Paula Campos Jeg har taget St.Redder kursus på AMU Juul Roskilde. Underviser: Jan og Thomas Deres undervisning var levende, jeg mærkede tydeligt at de begge brande for at videre give deres vide... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har haft en god og lærerig uddannelse på 10 dage i sidemands oplæring og mentor,samt konflikthåndtering. Tak til Jesper Rosenkrantz og Michael Skovgaard for en god tid sammen og mange gode grin
Unternehmen hat geantwortet
JUUL er en af Danmarks største og ældste uddannelsespartnere inden for ledelse, transport-, redder- og lager/logistik-uddannelser.
Vereinigte Staaten
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Undervisningen på Teamleder kurset var faglig fyldig med masser af informationer, teknikker samt værktøjer, som vi både kan bruge i dagligdagen og arbejdes mæssig . En stor tak til Jesper Rosenkrantz og Michael Skovgaard faglig kompetentte mennesker med god humor 🤩
Skolen derimod trækker desværre ned, dårlig offentlige tilgængelighed og ikke gode kantineforhold man kan ikke købe mad på stedet man kan bestilleigennem juul fra et pizzaria der skole man nok havde lavet en bedre aftale med en slagter eller brugsen fx.
Deltaget i et konfligthåndterings kursus med Jesper Rosenkrans og Michael Skovgaard, super fed oplevels og meget lærerigt
Paula Campos
Jeg har taget St.Redder kursus på AMU Juul Roskilde.
Underviser: Jan og Thomas
Deres undervisning var levende, jeg mærkede tydeligt at de begge brande for at videre give deres viden videre , til os elever.
Det var en glæde at møde op hver dag, og se deres entusiasme , i deres undervisning ,samt høre deres personlige erfaringer blandet med lidt humor.
Mvh
Paula Campos

Antwort von JUUL
Teamlederuddannelse Juul jeg havde en fantastisk undervisning af Jesper Rosenkrantz. Kan anbefales!

Antwort von JUUL
Man kan undre sig over AMU JUUL kører rundt i Tune med deres store lastvogne med hænger og deres busser. Der er skiltet med, at de må køre igennem Tune, hvilket betyder de ikke må køre rundt på villavejene og generer beboerne. Det er tilsyneladende en køreskole der ikke ønsker at overholde reglerne. Vi har været i dialog med AMU og de undskyldte generne og lovede de ville orientere kørelærerne, så ruterne ikke var rundt i Tune. Det viser sig desværre, at det var tom snak og AMU JUUL fortsætter deres generende og ulovlige kørsel rundt på villavejene. Det har nu stået på i et år siden dialogen!

Antwort von JUUL
Rigtig godt sted med masser af gode lære 😊😊

Antwort von JUUL
Instruktørerne Jesper Rosenkranz og Michael Skovgaard leverer endnu engang GODT undervisningsforløb, denne gang i Teamleder+. Det er meget lærerigt, og der er ting, man måske allerede gør i hverdagen, som man nu får "sat ord og forklaring på". Ser frem til flere spændende kurser fra de 2 herrer.

Kursus: Teamleder+
Havde en rigtig god oplevelse og to gode lærer som supplerede hinanden rigtig godt. Fedt undervisning
Tak for en 5 gode dage Jesper Rosenkrantz og 2 dage med Michael Skovgård

Antwort von JUUL
Udvidet Teamleder uddannelse kan klart anbefales Jesper er en fantastisk lærer og behageligt menneske at omgåes.
Helt klart en anbefaling herfra :)

Antwort von JUUL
Sygtransport kurset er simpelthen bare 10/10 undervisning og lærerne er mega engageret i deres arbejde især hvis eleverne også giver deres bedste, jeg snakker om Jan og Thomas de er de bedste lærer jeg har haft nogensinde og det er ærgerligt at jeg kunne havde dem i 4 uger kunne godt have tænkt mig at uddannelsen/kurset var længere simpelthen også fordi den klasse jeg havde var fremragende, vi alle havde det mega sjovt sammen, kan i hvert fald anbefale AMU JUUL på Roskilde og sygetransport kurset

Antwort von JUUL
Jeg tog buskørekort hos Juul i Herlev, og overordnet set har det været en god og velorganiseret oplevelse. Undervisningen er struktureret og fungerer fint. Busserne er ikke helt nye, men de kører godt og er i orden. Lokalerne er forholdsvis nye, dog kunne et bedre ventilationssystem være en fordel.
En stor bonus er gratis morgenmad + kaffe samt mulighed for at købe frokost på stedet – det gør lange undervisningsdage mere overskuelige.
De fleste undervisere er venlige og professionelle, men jeg vil især fremhæve Abdalla og Hisham. De er dygtige, rolige og meget pædagogiske i deres måde at undervise på. De tager sig tid til at forklare tingene ordentligt og skaber en tryg stemning, hvor man føler sig godt forberedt. Også flere af de andre lærere fortjener ros for deres engagement.
Jeg oplevede dog enkelte gange, at Kenneth og Maja kunne virke lidt hårde i tonen, hvor det føltes mere som irettesættelse end vejledning. Det kan selvfølgelig skyldes travlhed eller pres, men det påvirkede oplevelsen en smule.
Alt i alt vil jeg dog anbefale Juul i Herlev, og især hvis man får undervisning hos Abdalla eller Hisham, som virkelig gør en positiv forskel.

Antwort von JUUL
Jeg har været igennem bus kørekort hos AMU Juul i køge
Jeg har været fint tilfreds med de kørelærer, som jeg har været igennem mine 6 uger
Der er meget selvstudie i forløbet, der er fortalt om enkle dele. Når man er blevet i tvivl om eller havde spørgsmål om dv. ting
Jeg har dog været uheldig både til teori prøve og køreprøve
Teori prøven har jeg dog kæmpet igennem, hvor man også har haft EU prøve ved siden af.
2. gang til teori prøve bestod, EU prøven bestod jeg 1. gang

Antwort von JUUL
Jeg har netop tilbragt 4 uger på AMU JUUL i Roskilde, og det er desværre ikke en god oplevelse.
Rengøringen er under al kritik. Der er dagligt og hele dagen en kraftig lugt af urin og afføring fra herretoiletterne, klæbrige gulve og pletter på vægge. Der mangler papir til håndaftørring, og der er kun jet-håndtørrere, som har kendte hygiejneproblemer. Den kraftige luftstrøm kan sprede mikroorganismer og vanddråber i rummet, og hvis hænderne ikke er vasket grundigt, kan bakterier blæses ud på omgivelserne. Det virker uhensigtsmæssigt på en skole, der også underviser i hygiejne.
Jeg har også oplevet en medarbejder skylle et pissoir med en spand vand og derefter gå direkte i kantinen og tømme opvaskemaskinen samt servicere kaffeautomater uden håndvask.
Undervisningslokalet var til tider koldt, og der var lugtgener fra dieseludstødning, når en traktor stod i tomgang i hallen. Derudover har jeg set personale bruge stabler og palleløfter uden sikkerhedssko samt rygning i haller og på ikke-anviste områder.
Undervisningen har været præget af ændringer, manglende udstyr og materiale, der ikke fremstår opdateret. En dag var underviseren syg, og der blev sat en anden ind, som ikke kunne hjælpe med den relevante undervisning.
Man kan undre sig over, at det er det samme system, som underviser i hygiejne, sundhed og arbejdsmiljø. Mine overvejelser er i øjeblikket, om ikke dette er en sag for Undervisningsministeriet.
Ros skal dog lyde til de faste undervisere, som gør deres bedste under de givne forhold.
Samlet set lever stedet desværre ikke op til det niveau, man bør kunne forvente af et AMU-kursus sted.

Antwort von JUUL
Jeg vil i dette indslag ikke tale om undervisningen, for den fejlede ikke noget.
Men derimod om rengøringen på amujuul i Roskilde.
Der er simpelthen ulækkert alle steder, borderne er fedtet og herre toiletterne stinker af urin langt ud på gangen. De ellers så fine urimater,
skal have renset eller skiftet deres membraner, som beskrives i brugsanvisningen. Og når der er så mange elever på skolen skal der gøres rent to til tre gange om dagen.
Og jeg har af gode grunde ikke været på damernes toilet, men mine medkursister siger at deres toiletter er det samme.
Amujuul Roskilde øv øv……… det kan gøres meget bedre.

Antwort von JUUL
Det var en god oplevelse at tage Taxa kørekort hos amujuul i Køge. Venlige og professionelle lærer og hjælpsomme.

Antwort von JUUL
Find et andet sted at tage trailerkort…
Jeg anbefaler på ingen måde AMU JUUL i Roskilde eller deres kørelærer Torben Jensen. Der er kun en rigtig måde og det er hans, har du andre måder at lærer på er du fuldstændig forkert på den. Han nedbryder sine elever og fortæller det ene øjeblik du kan det hele og det næste kan du ingen ting. Jeg ved desværre denne sag ikke er et enkelt stående tilfælde.
Torben har ordret i en køretime blandet sig i min private erhvervs situation og sagt ting som “du er ikke stærk nok til at arbejde i psykiatrien, da skal man jo kunne sige fra.”
Han påstod overfor mig, at jeg var talblind, fordi jeg var i tvivl om nogle teoretiske tal efter kun en gennemgang og da jeg var i tvivl om tilkobling sagde han til mig “nu må du simpelthen fat det, det kan jo ikke være så svært.”
Han formået til to prøver at gøre mig så nervøs, at jeg begyndte at græde lige inden. Han sagde ting som “Du godt nok nervøs, nu må du simpelthen stop” og påpeger overfor mig jeg nok er bedre til skriftlige prøver end mundtlige, fordi jeg er så nervøs, hvilket bestemt ikke er hans opgave at vurdere. For ikke at glemme, at han 2 minutter inden jeg skal til prøven fortæller han mig, at du ville jo ikke ud og kører flere timer med mig, det burde vi jo have haft gjort.
Tiltrods for han timen forinden roste min kørsel og bakning. Men nu var alt jeg gjorde forkert, og han sagde til mig jeg ikke forstod noget.
Hvilket bestemt ikke hjælper på min nervøsitet. Han fortalte mig også, at jeg ikke kan bakke og køretimen inden fortalte han mig, at jeg bakkede super flot. Desuden dumpede jeg på en frakobling, men vil gerne gøre opmærksom på vi faktisk ikke øvede det en eneste af de fire gange Torben og jeg var ude og kører. Da jeg påpeger det overfor ham på min sidste køretime fortæller han mig, at jeg skulle have haft købt en ekstra køretime, da vi ikke kan nå det nu. Til trods for det er en del af lektionsplanen og en prøveforudsætning… For mig har man følt sig som en brik Juul/Torben kunne tjene penge på at nedbryde og jeg føler mig dybt kørt over. Det handler for mig ikke alene om de mange mange penge der er smidt væk på dette, men behandlingen og at føle jeg har fået en tvivl på mig selv i flere områder på grund af en mand som ikke kunne lærer fra sig, men blot fortælle dig alt, hvad du ikke kunne og alt det du gjorde forkert.
Jeg frygter for, hvor mange andre end dem jeg allerede har hørt om, som har fået denne behandling.
Jesper som jeg talte med, har blot nævnt jeg kan klage overfor køreskole unionen, men han intet kan gøre andet end at tage en snak med Torben og samtidigt fik man følelsen af de vendte det blinde øje til en anden sag om samme set up blot, fordi sagen var 1-1,5 år gammel. Virkelig ikke noget sted jeg anbefaler folk, hvis man vil have en seriøs sagsbehandling, ordentlig kundebehandling og brugbare køretimer til B/E kørekort. Hvilket også er derfor jeg laver denne anmeldelse så andre får mulighed for at overveje en ekstra gang om dette er det rette sted for dem.
Jeg kan sige, at jeg har bestået i første forsøg ved en anden køreskole og kan derfor kun give Rødovre køreskole og Hakan de bedste anbefalinger. Men hold jer LANGT væk fra AMU JUUL.

Hej har lige taget
Bus kørerkort kat, d-d e/p
Hos Juul i Herlev
En fantastisk rejse hele vejen
Flinke personale medarbejdere
Og topklasse undervisere
Hele vejen igennem
Stor ros til alle i Herlev
Samt køreteknisk anlæg i Roskilde
Mvh
Johnny Riff-Ellermann

Antwort von JUUL
Har deltaget på Mentor kurset ved Jesper Rosenkrantz, hvilket var meget inspirerende og lærerigt. Jesper er 100% inde i stoffet og har en god undervisningsform. Har fået gode teknikker med hjem fra kurset. Kan anbefales.

Har deltaget på Mentor Leder kursus
underviser Jesper Rosenkrantz
Fantastisk og inspirerende underviser

Antwort von JUUL
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.