De pyjama’s zijn in zo’n korte extreem gaan pluizen en niet meer in vorm. Dit had ik echt niet verwacht van de kwaliteit die werd beloofd. Teleurgesteld.
WARNING: THEY ARE SCAMMERS!!! Money has been deducted, and now they’re not responding at all, except for a BOT that is offline 99% of the time. I believe this is due to complaints. DO NOT... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
High end vegan en cruelty-free cosmetics
Niederlande
- almaaz.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
De pyjama’s zijn in zo’n korte extreem…
Pakket niet geleverd en geen oplossing
Ben al sinds 26-11 bezig met een pakket ter waarde van 86,80 dat niet ontvangen is, heb nu al herhaaldelijk gevraagd om mijn geld terug te ontvangen omdat er niet geleverd is, eerst wilde ze een onderzoek bij post nl met weer het antwoord ik moet maar 5-10 dagen wachten, die zijn nu ook al ruim voorbij en nu worden zelfs mijn e-mails genegeerd. Heel jammer maar in dit bedrijf zou ik geen enkele euro meer investeren
Ik kreeg een potje vitamine C binnen
Ik kreeg een potje vitamine C cream binnen. De helft was leeg. Zonde van je geld. Niet kopen.

Pakket is niet aangekomen
Pakket is niet aangekomen, maar helaas Almaaz wilt er niks aan doen. Klant zit mijn zijn schade dus weg gegooit geld letterlijk.!

Aliexpress skincare
Wat is dit voor een aliexpress skincare kwaliteit. Niet kopen mensen echt echt zonde van je geld! Ga goed om met jullie huid!! Daar heb je maar 1 van.
Zeer slechte service en kwaliteit.
Zeer slechte service en kwaliteit.
Ik heb enkele weken een aankoop gedaan via hun website. Na het betalen van de producten,kreeg ik 3 dagen later een bericht dat bepaalde producten zijn uitverkocht en geld terug zou gestort worden. En dit hebben ze bij heel wat klanten gedaan. Ze doen alsof ze het op voorraad hebben en je die laat lopen om eigenlijk enkel de producten die ze hebben proberen te verkopen. Want ja meer als 80% was er niet. Daarnaast hebben ze me de verkeerde maten opgestuurd van de pijamas. En de gekochte sokken omg omg wat was te kwaliteit verschrikkelijk!!! Het pluisde helemaal en de kleur van de sokken geven volledig af op de schoenen

Vitamine drops gekocht
Vitamine drops gekocht, na goeie recensies online. Helaas heeft mijn huid hier zo slecht op gereageerd mijn huid zit vol rode bultjes

Love the product more than him <3
Mijn allerliefste en mooiste partner vond hem stinken op mijn gezicht, maar hij kent de natuurlijke geuren niet van perfectie, want kokos en alle oliën die erin zitten snuif ik liever dan dat ik ooit zou gaan voor cocaïne. Mijn gezicht brandde van de bodylotion, maar ik kan je zeggen dat al mijn dode huidcellen zijn verdwenen. Niemand kan mij zeggen dat ik er niet goed uitzie, sinds ik die gebruik naast de tanning day cream, heb ik plotseling ineens het tintje van JLO, terwijl ik vrij bleek ben. Daarbovenop schrijf ik nooit recensies, maar de prijs- en kwaliteitverhouding is dit wel een winnaar hoor naast Lancome en Garnier. Love it!
Ik heb de sokken en de pyjama besteld
Ik heb de sokken en de pyjama besteld, helaas bij het aantrekken van de sokken viel al het stof eraf heb dit nog nooit gezien bij sokken. Ik heb de pyjama nu 3x aangehad en voel nu al versleten bobbeltjes stof bij mijn benen! Nou voor dat bedrag had ik wel goeie kwaliteit verwacht helaas.!
Zo tevreden over de service van het…
Zo tevreden over de service van het bedrijf, had mijn adres per ongeluk verkeerd ingevoerd en ze hebben gelijk juist gehandeld. Bedankt !!
lemon bottle injectie
dames ik raad jullie dit absoluut af, ik heb een lemonbottle injectie gehad, ik kreeg alle benodigde informatie over de injectie, het resultaat zou je binnen 1/2 weken zien, na 3 weken nog steeds het zelfde resultaat, ik heb hun bericht en gemaild, ik kreeg een hele tekst van hun terug met we kunnen er niks aan doen, ik gaf aan dat hun mij wat anders vertelde bij het eerste gesprekje, ze praten er helemaal overheen, ik vind deze resultaat echt belachelijk voor (135,00) wel zeggen ze dat ik meerdere behandelingen nodig heb, maar dat geven ze pas aan nadat je de behandeling hebt gehad, je zou verwachten met zo een bedrag van (135,00) dat ze tot een oplossing komen, niet dus. ze tonen absoluut geen begrip voor de sitatie. geloof me hou je geld lekker op zak en verspilt het niet aan almaaz,
Super blij !
Wij hebben een bestelling geplaatst bij Almaaz en dat pakket was nooit bij ons geleverd terwijl post NL beweerde dat het bezorgd was…. Na goed en snel contact te hebben gehad met Almaaz kregen wij de bestelling alsnog toegestuurd of nogmaals toegestuurd maar nu wel ontvangen ! We zijn super blij met jullie vriendelijke service en uitstekende producten ! Super bedankt ! ♥️
De Almaaz producten zijn echt geweldig!
Ik ben zeer tevreden over de Almaaz lijn, ook enorm tevreden met de werking! Nightcream & Daycream Is zeker een aanrader, ik krijg er een mooie egale huid ervan! Levering is ook zeer snel. ⭐️💯
WARNING
WARNING: THEY ARE SCAMMERS!!!
DO NOT BUY ANYTHING.
OPLETTEN ZIJN OPLICHTERS !!!
Geld afgeschreven reageren helemaal nergens meer op buiten een BOT die 99% offline is. Is denk ik moet van de klachten.
NIETS KOPEN
Niks voor mij
De vitamin drops besteld na allemaal goede reacties te hebben gelezen helaas waar ik dat bij andere producten wel zie doet dit niks voor mijn huid behalve dat ik er puisten van heb gekregen.. jammer
The best
Almaaz is de beste lijn die ik tot nu toe heb gebruikt. Heb gister mijn Cica sheet mask ontvangen😍
Ik gebruik Almaaz sinds 19-10-2022
Producten zijn niet goed gegaan op me…
Producten zijn niet goed gegaan op me huid heb veel puisten gekregen jammer
Zo blij met jou producten
Zo blij met jou producten!
İk wil niets anders meer, ondertussen de hele familie besmet en verslaafd gemaakt aan almaaz 👏🏼👏🏼♥️! En ook zij zijn er niet over uitgepraat hoe goed het is !
You go girl ♥️
De neusstrips zijn het echt waard
De neusstrips zijn het echt waard. Nog nooit meegemaakt zooo goed! Zeker vr mijn puber zoon en zijn neus is gewoon clean
Top producten
Top producten! Ben begonnen met de tanning dagcreme 2,5 jaar geleden. Nu ondertussen alles van almaaz in gebruik! I love it niks negatiefs over te zeggen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.