Flowerpot lampen zijn in t echt nog mooier dan op de plaatjes. Prachtige lampen en hoge kwaliteit. Andlight heeft een mooie collectie lampen tegen concurrerende prijzen. Ondanks dat de verzending uit... Mehr ansehen
Een prachtige travertin tafel gekocht. Helaas kwam deze gebroken aan door een slechte bezorgservice. Hierop contact opgenomen met andligt en fantastisch geholpen Line Davidoff (clame coördinator). Zij... Mehr ansehen
We waren via een Google-zoektocht naar de Tolomeo Mega bij AndLight terecht gekomen, hoewel we er nog nooit eerder van hadden gehoord. Toch besteld en tot onze verbazing hadden we enkele dagen later d... Mehr ansehen
Bought a light for about US$2,000 that turned out to be defective from Day 1 (around Jan 2022). Andlight agreed to send a replacement but after some weeks of correspondence fell off the grid. We nev... Mehr ansehen
Nelson Mandelas Allé 16, 2450, København SV, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snelle levering en een perfekte verpakking.
Heel mooie lamp prachtig design en materiaal.

Antwort von AndLight.nl
Found a great discount and was shipped fast. Customer service also helped fix an address issue quickly

Antwort von AndLight.nl
snelle levering, product zoals omschreven.

Antwort von AndLight.nl
Snelle levering. Extreem grote doos om veel kleinere doos was wat overdreven. Product geheel naar wens.

Antwort von AndLight.nl
Onze bestelling werd snel geleverd. De glazen lampenkap was goed en veilig ingepakt. We zijn heel tevreden.

Antwort von AndLight.nl
Vlotte levering, mooie kwaliteit stoelen . Makkelijk te monteren.

Antwort von AndLight.nl
Onbetrouwbare organisatie – leveringsbeloftes niet nagekomen
And Light belooft snelle levering, maar in werkelijkheid wacht ik inmiddels vier weken op een Foscarini lampenkap. Na contact opgenomen te hebben, ontvang je alleen een automatisch antwoord met opnieuw vier weken extra levertijd.
Na €220 vooruitbetaald te hebben, blijft het volledig onzeker of en wanneer het product überhaupt geleverd wordt. Beloftes worden niet nagekomen, communicatie is slecht en als klant blijf je in het ongewisse.
De website ziet er professioneel en aantrekkelijk uit, maar daarachter schuilt slechte service en een gebrek aan transparantie.
Mijn advies: koop hier niet voordat je eerst de reviews leest.

Antwort von AndLight.nl
Snel ontvangen, product goed verpakt en ziet er solide uit! Tevreden!

Antwort von AndLight.nl
Mooi product goed ingepakt en op tijd geleverd
Finding the correct OEM replacement for my art deco tableside lamp. (which I inadvertanty broke)

Antwort von AndLight.nl
Amazing company. Smooth service and very good quality! The package was here faster than light. Our order Brought LIGHT into our lifes. It’s not only me anymore, it’s me ANDlight!
Thanks
Andlight shineslikeLIGHT,they are kicking it!! Keep the good work up!! 💡

Antwort von AndLight.nl
Moeiteloos bestellen via de website en de afwikkeling is prima in orde. Levering op tijd.

Antwort von AndLight.nl
Wat een vreselijke site, met een super klant onvriendelijke klantenservice. Hou er rekening mee dat als er iets met je aankoop is en je een klacht hebt, ze hier zeker niet met alle redelijkheid naar handelen en je kunt fluiten naar je geld. Echt een vreselijk bedrijf!!

Antwort von AndLight.nl
Hele mooie en stevige kast gekocht. Zat goed ingepakt en heel makkelijk in elkaar te zetten! Vlot geleverd met duidelijk tijdspad.

Antwort von AndLight.nl
I've bought a lamp and it's not working. I'm having a very difficult time to get it replaced or refunded. I've exchanged emails with literally 6 different people, more than 10 emails and each one is like starting this conversation again. They ask for videos of the product not working, then say they can not open the video. Then ask for photos in a different form. Every communication leads to no solution but more proves that the lamp does not work.

I purchased 2 Flos Rosy Angelis lamps from Andlight.com
1 lamp stopped working within months after delivery so I requested assistance but their customer service is very slow. I am waiting for a resolution for 2 months now. I am not satisfied.

Antwort von AndLight.nl
Deze keer een slechte ervaring met dit bedrijf. Ik had een mooie lamp gezien, de prijs was €1470, na contactmet de klantenservice werd de prijs ineens verhoogd naar €1733. Heel vreemd. Ik heb de klantenservice gevraagd om duidelijkheid maar zelfs met bewijs van een screenshot begrijpen ze niet waar ik deze prijs vandaan haal.

Antwort von AndLight.nl
Duidelijke info vooraf, men komt de afspraak na, goed verpakt en snel ontvangen!