Rigtig fine produkter. De ankommer fint pakket ind og lever helt op til beskrivelsen. Handler gerne her igen.
Jeg faldt over AnnJens smykker ved et tilfælde og kunne straks lide deres unikke og enkle stil. Efter min bestilling var der nærmest omgående kontakt om de nærmere detaljer, og selve smykket blev lev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Annika fortjener 5 stjerner! Hun er rigtig dygtig til sit design og håndværk. Hun er utroligt god til at lytte og være imødekommende i ens ønsker. Så er hun også rigtig sød, tålmodig og nærværende❤... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Smukt spænde. Man skal lige være obs på at levering er lidt længere, men super smuk udførelse 😊
Vom Unternehmen geschrieben
Et smykke ad gangen ❤️ Jeg har en passion for at skabe unikke smykker på bestilling, og det er mit mantra at håndlave hvert eneste smykke med stor omhu og akuratesse. Mit navn er Annika Jensen, og jeg startede AnnJen Design tilbage i foråret 2018 som en virksomhed og webshop, hvor jeg kunne dele min kærlighed til smykkekunst med andre. Jeg har indrettet mit eget værksted i mit hjem og bruger en stor del af min fritid på at designe, konstruere, udvikle og skabe smykker, og det er en passion, jeg elsker at dele med mine kunder. Som selvlært smykkedesigner skaber jeg smykker af ædle metaller som sølv og guld, men jeg er også begejstret for andre metaller som bronze, kobber og messing, da de alle har deres egen unikke skønhed og glød. Jeg har en særlig kærlighed til sølv og arbejder primært med dette metal, men jeg kan også lave smykker med andre metaller efter kundens ønske. Hvert smykke er en unik skabelse, som er gået igennem mine hænder fra ide til færdigt smykke. Jeg bruger min erfaring og kreativitet til at skabe smykker, der er skræddersyet til mine kunders behov og personlige stil. Fordi alle mine smykker er håndlavede på mit eget værksted, vil ingen to smykker være helt ens, og små variationer fra billedet kan forekomme. Jeg er stolt af mit arbejde og bestræber mig på at skabe smykker af høj kvalitet og skønhed. Min mission er at skabe smykker, der er lige så unikke og smukke som dem, der bærer dem.
Pærehaven 71, 4600, Køge, Dänemark
- 25120104
- kontakt@annjen.dk
- annjen.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dejlig nærværende oplevelse.
Har netop fået lavet den’ skønneste guldring, lige som jeg ønskede. Betjeningen var inspirerende & nærværende. Jeg kan på det varmeste anbefale AnnJenn design.

Antwort von AnnJen Design
Smukt og godt, helt efter ønske.
Min kontakt med AnnJen på baggrund af den AnnJen's hjemmeside var venlig og konstruktiv, så mine ønsker blev imødekommet. Det hårsmykke, som jeg så fik, var både smukt og i god kvalitet. AnnJen kan varmt anbefales! Liv Mannstaedt

Antwort von AnnJen Design
Nem bestilling, hurtig levering og flot ring
Nem bestilling. Hurtig levering. Flot ring.

Fantastisk og god shop!
Så smuk og lækker “stress-ring” ❤️ elsker den.

Antwort von AnnJen Design
Hurtig og effektiv behandling.
Hurtig og effektiv behandling.
Jeg troede at jeg skulle vente et par uger på min ring, men den kom allerede efter et par dage. Jeg elsker den og overvejer at købe en mere.

Antwort von AnnJen Design
Lavede de fineste vielsesring lige…
Lavede de fineste vielsesring lige efter vores ønske, god dialog hele vejen igennem 🤗

God og hurtig kommunikation
God og hurtig kommunikation. Venlige og hjælpsomme svar. Hurtig levering.

Antwort von AnnJen Design
Super ring og fin service
Fik hjælp af Annika til mål af en ring til gave og modtog pakken kort efter bestilling, selvom det var op til jul. Den passer perfekt og er rigtig fin, og modtager er super glad for den.

Antwort von AnnJen Design
Langsom proces men fine varer
Jeg synes der er lidt lang svar tid og leveringstid, men varen var fin da den ankom.

Antwort von AnnJen Design
Super service og flot ring
Helt fantastisk god service og hjælp undervejs - og flot ring til min datter. Stor tak for det! Kan meget varmt anbefales.

Kan klart anbefales
Endelig fandt jeg et sted man kan få anti stress ringe, som er kvalitet og ikke noget sølvbelagt stads der misfarves efter kort tid.
På trods af de bliver lavet på bestilling, synes jeg den blev leveret rigtig hurtigt. Og den er bare super flot.

Antwort von AnnJen Design
Fantastisk information og kontakt. Superflot produkt
Fantastisk hjælpsomhed. God kontakt og information. Jeg handler gerne igen

Anbefales
En rigtig fin antistress ring. Ringen laves først når bestillingen er modtaget. Leveringstiden var indenfor beskrevet frist.
Fin løbende orientering fra sælger.
Anbefaler på det varmeste.

Super tilfreds :)
Jeg fik lavet en dimse-ring præcis som jeg ønskede, i sølv og med sølvkugler + en enkelt kugle i guld.
Resultatet er flot, og personligt.
Derudover er jeg er rigtig glad for den forudgående mail korrespondance, hvor jeg fik svar på alle mine spørgsmål, inden jeg lavede min bestilling.

Kan kun anbefales!
Meget personlig og fin oplevelse, at handle med AnnJen Design. Hun er utrolig dygtig og grundig.
Jeg vil anbefale hende til alle der ønsker sig et smukt og personligt smykke.

Antwort von AnnJen Design
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.