Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kæmpe fup nummer. Hold jer langt væk. Man kan ikke opsige det igen og det telefonnummer der står til kundeservice bliver taget af en kvinde der ikke kender til firmaet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Scam, svindel og svikefulle folk. Har avsluttet abonnementet for 6mnd siden, men trekkes fremdeles. Det er noen svindel gjerrige folk, og uærlige. Står at det ikke er skjulte kostnader… Bullshit... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg tilmeldte mig Arono for at finde en antiinflammatorisk kostplan, der var enkel at følge. Simpel hverdagsmad hvor specielt morgenmad og frokost skulle kunne laves hurtigt. Jeg fandt ikke en sådan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor appen ikke er blevet fjernet endnu, fatter jeg simpelthen ikke!!?? Det er god gammeldags bondefangeri og fusk! Når du først har tilmeldt dig, er det UMULIGT at afmelde dig igen og samtlige... Mehr ansehen

1. Fitness- und Ernährungsberatung

Über Arono

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Arono er en app, der guider brugere til et sundt og varigt vægttab. Ved tilmelding udregnes en personlig kostplan med 300+ lækre opskrifter, der sikrer den helt rette ernæring. Tusindvis af danskere bruger allerede Arono app'en.

1,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Er blevet trukket 500 kr for noget

Er blevet trukket 500 kr for noget, der angives for at være en prøveperiode. Rent fusk og vil aldrig anbefale det til andre.

17. Dezember 2019

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse af Arono.

Vi beklager mange gange, at du har haft denne oplevelse med Arono. Vi ønsker kun, at vores brugere får den bedste oplevelse, så derfor vil vi meget gerne bede dig om at kontakte os på support@arono.dk så vi kan se nærmere på, hvad der er sket.

kun FUP

FUP! Der er blevet trukket penge på min konto, uden jeg har lavet et abonnement.

17. Dezember 2019

Kære Melissa

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fup, fidus og Bondefangeri!!!

Hvorfor appen ikke er blevet fjernet endnu, fatter jeg simpelthen ikke!!??
Det er god gammeldags bondefangeri og fusk!
Når du først har tilmeldt dig, er det UMULIGT at afmelde dig igen og samtlige supportsider de henviser til, melder tilbage, at de ikke samarbejder med siden længere.
Fup og fidus!!!

26. September 2019

Kære Jessica

Mange tak for din anmeldelse af Arono.

Vi beklager mange gange, at du har haft denne oplevelse med Arono. Vi ønsker kun, at vores brugere får den bedste oplevelse.

Det er altid muligt at afmelde sit abonnement, men måden, man skal gøre det på, afhænger af, hvor man har tilmeldt sig. Har man tilmeldt sig via vores hjemmeside, skal abonnementet opsiges inde i appen. Har man tilmeldt sig via App Store eller Google Play, skal man opsige i iTunes eller Google Play-appen. Det er desværre ikke noget, vi kan gøre for brugeren, selvom vi meget gerne ville. Men vi sidder altid klar til at hjælpe og guide vores brugere. For at komme i kontakt med vores kundeservice, skal man blot klikke på "Support" på vores hjemmeside. Vi beklager mange gange, hvis det ikke har været tydeligt nok på vores hjemmeside, og det er selvfølgelig noget, vi så skal have kigget nærmere på hurtigst muligt.

Hvis du har lyst til at uddybe det problem, du har oplevet med vores app, må du meget gerne kontakte os på support@arono.dk så vi kan finde frem til en løsning.

Mage til fusk

Mage til fusk. Tilmelder mig og skal som skrevet betale et månedligt abonnement. Men det laver de så bare om og trækker for et helt år. Svineri. Forbrugerrådet må vist se på den sag.

Tak for at svare 4 mdr efter. Jeg har været i kontakt med jer, derfor denne anmeldelse, da i nægtede af give mig mine penge retur!

1. September 2019

Kære Pia

Mange tak for din anmeldelse af Arono.

Vi beklager mange gange, at du har haft denne oplevelse med Arono. Vi ønsker kun, at vores brugere får den bedste oplevelse, så derfor vil vi meget gerne bede dig om at kontakte os på support@arono.dk så vi kan se nærmere på, hvad der er sket og se, om vi kan finde en løsning.

Opdateres svar:

Hej igen

Arono har for nyligt skiftet ejer, så derfor vil vi meget gerne i kontakt med dig, så vi kan finde en løsning på problemet. Hvis du skriver til os på support@arono.dk vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Arono 17/08/2019

Arono Team (Arono)
17. aug. 09.11 CEST
Hej Frits

Jeg beklager det sene svar, men grundet ferie kan der for tiden være længere svartider.

Jeg har nu fundet den e-mailadresse, du har oprettet dig med, hvilket er:

Jeg kan se, at du er kommet til at oprette dig flere gange, og jeg har nu opsagt abonnementerne for dig og refunderet det ene.

For at komme i gang med appen skal du blot logge ind med din e-mailadresse og dit kodeord ved at klikke på "Eller log ind" på den første skærm i appen, og så kan du begynde at sammensætte din kostplan.

Sig endelig til, hvis der er andet jeg kan hjælpe dig med. Du ønskes en god lørdag.

Zascha fra Arono

NB! Har nogen af de utilfredse kontaktet firmaet? jeg er simpelthen meget tilfreds

17. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg advarer på det kraftigste vis at…

Jeg advarer på det kraftigste vis at melde sig til appen. Det er det rene svindel. Jeg tislutter mig til gruppen som også har fået trukket for en lang periode uden mulighed for at få pengene retur.

15. August 2019

Kære Abaas

Mange tak for din anmeldelse af Arono.

Vi beklager mange gange, at du har haft denne oplevelse med Arono. Vi ønsker kun, at vores brugere får den bedste oplevelse, så derfor vil vi meget gerne bede dig om at kontakte os på support@arono.dk så vi kan se nærmere på, hvad der er sket, og se, om vi kan finde en løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

GOD service

GOD service! Fantastisk personale, fik svare allerede efter nogle timer selvom det var lørdag.
Der var sket en fejl, angående mig abonnement - og de var så søde at hjælpe.

10. Juni 2019

Hold jer væk!

Hold jer væk! Svindel! Umuligt at afmelde - vitterlig ugennemskueligt! Og vupti så har de trukket et års medlemsskab. For en latterlig app!
Kundeservice er Ikke til at få fat i, kan ikke se betalingsoplysninger og får ikke bekræftelse på opsigelse.
Svindel og bondefangeri - melder dem til Forbrugerombudsmanden.

21. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så utilfreds med det

Jeg synes de har oppede sig til det bedre.

22. Februar 2019

Hej Kate

Vi er rigtig kede af, at du har haft denne oplevelse. Vi ønsker selvfølgelig kun glade brugere. Derfor vil vi meget gerne i kontakt med dig. Vi har skrevet en e-mail til dig, men hvis du ikke har modtaget denne e-mail (det kan være, den er havnet i din spam-mappe), må du meget gerne kontakte os på support@arono.dk
Så vender vi tilbage til dig så hurtigt, vi kan :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denne virksomhed er noglr svindler der…

Denne virksomhed er noglr svindler der udnytter dig de trækker for et helt år hvis du ikke afmelder dig bpde i appe og på hjemmesider + du skal skrive til dem...

15. Februar 2019

Kære Kim

Arono

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr