Allt om Juridik Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ett problem med telefoni försäljare som lovade mig hjälp ur ett annat idiot abonnemang. Tog kontakt med detta företagen, och pratade med försäljaren som berättade, ”detta är inga problem, vi jobba... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har haft otur igenom hela mitt liv, även av advokater som lovar guld och gröna skogar. Vilket visar sig i slutet. Denna gången jag blev blåst av en kund då sökte jag på nätet efter en bra advokat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är jättenöjd med hjälpen jag fått av Allt om juridik. Professionella, snabb hantering och tydlig kommunikation. Trevligt bemötande och har verkligen förstått vad jag behöver och gett mig råd och v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra kommunikation, snabb hantering av ärenden. Bra uppföljning och återkoppling! Bra sammanfattning och bakgrund till ärendena och förståeligt. Har blivit ett naturligt led i våra processer som kräver... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Rechtsabteilung

Vom Unternehmen geschrieben

Med vårt Företagsavtal kan du och dina anställda lämna över det juridiska till våra jurister och koncentrera er på att driva verksamheten. Vi blir din bolagsjurist – utan att för den sakens skull kosta som en. Som din externa bolagsjurist ser vi till att ge dig professionell juridisk rådgivning för ditt företags behov och utmaningar.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jag är super nöjd

Jag är super nöjd med allt hjälp som jag få från Allt om Juridik och det går snabbt.Och när man ringer så är dom alla mycket trevliga och hjäpsama

11. Mai 2021

Hej Krystyna,

Tack för dina fina ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kunniga jurister med snabb återkoppling

Snabb och bra återkoppling.
Kunniga jurister som gett oss fantastiskt bra hjälp.
Vi kan varmt rekommendera Allt om Juridik!

3. Mai 2021

Hej Katarina,

Tack snälla för din feedback och rekommendation.

Ha en fin vecka!

Kunniga

Kunniga, hjälpsamma och med en fantastiskt uppföljning på sina ärenden. Rekommenderar verkligen Allt om juridik

27. April 2021

Hej Linda,

Tack snälla för dina fina ord och varma rekommendation.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Se upp

Se upp, läs det finstilta. Som jurister vet de folks svagheter, och har gömt automatisk förnyelse på ett år om man inte aktivt säger upp avtalet inom rätt tid.

23. April 2021

Hej Tant Blå,

Tack för din feedback! Vi tillämpar automatisk förnyelse likt exempelvis ett vanligt försäkringsbolag så att avtalet inte är avslutat när väl den juridiska hjälpen kan komma att behövas. Du får gärna höra av dig direkt till oss om du har några frågor eller anser att något blivit fel.

Önskar dig en fin helg!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra hjälp och mycket snabb återkoppling…

Bra hjälp och mycket snabb återkoppling på frågor och ärenden.

19. April 2021

Hej Björn,

Tack för ditt omdöme och vad bra att vi har kunnat hjälpa dig i det juridiska!

Very professional

Very professional, fast and really great advice! :)

14. April 2021

Hi Magda,

Thank you for your warm recommandation. :)

Best regards,

Mycket nöjd!

Bra, snabb och väldigt prisvärd juridiktjänst

26. März 2021

Hej Mikael,

Tack för detta! Vi tycker inte heller att bra juridisk rådgivning ska vara allt för dyrt. :)

Bra feedback

Fick bra hjälp, feedback, förslag och suport av Allt om juridik när jag behövde hjälp med ett avtal.

26. März 2021

Hej Malin,

Tack för ditt fina omdöme!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Detta var inget för oss, men kanske för dig?

Har lite blandad upplevelse, tror viss del i det ligger i att vi kanske inte har behovet riktigt av de tjänster som vi köpte. Dock har vi valt att avsluta våran tjänst hos dem. En flagga dock för att man ska ha koll på vad man avtalar om. Är det en prenumerationstjänst eller ett tidsbegränsat samarbete?

8. März 2021

Hej Tobias,

Tack för din feedback och ditt omdöme! Ni är alltid välkomna tillbaka till oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En bra lösning för oss att ha tillgång…

En bra lösning för oss att ha tillgång till juridisk hjälp med fem ärende om året. De är väldigt behjälpliga och förklarar på ett enkelt och bra sätt. Kan klart rekommendera Allt om juridik ifall man vid tillfälle har behov av stöd med juridiskt bollplank.

5. März 2021

Hej Ola,

Tack snälla för din varma feedback och rekommendation!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har använt oss av Allt om juridik i…

Vi har använt oss av Allt om juridik i flera år o har haft stor hjälp med avtal o allmänna juridiska frågor, professionella med snabba o tydliga svar, kan varmt rekommendera dom

5. März 2021

Hej Monica,

Tack snälla för din feedback och varma rekommendation - det värmer oss.

Bra och hjälpsamt svar

Bra och hjälpsamt svar.
Svarar fort och korrekt.

1. März 2021

Hej Jessica,

Tack för din feedback! Det gläder oss att få hjälpa - både i mer tidsmässiga som i brådskande ärenden.

Bra supporttjänst!!

Snabba och utförliga svar!

26. Februar 2021

Hej Maria,

Tack för din feedback gällande vår Legalsupport - det uppskattas!

Snabb och bra återkoppling

Snabb och bra återkoppling, som alltid

24. Februar 2021

Hej Peter,

Vad härligt att ni upplever oss så! Tack för er feedback.

Snabb och bra hjälp

Vi har fått hjälp med flera ärenden under det senaste året och alltid fått snabb och bra hjälp som hjälpt oss komma fram till konstruktiva lösningar med motparten.

24. Februar 2021

Hej Lennart,

Tack snälla! Vi är glada att få ha er som kunder.

Allt om Juridik

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr