Got conspicuous reading the reviews. Made a phone call with customer service, immediately a real person answering. Ordered two tents on Friday, they were nicely delivered today, Monday. Checked the te... Mehr ansehen
Ik was al wat huiverig door alle slechte reviews, helaas zijn deze terecht. Alhoewel de producten keurig op tijdstip dat aangegeven was zijn bezorgd zijn deze zo slecht verpakt dat ze beschadigd aankw... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pakket kwam na een hoop gedoe met Mondial Relay eindelijk aan. Ruim een week te laat. En op een ander adres. Buitengewoon slechte pakket bezorging! Ik hoop dat Alltricks dit ook inziet en voortaan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ordered some pairs of Nike running socks (54 EUR), May, 26th. Until now, 3 weeks later, nothing received, no money payback, nothing. I've sent an email to their customer support, June 3th, one email b... Mehr ansehen
- Fahrradgeschäft
- Geschäft für Fahrradzubehör
- Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung
- Outdoor-Sportgeschäft
- Laufsportgeschäft
Über Alltricks
Vom Unternehmen geschrieben
Dankzij ons assortiment kunnen alle sporters, of ze nu beginner of wedstrijdsporter zijn, maar ook het hele gezin (ruime keuze aan kinderfietsen, loopfietsen en textiel), zich uitrusten.
Ons hardloopuniversum zal je verrassen met een selectie van de beste merken op de markt. Zo hebben wij Trailschoenen, GPS-horloges, Hardloopaccessoires en nog veel meer in de aanbieding. Jij vraagt wij bieden aan!
Bestellen bij Alltricks betekent ook profiteren van het advies van onze experts, gemakkelijke betaling en een snelle levering en makkelijke retour procedure zowel in Nederland als in België. En dat voor top prijzen!
5 avenue Newton , 78180 , Montigny-le-Bretonneux, Frankreich
- contact@alltricks.nl
- alltricks.nl
Hat 38 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Na twee weken nog steeds niks ontvangen
Nooit meer hier bestellen
WAARSCHUWING
NOOIT MEER HIER BESTELLEN

Antwort von Alltricks
Goede prijzen voor mooie producten!

Antwort von Alltricks
Met een dure verzending besteld en nog…
Met een dure verzending besteld en nog steeds geen levering

Antwort von Alltricks
Komt belofte niet na. Rekent veel verzendkosten ondanks Alltricks+ abonnement.
Ik heb betaald voor een Alltricks+ abonnement. Dit houdt in gratis verzending. Bij bestellen van een mtb band of meerdere mtb banden krijg ik 19,99 euro aan verzendkosten erbij. Ik heb hierop de klantenservice gemaild maar die doen er niets aan.
Hun antwoord: Unfortunately, free shipping is not available for this product due to its dimensions.
Terwijl het om een buitenbandje gaat.
De verzendkosten van deze band zijn bij BikeInn.com 5,49 en Bike24.nl 4,99.
19,99 is dus extreem veel terwijl het gratis hoort te zijn. Inclusief verzendkosten zijn deze twee sites dan ook veeeeel goedkoper.
Abonnement van 10 euro voor gratis verzending is dus niet waar.

Antwort von Alltricks
Goede ervaring ondanks eerdere zorgen
Ik schrijf zelden reviews, maar wil deze toch even achterlaten. Vooraf had ik mijn twijfels, omdat ik vóór het plaatsen van mijn bestelling meerdere slechte reviews had gelezen. Dat maakte me eerlijk gezegd wat bezorgd.
Gelukkig bleek dat totaal onterecht: mijn bestelling was super snel in huis en alles was helemaal in orde. Scherpe prijzen en een snelle verzending.
Voor mij een positieve ervaring en ik zou hier zeker vaker bestellen.

A quoi sert le SAV
Je ne suis pas du tout satisfait du service après vente. Je leur ai écrit et les ai appelé à de nombreuses à propos d'un article défectueux et Ils ont mis plus de 2 mois pour finalement me faire un avoir . De fait j'ai acheté plus cher l'article en question puisque je n'ai plus l'intention d'acheter chez eux. Ils n'ont même pas eu la décence de faire un geste commerciale pour s'excuser de leur lenteur. Ils sont effectivement très compétitifs sur les prix mais absolument pas réactif dès qu'il y a un problème concermant le SAV
Ophaalpunt 12 km verder en Alltricks is niet te bereiken.
Bestel nooit iets bij Alltricks. Ik krijg een melding dat mijn pakket (nu 2 weken geleden besteld) afleverd wordt via Mondial bij een ophaal punt in Wervershoof en niet in Enkhuizen. Dit is 12 kilometer bij ons vandaan en en rijd geen openbaar vervoer heen. Ik heb betaal voor pst NL en niet voor deze onbekende vervoersmaatschappij. Ik krijg op geen enkele manier contact met Alltricks. Voel me opgelicht. Dus mijn advies is om hier nooit te bestellen.
Nu 2 weken verder en ik verneem niets meer van Alltricks. Waar is mijn pakket?

Antwort von Alltricks
De beste prijzen, ruim assortiment en redelijk snelle levering
Deze webshop heeft een ruim assortiment en biedt producten aan tegen de beste prijzen. Ik kom hier vaak bij uit bij de zoektocht naar een specifiek artikel. De levering duurt iets langer dan bij andere webshops uit Nederland omdat de producten die je hier besteld vaak uit een ander land komen. Je moet rekening houden met een kleine week levertijd. Soms wat langer. In mijn geval werd aangegeven dat het pakketje tussen donderdag en vrijdag geleverd zou worden, maar deze kwam woensdag al (een dag eerder dus!). Dat was een aangename verrassing.

Antwort von Alltricks
Niet, verkeerd én te laat geleverd
Op 14 november 2025 een grote bestelling geplaatst van mountainbike-kleding en accessoires. Voor de optie gekozen alles in één keer te laten verzenden met het oog op duurzaamheid. Uiteindelijk 2 zendingen gekregen en bericht dat een derde zending nodig was vanwege niet op voorraad. In de eerste zending zat een paar handschoenen in plaats van het bestelde longsleeve shirt. De tweede zending was veel later dan afgesproken en de derde zending hebben ze geannuleerd vanwege het niet meer op voorraad hebben van het artikel terwijl dit nu (5 december 2025) wél te koop staat op hun website. Ook het contact verloopt zeer chaotisch met e-mails in het Frans en Nederlands. Al met al ruim 2 weken moeten wachten voordat ik bijna alles binnen had.

Antwort von Alltricks
Overzichtelijke webshop en schappelijke…
Overzichtelijke webshop en schappelijke prijzen.
snelle levering goede prijzen

Antwort von Alltricks
Bestelling ontvangen en is verkeerd .
Bestelling ontvangen en er is verkeerd artikel afgeleverd.

Antwort von Alltricks
Mooie producten die snel geleverd…
Mooie producten die snel geleverd worden.
Bad website
Bad website, payment did n t go well and then I had 2 orders that I could not delete. No possibility to contact per mail only standard FAQ's that don' t help in special situations
made advertisement for free delivery and then it costs 5 € in the basket....it are tricks at alltricks

Antwort von Alltricks
Great range of products at a super…
Great range of products at a super price. Nice website and easy checkout process.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.