Har ett problem med telefoni försäljare som lovade mig hjälp ur ett annat idiot abonnemang. Tog kontakt med detta företagen, och pratade med försäljaren som berättade, ”detta är inga problem, vi jobba... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag har haft otur igenom hela mitt liv, även av advokater som lovar guld och gröna skogar. Vilket visar sig i slutet. Denna gången jag blev blåst av en kund då sökte jag på nätet efter en bra advokat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag är jättenöjd med hjälpen jag fått av Allt om juridik. Professionella, snabb hantering och tydlig kommunikation. Trevligt bemötande och har verkligen förstått vad jag behöver och gett mig råd och v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra kommunikation, snabb hantering av ärenden. Bra uppföljning och återkoppling! Bra sammanfattning och bakgrund till ärendena och förståeligt. Har blivit ett naturligt led i våra processer som kräver... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Med vårt Företagsavtal kan du och dina anställda lämna över det juridiska till våra jurister och koncentrera er på att driva verksamheten. Vi blir din bolagsjurist – utan att för den sakens skull kosta som en. Som din externa bolagsjurist ser vi till att ge dig professionell juridisk rådgivning för ditt företags behov och utmaningar.
Kontaktinformationen
Humlegårdsgatan 14, 114 46, Stockholm, Schweden
- 0857936600
- info@alltomjuridik.se
- alltomjuridik.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Juridisk hjälp
Mycket nöjd, fick snabbt hjälp av mycket duktig jurist.
Mvh
Vivianne Dahlberg
Capitum AB

Antwort von Allt om Juridik
Personalen hos Allt om Juridik har…
Personalen hos Allt om Juridik har varit väldigt hjälpsamma och sett till att driva processen framåt så att jag kom i mål med de juridiska spörsmål som jag haft både i mitt bolags verksamhet samt privat.
Rekommenderas!

Mycket professionella och kunniga
Mycket professionella och kunniga. Rekommenderas starkt.

Bra jobbat!
Mycket bra engagemang och snabba och korrekta svar.
Trevligt bemötande också i en för mig personligt svår fråga.

Antwort von Allt om Juridik
Lyhörda och professionella hela vägen
Lyhörda och professionella hela vägen. Rekommenderas!

Antwort von Allt om Juridik
Svarade snabbt och följde upp
Svarade snabbt och tipsade om ett sätt att lösa delar av problemet. Följde upp att svaret hade tagits emot och om det fanns följdfrågor.

Antwort von Allt om Juridik
Utomordentligt bra och snabbt svar på…
Utomordentligt bra och snabbt svar på min frågor som hjälper i vardagens knepiga frågor . Det är bra att få feedback på sådant som kan vara enkelt.

Snabbt, tydligt och klargörande
Jag fick snabbt svar på mina frågor och svaret var tydlig och klargörande!

Toppen!
Allt om juridik är en bra bolagsjurist som kan hjälpa till med avtalsfrågor m.m.

Antwort von Allt om Juridik
Tråkigt, oseriös hantering av kurspaketserbjudandemed att de i inledningen av…
Tråkigt med att de i inledningen av pandemin lurade oss att köpa kurser under 12 månader.
Nu är saken utredd och jag vill ge positiv bedömning över hur snabbt de agerade.
Tack!

Antwort von Allt om Juridik
Utmärkt och snabbt hanterat med att ta…
Utmärkt och snabbt hanterat med att ta fram några juridiska dokument.

Rekommenderas
Alltid snabba i sin respons på våra ärenden och håller hög kvalitet och kompetens.

Vi är supernöjda!
Allt om Juridik ger oss alltid snabb och bra service! Vi är väldigt nöjda med tjänsten och har enbart positiva erfarenheter!

Antwort von Allt om Juridik
Hjälper oss och framför allt frågar hur…
Hjälper oss och framför allt frågar hur det går

Antwort von Allt om Juridik
Snabba svar, hög kompetens!

Snabb professionell service.
Snabb service, professionell och anpassade efter olika behov. Mycket nöjd.

Jätteduktiga snabba jurister
Jätteduktiga snabba jurister, effektivt och prisvärt!

Proffsigt agerande
Proffsigt agerande, men framför allt snabb återkoppling hela tiden. Det är endast jag som dragit på ärendet. Det är därutöver väldigt enkelt sätt att jobba med kvartalsmöten och tillgång till ett antal timmars konsulthjälp. Det fungerar över förväntan bra.

Antwort von Allt om Juridik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.