Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selvom det er ubehageligt at have samtaler om ens indre mentale udfordringer, så har AS3 gjort det nemt at forstå hvad der sker i hovedet på mig og hvilke værktøjer der kan bruges til at komme videre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At AS3 har godt styr på at hjælpe os videre, både med deres materialer, webinar, jobteam og ikke mindst så havde jeg en virkelig god og positiv konsulent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik et utrolig professionelt coaching-forløb hos AS3. Jeg har ikke prøvet at skulle søge job i næsten 20 år. Men hos AS3 fik jeg gennem webinarer og workshops samt alle deres jobsøgningsværktøje... Mehr ansehen

1. Personalberatung
  2. Karrierecoach
  3. Unterricht
  4. Arbeitsberater

Vom Unternehmen geschrieben

AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AS3 har godt styr på at hjælpe os…

17. April 2026

Antwort von AS3

Vores rådgivere er ofte det vigtigste i forløbet - ligesom du peger på her. Tak for at dele din positive oplevelse. :) Hilsen Mette, AS3

Kompetent og individuel rådgivning

Rådgiveren fra AS3 skræddersyede fra starten mit forløb til lige netop mit behov og tilpassede det også løbende.
Rådgiveren var meget kompetent, nærværende og opfølgende.

15. April 2026

Antwort von AS3

Tak for at dele den erfaring, Søren. Det er vi meget glade for. :) Hilsen Mette, AS3

Professionel tilgang

Professionel tilgang - meget fleksibelt i forhold til netop min situation og behov.

8. April 2026

Godt at høre, at forløbet matchede dig. Hilsen Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god hjælp og sparring på…

Fantastisk god hjælp og sparring på job, udvikling, personligheds forståelse og indsigter, motivation og fremdrift i arbejdet med at finde nye udfordringer og jobskifte. Meget velkvalificeret og empatisk rådgiver.

11. April 2026

Antwort von AS3

Tak for den vurdering. ☺️ Dejligt, din rådgivning har været værdifuld på flere områder. Hilsen Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stress og vejen tilbage til normalen

Min anbefaling til andre der er syge med stress, er at være ærlig i situationen. Forstå et du er i en svækket tilstand, men undgå at det bliver en undskyldning for at modtage uendelig sympati fra andre, da det vil holde dig mentalt tilbage. Brug derimod den professionelle hjælp der er til rådighed for at finde vejen frem så du kan overkomme udfordringen.

10. April 2026

Antwort von AS3

Tak for at dele dine anbefalinger med andre i samme situation. Både det svære og det givende. Rigtig god vej videre til dig, Morten. Hilsen Mette, AS3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En struktureret tilgang til arbejdsmarkedet

At miste sit job er ikke verdens undergang. Her får du alle de redskaber og den støtte, du har brug for, for at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

24. März 2026

Fint perspektiv, Ezekiel. :) Tak for at dele din vurdering. Hilsen Mette, AS3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forvirrende forløb og manglende sammenhæng

KORT VERSION:
Jeg havde et psykologforløb hos AS3 via sundhedsforsikring, men oplevede manglende forberedelse, modstridende vurderinger og en pludselig afslutning uden plan.
Jeg blev både mødt skeptisk ift. ADHD hos én psykolog og kort efter vurderet som mulig ADHD-profil af en anden.
Jeg blev også konfronteret med “lovebombing”, som jeg tog seriøst og gerne ville arbejde med – men forløbet blev i stedet stoppet.
Jeg sidder tilbage med forvirring og mindre tillid til psykologhjælp, hvilket er ærgerligt, da jeg reelt har brug for det.

LANG VERSION (fuld oplevelse):
Jeg har været i et kort psykologforløb hos AS3 via min sundhedsforsikring med fokus på depression og en eksistentiel krise.

Inden opstart udfyldte jeg en række skemaer for at give relevant baggrundsviden. Alligevel oplevede jeg gennem hele forløbet, at denne information ikke blev brugt aktivt i samtalerne.

Min første psykolog var ikke et match. Jeg oplevede, at han ikke havde sat sig ind i min baggrund og samtidig gav udtryk for, at han ikke kunne hjælpe uden et konkret problem – på trods af at min ansøgning beskrev flere udfordringer.
Jeg nævnte også, at jeg overvejede en ADHD-udredning, men blev mødt med en skeptisk og lettere nedladende tilgang, hvilket fik mig til at føle, at jeg ikke blev taget seriøst. Jeg valgte derfor at skifte psykolog.

Hos den næste psykolog havde jeg tre samtaler. Her oplevede jeg stadig ikke, at min baggrund blev brugt aktivt, men hun nævnte til gengæld efter få sessioner, at hun havde en fornemmelse af, at jeg godt kunne have ADHD. Det stod i skarp kontrast til min første oplevelse og gjorde forløbet endnu mere forvirrende.

Jeg har aldrig tidligere gået til psykolog og var derfor nervøs. Det betød, at jeg i starten talte mere om mine ressourcer end mine problemer, men jeg havde en forventning om, at psykologen ville hjælpe med at stille de rette spørgsmål.

I mit sidste forløb blev jeg beskyldt for at “lovebombe”. Jeg tog det meget alvorligt, reflekterede over det og lavede efterfølgende research. Jeg kunne faktisk se, at der muligvis var nogle ubevidste mønstre, jeg gerne ville arbejde med. For mig var det et tydeligt tegn på, at der var noget relevant at arbejde videre med.

Men i stedet blev forløbet afsluttet med beskeden om, at der ikke var mere at gøre, og at min sundhedsforsikring ikke dækkede min situation. Jeg forlod sessionen med en følelse af skam og uden en plan for, hvad jeg så skulle gøre.

Det efterlader mig med en oplevelse af et forløb uden retning eller opfølgning – og en vis mistillid til psykologhjælp, hvilket er ærgerligt, da jeg både selv, min læge og mine nærmeste vurderer, at jeg har brug for det.

Jeg savner især:
• At den indledende information bliver brugt aktivt
• At man bliver mødt nysgerrigt frem for skeptisk
• En tydelig plan frem for en pludselig afslutning

Jeg håber, min oplevelse kan bruges konstruktivt.

21. Oktober 2025

Hej Bjørn

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med dit forløb hos os i AS3.

Vi lægger stor vægt på høj faglig kvalitet og på netop at sikre en god forventningsafstemning med alle vores kandidater. Så din beskrivelse er ikke i tråd med de værdier, vi står for.

Vi tager al feedback meget alvorligt, og vi arbejder løbende på at forbedre os.

Du er velkommen til at kontakte mig på cmp@as3.dk, hvis du ønsker at uddybe din oplevelse nærmere.

Christian Møller Pedersen, Fagdirektør - AS3 Work & Care

Værktøjskasse fyldt om igen

Jeg har været syg igennem længere tid og været indlagt over flere gange. Jeg har været i et forløb i Slagelse, hos den dygtigste psykolog jeg har talt med, i de 24år jeg har været syg. Han fik mig til at tænke anderledes og agere anderledes. Jeg kom til den første samtale med en værktøjskasse der var tom for strategier og handlemåder, og gik der fra med en stop fuld værktøjskasse.. 1000 tak for jeres hjælp, det vil jeg aldrig glemme.
12 ugers samtaler jeg ikke have været foruden

Mvh. Finn Larsen, Korsør

27. März 2026

Antwort von AS3

Godt at høre, dit forløb gav værdi for dig. Tak for at dele din erfaring, Finn - og alt det bedste til dig fremover. Hilsen, Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vildt godt forløb med relevant indhold, kursusaktivitet og ikke mindst personlig vejledning

Hurtig opstart, som samtidigt var tilpasset mig i min tilværelse i en familie på 5. Jeg havde et virkeligt godt samarbejde med min outplacement-vejleder Annemette i AS3. Vi kom vidt og bredt omkring arbejdsmarkedet, cv, ansøgninger, modspørgsmål, spørgsmål til arbejdsgiver m.m.I starten deltog jeg på webinarer, som gav lidt ekstra fifs, og derefter tog jeg resten i fremmøde eller på teams-opkald med min vejleder. Det burde være obligatorisk for ALLE ledige at komme i et outplacement forløb.

27. März 2026

Antwort von AS3

Det er vi meget glade for at høre. Tak for at dele din erfaring, Anders. :) Hilsen Mette, AS3

Amazing experience

Professional, caring and knowledgable psychologist helped me to come to important realizations. I am grateful for everything

24. März 2026

Great to hear. Thank you for sharing. 🙏 Best regards, Mette, AS3

Gode kurser, energisk rådgivning

Gode kurser for jobsøgende!
Meget energisk og imødekommende rådgiver som var god til at sætte sig ind i min situation og tilpasse outplacementforløbet efter mine behov og ønsker.

26. März 2026

Tak for de fine ord om din rådgiver. :) Hilsen Mette, AS3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima forløb

Super godt forløb der blev tilpasset mine behov.

25. März 2026

Rigtig godt at høre, Steen. 😊 Hilsen Mette, AS3

Helpful and insightful experience

I had a really positive experience with this program. The most valuable part for me was the support from my counselor, who helped me better understand my skills and capabilities. It really boosted my confidence.

They also helped me discover new job opportunities in the Danish labour market that I hadn’t considered before. This gave me a much broader perspective and made me feel more motivated about my next career steps.

Overall, a very helpful and insightful experience that supported both my personal and professional growth.

19. März 2026

Antwort von AS3

Dear Lilia. Thank you for the kind words. We are very happy to hear that. 😊 Best regards, Mette from AS3

Fantastisk forløb

God hjælp med at forbedre jobsøgningsprocessen. Mange gode fif fra den personlige rådgiver.

20. März 2026

Tak for at dele din oplevelse, Lene. Hilsen Mette, AS3

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr