Rigtig fine produkter. De ankommer fint pakket ind og lever helt op til beskrivelsen. Handler gerne her igen.
Jeg faldt over AnnJens smykker ved et tilfælde og kunne straks lide deres unikke og enkle stil. Efter min bestilling var der nærmest omgående kontakt om de nærmere detaljer, og selve smykket blev lev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Annika fortjener 5 stjerner! Hun er rigtig dygtig til sit design og håndværk. Hun er utroligt god til at lytte og være imødekommende i ens ønsker. Så er hun også rigtig sød, tålmodig og nærværende❤... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Smukt spænde. Man skal lige være obs på at levering er lidt længere, men super smuk udførelse 😊
Vom Unternehmen geschrieben
Et smykke ad gangen ❤️ Jeg har en passion for at skabe unikke smykker på bestilling, og det er mit mantra at håndlave hvert eneste smykke med stor omhu og akuratesse. Mit navn er Annika Jensen, og jeg startede AnnJen Design tilbage i foråret 2018 som en virksomhed og webshop, hvor jeg kunne dele min kærlighed til smykkekunst med andre. Jeg har indrettet mit eget værksted i mit hjem og bruger en stor del af min fritid på at designe, konstruere, udvikle og skabe smykker, og det er en passion, jeg elsker at dele med mine kunder. Som selvlært smykkedesigner skaber jeg smykker af ædle metaller som sølv og guld, men jeg er også begejstret for andre metaller som bronze, kobber og messing, da de alle har deres egen unikke skønhed og glød. Jeg har en særlig kærlighed til sølv og arbejder primært med dette metal, men jeg kan også lave smykker med andre metaller efter kundens ønske. Hvert smykke er en unik skabelse, som er gået igennem mine hænder fra ide til færdigt smykke. Jeg bruger min erfaring og kreativitet til at skabe smykker, der er skræddersyet til mine kunders behov og personlige stil. Fordi alle mine smykker er håndlavede på mit eget værksted, vil ingen to smykker være helt ens, og små variationer fra billedet kan forekomme. Jeg er stolt af mit arbejde og bestræber mig på at skabe smykker af høj kvalitet og skønhed. Min mission er at skabe smykker, der er lige så unikke og smukke som dem, der bærer dem.
Pærehaven 71, 4600, Køge, Dänemark
- 25120104
- kontakt@annjen.dk
- annjen.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super fin service
Super fin service. Fik lov at bestille to hårspænder til en gave, selvom de ellers ikke produceres lige nu. Kort leveringstid, gode instrukser ift vedligehold - og modtageren er glad for spænderne 😊👌🏻

Fantastiske sterling sølv stykker
Fantastiske sterling sølv smykker, hun kreerede og brugte mine Ametyst sten fra mit gamle armbånd. God service og hurtig levering.

God oplevelse.
Har bestilt en dimsering på den skønne hjemmeside.
Kunne få den lige som jeg ønskede. Trods lidt uforventede udfordringer med diverse beholdt Annika tålmodigheden.
Tak Annika.
Jeg elsker min nye ring. ❤️

Antwort von AnnJen Design
Rigtig fin “dimse/fidget ring” hun…
Rigtig fin “dimse/fidget ring” hun lavede. Er rigtig glad for den. Og til en rigtig fin pris.

Meget glad for mit
Kan var varmt anbefale det
Bh
Fanja

Smukt hårspænde
Jeg bestilte et hårspænde, som Annika designede efter mine ønsker.
Jeg fik det hurtigere end forventet, og det er bare helt perfekt.
Jeg handler gerne med AnnJen design igen.

Hurtig, behagelig ekspedition.
Der blev svaret på min opringning med det samme. Jeg kunne få det, jeg havde set på nettet og det blev leveret meget hurtigt.

Super flot ring
Super flot ring, god vejledning om opgaven og ikke mindst respekt om ønsker til det færdige resultat. Min mor blev SÅ glad for ringen, som passede perfekt.

Professionalitet
Ringede fredag og havde varen lørdag. Super service og orientering om varen, fuldt ud tilfreds.

5 store stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
5 store stjerner skal Annjen have ⭐⭐⭐⭐⭐
Hun er knaldhamrende dygtig, og laver helt utrolig flotte smykker lige som man ønsker dem ❤ Håndværk i særklasse 👍

Antwort von AnnJen Design
Har en meget smuk speciel designet ring…
Har en meget smuk speciel designet ring fra AnnJen Design. Jeg kan varmt anbefale disse smykker 😀
Smukke unikke smykker
Spændende selv at være med til at vælge materiale/sten under kyndig vejledning.
Godt med godt råd til vedligeholdelse/pleje af smykkerne.
Handler helt sikkert hos Annika igen 👌👌
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefale AnnJen design, laver de smukkeste unikke smykker, helt efter ønske og leverer som planlagt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.