Bevakia Bewertungen 340

TrustScore 4 von 5

3,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

RÄTTELSE Jag ville säga upp min pågående prenumeration via mail, och fick då till svars "Då ser jag till att administrera ett avslut i enlighet med bindningstiden tjänsten kommer därmed att löpa ut... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt tacksam att Kevin ringde upp mig ang en faktura som jag hade. Men pga flytt så har min adressändring släpat efter. Så fint att bli påmind, och Kevin hade ett sånt fint bemötande för att... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simon var både informativ och dessutom sympatiskt skrattande när jag berättade om min pipande brandvarnare som jag försökte gömma i olika skåpen för att kunna sova - innan min vuxna dotter påpekade... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

Välkommen till Bevakia AB! Upplev en tryggare vardag med oss på Bevakia AB. Med ny teknik öppnas nya vägar för bedragare att tillskansa sig dina personuppgifter. Detta kan skada din ekonomi med påföljder som hänger i år efteråt. Vårt mål är att upptäcka när någon försöker stjäla dina uppgifter i realtid för att sedan snabbt stoppa detta så att skadan aldrig hinner ske. 237.000 bedrägeriförsök. Det är så många som rapporterats år 2018 och allt tyder på att det fortsatt ökar. Med oss på Bevakia AB får du ta del av vår tjänst ID-skydd komplett vilket ger dig möjlighet att trygga upp din säkerhet genom live-bevakning av ditt personnummer. Varmt välkommen till oss!

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

340 Bewertungen

1 Stern

Hat 84 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trött på dessa fräcka folk

Trött på dessa fräcka folk. Dom har publicerat en falsk reklam på sociala medier. Det gäller en willystävling om 1000 kr. Folk har deltagit av misstag. Och nu är dom totalt nästan dygnet runt nerlusade med samtal om att lämna ut kontonummer så dom kan ge pengarna. Folk vägrar att ge dom för det är ett bedrägeri. Polisen varnar med att dom snor pengarna istället för dom. Har kontaktat willys. Dom reklamerar inte med såna tävlingar på sociala medier alls. Det är bedrägeri. Detta är anmält både till polis och högre insats.

6. Mai 2026

Rättelse

RÄTTELSE
Jag ville säga upp min pågående prenumeration via mail, och fick då till svars "Då ser jag till att administrera ett avslut i enlighet med bindningstiden tjänsten kommer därmed att löpa ut 2026-11-30" Pratade med Kevin idag efter jag läst det finstilta.
Jag hade ett år prenumeration. Därför fanns tid kvar på mitt "kontrakt" Jag var snabb i mitt fördömande av Bevakia, Jag har rett ut allt med dom och allt är utagerat. (Trevligt bemötande från Bevakia och tydlighet) är mitt nya omdöme.

21. April 2026

Bra service

Jag har varit i kontakt med dem vid ett par tillfällen och har alltid fått ett bra bemötande.

7. April 2026

Hej Roger,

Tack för att du tog dig tid att skriva!

Vad roligt att höra att du haft en så bra upplevelse vid flera tillfällen och att bemötandet har levt upp till dina förväntningar.

Du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen.

Ha en riktigt fin dag!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Tog tid på sig utan att kännas häktade. Fick den hjälp jag behövde

7. April 2026

Hej Christer,

Tack för din fina återkoppling!

Vad kul att höra att du upplevt ett bra bemötande vid flera tillfällen – det är något vi verkligen värdesätter.

Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något framöver.

Önskar dig en riktigt bra dag!

säljare

Slutar inte ringa för att sälja in sig

30. März 2026

Hej Linnea,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi förstår att upprepade samtal kan upplevas som störande och tar det på allvar. Vi har nu spärrat ditt nummer så att du inte ska bli uppringd igen.

Om man framöver vill undvika samtal helt går det också bra att mejla oss på privacy@bevakia.se så hjälper vi till direkt.

Du är självklart välkommen att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det går inte att avboka sitt medlemskap…

Det går inte att avboka sitt medlemskap om ångerrätten löper ut.
Du är bunden i ett år med Ca 149kr/månad eller 1788kr med autogiro
Med pappers faktura blir det 194kr/månad eller 2376kr/år

26. März 2026

Hej Simon,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi vill gärna förtydliga hur det fungerar:
Vid tecknande gäller alltid 14 dagars ångerrätt, där du som kund får hem fullständig information om avtalet så att du i lugn och ro kan gå igenom villkor, innehåll och kostnad innan du bestämmer dig. Om man inte väljer att ångra avtalet inom den perioden fortsätter det enligt de villkor man godkänt vid tecknandet.

Vi vill också vara tydliga med att de priser du nämner inte stämmer överens med våra faktiska prisbilder.

Vi har varit i kontakt med dig efter detta och gått igenom allt tillsammans, och vi hoppas att det känns tydligare och bättre nu.

Skulle det dyka upp fler frågor är du självklart alltid välkommen att höra av dig igen.

Önskar dig en fin dag!

Enkelt bra hjälp.

24. März 2026

Hej Eva,

Stort tack för din återkoppling!

Vad fint att höra att du upplevde hjälpen som enkel och smidig.

Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Simon ström löste det bra för mej när…

Simon ström löste det bra för mej när jag ringde och var upprörd så ett stort plus för Simon

23. März 2026

Hej Dixon,

Tack för din fina återkoppling!

Vad roligt att höra att Simon kunde hjälpa dig på ett bra sätt och att du uppskattade bemötandet under samtalet. Vi ser självklart till att föra vidare dina ord till honom.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Vi pratade som två gamla kamrater

Vi pratade som två gamla kamrater
Inte som säljare-kund med vanliga
försäljarklysher.BRA

18. März 2026

Hej Leif,

Tack för att du delar din upplevelse!

Vad roligt att höra att samtalet kändes så avslappnat och naturligt, precis som mellan gamla bekanta.

Extra kul att du uppskattade att det var rakt och utan säljprat – det är så vi vill ha det.

Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen framöver.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Kundrelationer

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr