Ik heb een jasje besteld. Na weken nog niets ontvangen. Kreeg uitvoerig lang, niet professioneel, bericht over langete levertijd. Na weer weken nog niets ontvangen. Weer een mailtje gestuurd waarop an... Mehr ansehen
Lederen heren sandalen besteld. Matige tot slechte kwaliteit. Er zijn een aantal voorstellen gemaakt om andere producten af te nemen. Ik ben het vertrouwen kwijt en heb op terugbetaling aangestuurd. H... Mehr ansehen
Na mailcontact met de klantenservice bleek dat mijn pakketje vertraging had opgelopen. Uiteindelijk kwam het toch aan. Wel zo'n drie gewacht. Het moest dan ook uit China komen. Kwaliteit was redelijk... Mehr ansehen
NIET bestellen!!! Precies zoals door anderen al beschreven: - kwaliteit product rommel voor volwassen prijzen - geen live contact te krijgen - aan het lijntje gehouden worden bij het verzoek te retour... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Je wordt hier opgelicht
Je wordt hier opgelicht! Chinese troep, veel te klein. Duurde 2,5 week voordat het aankwam. Bestel hier niks!
Alle slechts wat hier staat is waar
Alle slechts wat hier staat is waar! Slechte service, slechte producten. Rechtstreeks uit China. Geen antwoord op mailtjes. Kortom gewoon opgelicht!
Koop hier niks!
Zeer slecht!!
Zeer slecht!!! Reageren niet op mijn mails voor retouren. Producten zijn zeer klein, kleur komt niet overeen en stinken!!
Hier niet bestellen want je krijgt geen tot moeilijk contact bij onvrede.
Update 3/jan. Na lange wachten en over en weer gemaild, heb ik mijn geld terug en zij hun producten terug.
Bestel hier niet.
Lees deze reviews en dat zegt alles, blijf ver bij deze onderneming vandaan. Het is niet alleen dat ze op een hele bedenkelijke manier zaken doen maar ze hebben er plezier in om mensen te belazeren. Als je je klacht bij hun neerlegt dan word je gewoon uitgelachen. Wij hebben onze centjes en jij hebt pech is hun motto. Ergens respect, als je door en door slecht bent doe het dan goed en dat doet Anna 's Keuze. Chapeau.
Imitatie trui ontvangen
Imitatie trui ontvangen waarvan de kwaliteit en pasvorm zeer matig is. Ik heb de ontvangen trui vergeleken met de foto op de website en het patroon komt overeen, maar wijkt op sommige plekken af van het origineel. Breiwerk voelt slap. Het breiwerk op de foto is compacter. Ook de kleur is anders dan de afbeelding. Blijkbaar wordt origineel op website getoond en een imitatie versie geleverd. Eigenlijk misleidend dus.
Het lijkt wel een AliExpress levering. Het komt ook rechtstreeks uit China zie ik op het etiket. Er staat niets op het etiket dat verwijst naar Annaskeuzes. Ik kreeg in eerste instantie ook geen ordernummer en kon dus ook de status van mijn order niet opvragen. Het contact mailadres werkt niet. Ik had ook moeten weten dat een erkende webshop geen Gmail adres zou gebruiken. Ook zijn ze telefonisch onbereikbaar. Uiteindelijk heb ik het via hun “info” mailadres geprobeerd en daarmee kreeg ik uiteindelijk een ordernummer.
Ik heb op AliEpress gezocht en dezelfde trui gevonden. Ik heb €45 betaald. Op Alixepress wordt de imitatie trui voor €27,50 aangeboden inclusief verzendkosten en met “12-dagen bezorgd garantie”. Anneskeuzes plaatst je bestelling dus bij webshops op AliExpress en laat deze rechtstreeks naar je huis versturen.
Maar ik heb ervan geleerd. Controleer voortaan of een webshop is aangesloten bij erkend keurmerk zoals “Thuiswinkel Waarborg” en zo niet dan zoek ik verder.

Let op let op
Let op let op, dit zijn grote oplichters. Heb gelukkig mijn bestelling gekregen na heel veel e-mailen. Telefonisch totaal niet bereikbaar. Maar je wordt opgelicht, artikelen zijn van slechte kwaliteit. Als je iets wilt ruilen krijg je een standaard e-mail. Sorry wij zijn een op startend bedrijf balblaabla geen personeel enz. Ik had graag mijn €40 terug gekregen, vindt het schofterige praktijken. U bent gewaarschuwd koop hier niks.
NIETS BESTELLEN OPLICHTERS
Ik heb bijna 3/4 weken gewacht op mijn uggs en heb nogsteeds niets binnen. Krijg wel allemaal advertenties waar ik niet om vraag en ze sturen steeds een link waar je je bank nummer moet intypen. Klopt helemaal niets van want ik heb al betaald. Het zijn vieze oplichters als ik minder dan 1 ster had kunnen geven deed ik dat. KOOP HIER NIETS!!!!!!!
Nou ik was heel sceptisch over deze…
Nou ik was heel sceptisch over deze site want nadat ik de uggs besteld had keek ik pas de recenties maar eerlijk waar ik ben heel blij met de schoenen en mn moeder ook excuses voor de boze mail teamanna ik heb mn bestelling net binnen en ben dol blij er mag aleen wat haast met de verzendtijd duurde ongeveer 2 a 3 weken

Oplichters zijn het!
Oplichters zijn het!! Ook bont laarsjes besteld in november, na 14 dagen binnen, ze stinken en waren veel te klein! Misschien wel 20 mailtjes gestuurd naar diverse emailadressen, ik krijg de ene aanbieding na de andere maar wil gewoon mijn geld terug (35€) kreeg uiteindelijk een retourformulier, invuld en met track en trace verstuurd, volgens post nl is het goed aangekomen en ook volgens anna ook en kon ik binnen 2 weken me geld teruggestort zien op mijn bankrekening, volgens krijg ik binnen 10 minuten een mail van een andere emailadres van hun dat post nl mijn pakket is kwijt geraakt en dat ik contact moet opnemen met post nl... snap jij het nog.....
Nu afwachten of ik inderdaad mijn geld terug krijg, maar ben er bang voor! Bestel hier niet!! Oplichters zijn het!
Even een update! Vandaag 19 december is mijn geld teruggestort!! 🥳

Antwort von Annaskeuzes
Ik heb de Uggs dupes gewoon…
Ik heb de Uggs dupes gewoon binnengekregen binnen de aangegeven bezorgdatum. Ik vind de pasvorm juist er mooi en lijken op de echte. Ik zou het daarom wel aanraden!

Antwort von Annaskeuzes
De trui die ik besteld had was niet…
De trui die ik besteld had was niet meer leverbaar. Ik kreeg de keus om iets anders te bestellen. Maar het ging me nou juist om díe trui. Daarom terugboeking van credit card bedrag gevraagd, wat keurig is gebeurd binnen enkele dagen.

Oplichters!
Oplichters!! Enkellaarsjes besteld, in het echt hartstikke nep en zeer slechte kwaliteit.
Tig keer gemaild voor een retourformulier, maar niks hoor. Elke keer aanbiedingen waar ik niet om vraag.
Je kan naar je geld fluiten. Mensen koop hier niks!!!
WAARDELOOS bedrijf.
Producten niet ontvangen
Producten niet ontvangen. Levertijd zou maximaal 7 dagen zijn en ik wacht inmiddels al 14 dagen.
Trui uit China.
De levering te laat. Uit China! Trui besteld, kleuren geheel anders dan in adv. Zou van fijn materiaal zijn maar was 100% polyester. Maat XXL kwam overeen met 42 en niet 44-46. Kortom een dikke flop. Ben zwaar teleurgesteld en 39,99 armer
SUPER SLECHTE SERVICE
Schoenen waren totaal niet de goede maat en ik wou ze terug sturen en mijn geld terug. Ze boden een “voordeel” aan om voor nog 10 euro de goede maat te krijgen. Toen ik nog een keer zei dat ik alleen mijn geld terug wou, niks anders zeiden ze dat ik van mijn bestelling kon “genieten” en ook nog eens 25% korting kon krijgen op een andere aankoop. Niet kopen van hier is dit een vreselijke website en de spullen zijn zeer slechte kwaliteit.
Professional SCAM. I am contacting POLICE AND RADAR PROGRAMMA
21 november ordered 2 pairs of shoes, size 40. On the photos and videos of annaskeuzes.nl they look exactly like ugg.
Order was shipped 28 November. Delivered 1 December.
In the reality the shoes were extremely small (probably size 35-36) and quality was terrible, you won't buy it if you see it in the reality.
So, I am trying to send it back. Sending procedure is ONLY possible by contacting annaskeuzes.nl by EMAIL.
On the site annaskeuzes.nl announces that they guarantee refund 100% , if you are not happy with what you receive.
In the reality they offer you to pay sending costs AND 9,95 EURO!
Than i go to trustpilot and read all these terrible reviews. I understand that its arranged SCAM AND A GREAT REASON FOR CONTACTING POLICE AND RADAR PROGRAMMA !
imagine, what a profit: they distribute something that NOBODY will buy and EVERYONE will return. Returns on your own costs and they keep 9,95euro. Keep on selling terrible quality things. They explain it by worrying for the environment..really? Producing and reselling such a bad quality things is bad for the environment. They They quality is unacceptable, sizes are wrong.
So i sent an angry email to annaskeuzes.nl and in reply annaskeuzes.nl offered me 70% of purchase amount as a present to be spent on their Internet site, if I keep the shoes.
But I don't want this shoes - they are too small for me and quality is terrible. And I don't want to have other bad quality things from their site. So i did not accept their offer. From that moment all they do is sending automatic replies without answering my question:"if they are going to return 100% of purchase."
So, as far as it looks like a professional scam, i am sending all information to radar programma and police.
Anyone wants to join me, please contact me.
Its a matter of principle !
I have many screenshots of the email. Pity i can not post them here

Antwort von Annaskeuzes
Heel de achterkant los van de schoen…
Enkellaarsjes met bont besteld via dit bedrijf. De kwaliteit was niet echt mooi maar zaten in principe prima voor het geld. Echter trok ik na een paar keer dragen de hele achterkant eraf toen ik erin wilde schieten, met mijn vinger in het lusje. Een mail verstuurd maar zie helaas nu pas alle reacties. Ik verwacht geen antwoord of gepaste oplossing te krijgen. Ik raad niemand aan deze schoenen te bestellen. Na het lezen van de recensies lijkt het me erg vervelend om zo je geld te moeten verdienen maar ik heb nog hoop op een goede afloop en op de degelijkheid van de mens.
OPLICHTERS, NOOIT BESTELLEN
Jammer dat je geen 0 sterren kan doen, 1 ster verdienden ze geen eens! Zeeer slecht! 1,5 maand moeten wachten voor dat het binnen kwam. Zo snel als wat. Kan je nog beter naar de primark gaan man. Maten vallen ook onzettend klein
zeer slechte service
zeer slechte service, hele slechte kwaliteit, geen mogelijkheid om het terug te sturen, je krijgt telkens dezelfde automatische mail. echt heeeeeel slecht. trap er vooral niet in
Zie overige reviews
Zie overige reviews. Bontlaarsjes te klein en van slechte kwaliteit. Teruggestuurd naar retouradres op site (met bevestiging track & trace) maar geen geld terug. Standaard gegenereerde mails als reactie waarin niet ingegaan wordt op verzoek om geld terug te storten. Nooit weer.
Update: geld na heel veel mails heen en weer toch terug gekregen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.