Ik heb een jasje besteld. Na weken nog niets ontvangen. Kreeg uitvoerig lang, niet professioneel, bericht over langete levertijd. Na weer weken nog niets ontvangen. Weer een mailtje gestuurd waarop an... Mehr ansehen
Lederen heren sandalen besteld. Matige tot slechte kwaliteit. Er zijn een aantal voorstellen gemaakt om andere producten af te nemen. Ik ben het vertrouwen kwijt en heb op terugbetaling aangestuurd. H... Mehr ansehen
Na mailcontact met de klantenservice bleek dat mijn pakketje vertraging had opgelopen. Uiteindelijk kwam het toch aan. Wel zo'n drie gewacht. Het moest dan ook uit China komen. Kwaliteit was redelijk... Mehr ansehen
NIET bestellen!!! Precies zoals door anderen al beschreven: - kwaliteit product rommel voor volwassen prijzen - geen live contact te krijgen - aan het lijntje gehouden worden bij het verzoek te retour... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Er is GEEN communicatie mogelijk met…
Er is GEEN communicatie mogelijk met dit bedrijf.
Op relevante vragen reageren ze niet maar ik krijg wel bijna elke dag mails van hun waar ik niet om heb gevraagd.
Veel mails gestuurd over de levering en gegevens om het product weer te retourneren vanwege de slechte kwaliteit van het product
Wat een vreemd retourbeleid, lever dit mee bij de bestelde producten.
Ben bang dat ik naar mijn geld ( 79.90) kan fluiten, bestelnummer #7193.
Had ik maar eerder naar de reviews gekeken.
Heb ConsuWijzer op de hoogte gesteld.
Na heel veel dreigementen toch retourgegevens ontvangen en een dag later stond het geld op mijn rekening. Ga nooit meer met dit bedrijf in zee!!!
Er is nog steeds niet geregeld na…
Er is nog steeds niet geregeld na retour sturen jas dat mijn factuur wordt geannuleerd. Ongelofelijk deze oplicht praktijken! 1,99 is er van de rekening afgehaald terwijl de jas retour gestuurd is! Ware oplichting deze site.
Bestel hier niet!
Bestel hier niet!! Als je een artikel hebt wat niet past of je gewoon graag wilt terugsturen geven ze niet thuis.
Je wordt continue aan het lijntje gehouden, in de hoop dat je opgeeft. Pure oplichterij!!
Bestelling #7434
Bestelling #7434
Er wordt gezegd product is geleverd, maar er is helemaal niets binnengekomen.
Klantenservice is niet bereikbaar, als je belt krijgt je te horen dat je voicemailbox vol zit en je geen bericht achter kan laten.
Producten komen niet overeen met…
Producten komen niet overeen met producten op de website. Schoenmaten kloppen niet. Na flink doordrammen (via de chat) uiteindelijk wel volledige retourbetaling, zelfs al een dag nadat ik het pakket retour had gestuurd.

Belabberde service
Belabberde service. Artikel 1 is 3 maten te klein terwijl ik al grotere maat bestelde. Artikel 2 uit voorraad, kan alleen een giftcard krijgen ipv mn geld terug. Absurd slechte communicatie met de klantenservice, geven vaak niet eens antwoord maar sturen een random retourinfo-mail.
Goedemiddag ik heb jullie meerdere…
Goedemiddag ik heb jullie meerdere keren mail gestuurd om een artikel te retourneren en tot op heden geen reactie graag ontvang ik een retour formulier!!!!!??????????? Dit is mijn order nummer 24120. Slechte service dit bedrijf. Ik bestel hier nooit meer.
Bestelling #6992 nooit geleverd!
Bestelling #6992 geplaatst. Nooit geleverd!
Je krijgt verzendcodes en leverupdates dat er geleverd gaat worden, maar nooit iets geleverd. Vervolgens krijg je bij een klacht dat er niet is geleverd door dat er 20-12-2023 geleverd zou zijn, terwijl nooit iets is geleverd of ontvangen. Klopt allemaal niet echt.....
Verzocht om bedrag retour over te maken.
HET ORDERNUMMER IS GEDEELD. STAAT NOTA BENE IN DEZE REVIEW. IK VERTROUW OP SPOEDIGE RETOUR BETALING.

Waardeloze site
Waardeloze site. Ik heb netjes de schoenen retour gestuurd binnen het aantal retour dagen en het retourbeleid. Op mijn track & trace staat dat ze zijn afgeleverd bij het bedrijf. En het word maar niet verwerkt in Klarna. Vervolgens ik hun meerdere mails gestuurd en zeggen ze dat de retour niet geaccepteerd is. Je word gewoon opgelicht.
Retourneren is een drama!
Retourneren is een drama!! Begin december heb ik 2 paar enkellaarsjes met bont besteld in maat 36 en 37. Maat 36 wil ik retourneren. Zoals op hun website staat omschreven stuur ik een mail naar Anna’s keuze met de mededeling dat ik een deel van mijn bestelling wil retourneren. Tot op heden heb ik nog geen duidelijke retourinstructie ontvangen.
- mail 1: voorstel om het product om te ruilen voor 9,95 euro.
- mail 2: we zijn een startend bedrijf, hebben het zo druk. Kijk op onze website wat je moet doen om te retourneren.
- mail 3: ze doen een aanbod om het product te houden en vergoeden dan 25% van het bedrag.
Ik wil gewoon de enkellaarsjes retour sturen en het bedrag terug. Hoe moeilijk kan het zijn.
Als ik deze reviews eerder gelezen had zou ik hier nooit besteld hebben!!!!
Ik hoop dat het nog gaat lukken…..

Waardeloos
Waardeloos! Een jas in 2 maten besteld maar de kleur was niet mooi en de jassen waren van enorm slechte kwaliteit. Zijn niet te bereiken en voicemail box zit al weken vol. Heb de jassen dus teruggestuurd naar adres op website maar heb tot nu toe mijn 2x € 59, 95 niet terug. Krijg alleen maar standaard mailtjes met smoesjes en belachelijke regels. Want omdat ik niet eerst gebeld heb hebben ze de retourzending niet geaccepteerd. Het is pure diefstal.
Mijn mening over de uggs dupes
Ik heb besteld bij anna's keuze en mijn mening is verdeeld. Ik heb de uggs dupe besteld. Ik heb 2 weken gewacht wat ik normaal vond. Ze hadden inderdaad een plastic geur. Ze lopen fijn alleen de zool laat al wel los na 2 weken. Over het algemeen redelijke schoenen
Bestelling gedaan maar echt ontzettend…
Bestelling gedaan maar echt ontzettend slechte kwaliteit en geen kloppende maten.
Retour label meermalen gevraagd maat krijg telkens een standaard mail maar geen reactie dus geen retour label

Super slecht
Super slecht!
Niet bestellen hier, duurt lang en je krijgt geen reactie. Ik heb nu gevraagd mijn bestelling te annuleren. Moet nog maar zien of ik mijn geld terug krijg…..
Update 6-01: van Inmiddels nog steeds niets gehoord….

Ruk plus
Ruk! Geen bevestigingsmail. Geen reactie op de vraag wanneer het geleverd wordt. Ik kreeg geen reactie op de vraag of de bestelling überhaupt gearriveerd is. Het was een verrassing voor mijn dochter voor Kerst en die is nu vervlogen. De reacties hieronder bevestigden mijn 'onderbuikgevoel'. Ik denk dat ik hier maar eens een zaak van ga maken.
Vreselijke website
Vreselijke website, bizar hoge prijzen voor enorm slechte producten. Terugsturen is onmogelijk. Niet hier bestellen!

Antwort von Annaskeuzes
Waardeloze service van Annaskeuzes (Ercamu trading) …
Waardeloze service van Ercamu Trading (het bedrijf achter Annaskeuze) Je wilt iets retourneren. Krijg je een voorstel voor een korting met als argument "beter voor het milieu" wat lachwekkend is als je verdienmodel spulletjes uit China laten verslepen is. Gezegd geen gebruik te willen maken van het voorstel. Vervolgens wordt nergens meer op gereageerd.

Antwort von Annaskeuzes
Mijn bestelling voor enkellaarsjes heb…
Mijn bestelling voor enkellaarsjes heb ik op 11 december gedaan. Levering zou binnen 7 werkdagen volgen.
Het is inmiddels 22 december en ik heb nog niets ontvangen. Heel vervelend want het is een kerstcadeau voor mijn kleindochter en komt nu niet op tijd aan.

Antwort von Annaskeuzes
Slechte kwaliteit en slechte service
Helaas de recensies niet van tevoren gelezen. De bestelling ging niet goed: geen bevestigingsmail, geen ordernummer, dus kon eerst niet gevonden worden. Ik had het meteen moeten betalen en ik had betaald. Het was een cadeau voor mijn dochter’s verjaardag. Wat dus maar niet aankwam. Ander cadeau moeten kopen voor haar verjaardag en maar blijven mailen voor de schoenen of geld terug. Schoenen kwamen uiteindelijk wel aan. Slechte kwaliteit, te hard en inderdaad Chinees spul. Heb spijt. Durf ze niet terug te sturen omdat ik bang ben dat ik het geld niet meer terug zie. En ik heb nog steeds geen ordernummer, dus dat is waarschijnlijk van de baan. Mijn dochter draagt ze af en toe binnen, maar zijn niet comfortabel, zijn dun en zouden buiten snel kapot gaan en ook niet mooi zoals de echte uggs of warmbat.
Up-date 30-12-23
Ik word gevraagd voor een ordernummer zodat zogenaamd een en ander verbeterd kan worden. Dit heb ik niet! Bovendien zinloos gedoe, want ik kan nu niet meer ruilen of terugsturen.

Zeer negatieve ervaring
Zeer negatieve ervaring, ik wilde iets terug sturen wat in het begin niet lukte. Ik heb dagelijks om een retourlabel gevraagd waar ik soms de meest rare antwoorden op kreeg . Na bijna twee weken kreeg ik het voorstel om het bestelde te houden en dan zou ik een tegoed bon krijgen van het bedrag wat ik had uitgegeven. Hier ben ik niet mee akkoord gegaan natuurlijk, ik wil daar helemaal niks meer bestellen dus maar weer om een label en mijn geld terug gevraagd. Eindelijk na ruim twee weken heb ik mijn geld terug gekregen.

Antwort von Annaskeuzes
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.