden vid funderingar!

Önskar dig en härlig dag!

Alltid alltId

Jag fick tips om att jag har fler förmåner som ingår samt att det var en trevlig röst i telefonen

20. Mai 2024

Hej Lennart,

Vi tackar för ditt fina omdöme!

Vad roligt och se att du fick ett trevligt samtal med bra information om hur du nyttjar allt som ingår i din tjänst! Vi ser fram emot att höra från dig vid frågor eller funderingar framöver.

Trevlig

Trevlig, sakkunnig.
Förstog allt som sades i tal..

20. Mai 2024

Hej Michel,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att du fått ett trevligt samtal som var tydligt - kontakta oss mer än gärna vid frågor eller funderingar i framtiden!

Önskar dig en fin helg!

Kundrelationer

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr