Super gode og effektive øvelser som virker. Jeg havde mistet min adgang, men skrev til Jeanne som heldigvis kunne hjælpe så jeg kan komme i gang igen efter en ufrivillig pause. Jeanne og hendes Ansi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super godt FaceFit program. Der er gode instruktionsvideoer, god forklarende tekst og billeder, der gør det nemt at udføre øvelserne korrekt. Programmet tager ca. 15 min. og er blevet en del af min m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg vil til enhver tid anbefale Jeanne’s ansigtsyoga. Det virker. Jeg er yderst tilfreds. Jeg har lige bestilt hendes olie og ser frem til at bruge denne til massage programmet.
Programmet er fint - men ved købet lovede Jeanne 'evig adgang'. Da jeg efter en længere pause ville anvende programmet igen, har jeg ikke adgang. Tre gange har jeg nu mailet Jeanne og bedt om adgan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er du begyndt at se spor efter den naturlige aldringsproces i form af slap hud, rynker og manglende glød? Og er du ikke klar til Botox og andre drastiske indgreb ? Så kan det være at ansigtsyoga er den helt naturlige løsning for dig. Dine ansigtsmuskler bliver nemlig med alderen mere slappe, men med ansigtsyoga kan du virkelig gøre noget ved det. Ligesom resten af kroppen skal ansigtet nemlig også motioneres. Med simple effektive øvelser kan du sige pænt farvel til rynker og slap hud og få din ungdommelig glød tilbage. Min vision At give dig et overblik over, hvad ansigtsyoga kan gøre for dig, og hvordan du gør din hud og dit ansigt en tjeneste gennem forskellige opstrammende og rynkereducerende øvelser. 6000 kvinder er allerede igang Alle kan være med og det er aldrig for sent at komme igang. Min yngste deltager er 29 år og den ældste 84 år. Hvad med dig, vil du også igang ? Veldokumenteret ONLINE træningsprogram til ansigt og hals Opstrammer & reducerer rynker Synligt resultat allerede efter 4 uger, ved blot 10 minutters daglig træning. Hele dit ansigt og hals får et naturligt løft, færre rynker og ikke mindst en smuk uimodståelig glød. Programmet består af: FaceYoga Muskeltræning Træner og styrker dine muskler under huden og under eventuelle rynker, så huden opstrammes og rynker fyldes op af muskelmasse indefra. Lymfedrænage & Collagen-fremmende massage En vigtig afsluttende massageteknik, som dræner dine lymfer og dermed mindsker hævelser, fremmer kollagenproduktion og giver helt fantastisk glød. Hjælper dig med at komme af med de affaldsstoffer, som gemmer sig inde bagved. Face Lifting Opstrammende massage En utrolig lækker selv massage med teknikker, som fremmer blodgennemstrømningen og dermed sætter gang i opbyggelse af kollagen - den vigtigste faktor til fast hud. Mit navn er Jeanne Adelsten, 53år og mor til 3. Jeg har de seneste 6 år hjulpet 6.000 kvinder til et mere ungdommeligt spejlbillede ... og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig også 💗
Vom Unternehmen geschrieben

Du skal altid kunne få fat i mig
Tjalfesvej 8, 9900, Frederikshavn, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Fantastisk ansigtsyoga - det virker !! og kan ses ret hurtigt😊 Kan varmt anbefales ❤️

Fantastisk kursus og dygtig læremester.. Kan varmt anbefales 💖

Antwort von Ansigtsyoga
Det giver mig fornyet energi og et frirum kun til mig og min velvære.
Jeg har fået en helt anden glød. Mine rynker mellem brynene er blevet mindre og det er mine kalkunposer også.
Mine øjenlåg hænger ikke, som de har gjort.
Jeg anbefaler alle at prøve det ❤️

Fantastisk ansigtsyoga 👌🏻❤️
Jeg er en 67 årig kvinde, der forfærdelig gerne vil ældes laaangsooomt ….. og her kommer Jeannes ansigtsyoga ind i billedet. Det er helt fantastisk og effektivt. Jeg har godt nok kun haft programmet i 14 dage nu, men kan selv se det hjælper på mine øjenlåg, især tydeligt om morgenen 👏👍❤️ og synes også jeg allerede nu kan se det lidt på min hals.
Jeg er allerede stor fan af Jeannes ansigtsyoga og også at hun er så let tilgængelig 👍❤️ hurtig til at svare på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale ansigtsyoga med Jeanne 👌🏻🌸

Antwort von Ansigtsyoga
Utrolig god service og fantastisk program. Både øvelserne og ansigtsmassagen. De bedste anbefalinger herfra

Antwort von Ansigtsyoga
Det er super nemt at komme igang, du har altid øvelserne lige ved hånden (mobilen)😅 Jeanne er super hurigt til at svare på spørgsmål hvis man har sådan nogle😊 Et virkelig fantastisk program som giver dig både tid til dig selv og et friskere look- win win

Antwort von Ansigtsyoga
Selvforkælelse er nok det ord der dækker mit køb ,af Jeannes ansigtsyoga program.
Det er et overskueligt program og jeg mærker tydeligt effekten af øvelserne idet jeg føler en varme i ansigtet, mens jeg laver dem. Lymfedrænagen og den efterfølgende ansigtsmassage, får ansigtet til at slappe af på en yderst behagelig måde.
Jeg vil helt klart anbefale dette program !!

Antwort von Ansigtsyoga
Et skønt program som giver resultater.
Det bliver nærmest en meditativ oase at udføre især ansigtsmassagen inden sengetid, og hvem kan ikke andet end elske det i den stressede hverdag.
Kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von Ansigtsyoga
Den største anbefaling her fra 👍👍👍
Ansigt yogaen har gjort så meget for mit ansigt og hals.
Det er alle pengene værd!
Tak for dig og dit program ❤️

Antwort von Ansigtsyoga
Helt fantastisk program. Jeg er fan. Jeg har oplevet synlige resultater efter kun knap 2 ugers træning. Det er nemt at gå til. Bare gå i gang.

Antwort von Ansigtsyoga
Virkelig et godt ansigts yoga pogram. Alle pengene værd.
Kan se stor forskel efter kort tid.
Fik også friskere hud og den så mere sund ud.
Hjalp også på spændinger og hovedpine.
Så stor anbefaling herfra.

Antwort von Ansigtsyoga
Jeg har brugt jeannes program i halvt år nu, virkelig kunne se forskel, meget glad for det resultat jeg har opnået. Det ærgrer mig gevaldigt at jeg ikke har taget et før billede. 😅😊
Program også let til passe ind i travle hverdag med børn og hverdag. Jeg synes det er fantastisk måde at have mig tid. 😍

Antwort von Ansigtsyoga
Jeg læsteom ansigtsyoga og købte jeannes program. Det er alletiders og skønt at gøre noget godt for sig selv.
Efter nogen tid kunne jeg se og mærke en forbedring af mit ansigt..
holdt pause i sommer.. og det kan nu ses. !! Så jeg er på igen.
Skønt. Man blir afhængig. 🫶🏻..

Antwort von Ansigtsyoga
Det virker godt, bruger næsten hver dag

Antwort von Ansigtsyoga
Øvelserne er nemme at gå til.
Man bliver guidet med tydelige videoer samt tekstede instrukser.
Programmet giver mig tydelige resultater.
Jeanne selv stråler og er virkelig en inspiration.

Antwort von Ansigtsyoga
Mange tænker ikke over at musklerne i ansigtet er lige så vigtige at træne som i resten af kroppen 💪 Ønsker du at gøre noget godt for dig selv og samtidig med rigtig gode resultater. Kan jeg varmt anbefale Jeanne’s Ansigtsyoga program 🧡
Den er let at følge og virker 🙏💚

Antwort von Ansigtsyoga
Øvelserne opstrammer ansigtsmuskulaturen og giver huden mere glød. Jeg bruger træningsrutinen hver dag og massagedelen et par gange om ugen. Som bonus har jeg i øvrigt færre kæbe- og bagtungespændinger.

Antwort von Ansigtsyoga
Jeg er meget tilfreds med programmet fra Jeanne. Efter 5 uger kunne jeg virkelig mærke en forskel i min huds elasticitet, huden føles ikke længere 'løs' på samme måde. Især kinder og hals har taget virkelig godt imod!! Derudover har mit ansigt fået en anden glans og friskhed over sig, og jeg kan også begynde at se de små mærker omkring mund og øjne rykke lidt på sig :-) Jeg har brugt programmet hver aften i snart 8 uger, og jeg fortsætter helt sikkert. Jeg har også købt den cellefornyende ansigtsolie, som virkelig kan anbefales - den er SÅ lækker!

Antwort von Ansigtsyoga
Jeg synes kurset har haft en stor effekt på både min begyndende 'dobbelthage' og hængeøjne - allerede efter kort tid med daglig træning (ca. 8 min). Er 51 år, og synes først nu alderstegnene var begyndt at melde sig. Men de er da lige blevet spolet nogle år tilbage - så TAK! 🤩

Antwort von Ansigtsyoga
Jeg tilmeldte mig ansigtsyoga med tanken "alt at vinde, intet at tabe". Jeg er overrasket over effekten! På ganske kort tid kan jeg se tydelige resultater. De irriterende folder på halsen er næsten væk, øjnene mere åbne og huden mere glat. Jeg er fan. Og så er øvelserne let tilgængelige og faktisk ret hyggelige at lave.

Antwort von Ansigtsyoga
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.