En uvurderlig hjælp efter mange år i samme job. Konsulenten var god til at vurdere mig som person og hvordan jeg skulle motiveres. Og dermed også time, hvornår der skulle bygges mere på. Med outp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været i job boost forløb hos Camilla Mellin,fra Ballisager valby. Jeg gik fra at være modløs ift jobsøgning til at finde motivationen frem igen. Camilla har været helt fantastisk. Altid med... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tiden lige efter en opsigelse, kan være lammende. Mit forløb med Ballisager hjalp mig med at få overblik over mine kompetencer og gjorde det overskueligt at få sammensat CV og andet materiale til job... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik virkelig solid sparring hos Charlotte Novella, der formåede at sætte sig ind i både, hvem jeg var, hvad jeg ville ... og hvad jeg endnu ikke vidste, jeg ville. Jeg følte mig simpelthen i s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Konsulenthuset ballisager a/s arbejder vi professionelt med outplacement, rekruttering og karriererådgivning. Kort sagt hjælper vi virksomheder med at finde deres næste dygtige medarbejder og omvendt. Vi har en vision om, at jobsøgning skal være en spændende rejse hen til det næste job.
Søren Frichs Vej 40A, 1. sal, 8230, Åbyhøj (Hovedkontor), Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
I have appreciated the proactiveness, and the wonderful focus on candidates. It was sharp and yet human. Thank you for good guidance, in a time of trouble.

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Tiden lige efter en opsigelse, kan være lammende. Mit forløb med Ballisager hjalp mig med at få overblik over mine kompetencer og gjorde det overskueligt at få sammensat CV og andet materiale til jobsøgningen.
Jeg har også været rigtig glad for møderne med min personlige konsulent, som kunne tage målrettet udgangspunkt i min situation. - Varme anbefalinger herfra 👍

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Fantastisk oplevelse i en ubehagelig situation
Med stor faglighed og personlig indsigt blev jeg guidet gennem jobsøgnings muligheder

Antwort von Konsulenthuset ballisager
En uvurderlig hjælp efter mange år i samme job.
Med outplacementforløbet også et godt netværk, webinarer og møder det var gode for motivationen.
De bedste anbefalinger herfra!

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Jeg følte mig simpelthen i så gode hænder gennem hele forløbet og havde enorm glæde af vores sparring med en tydelig fornemmelse af både Charlottes umatchede forståelse af min faglige profil men også (og måske vigtigere) hendes ret exceptionelle evne til at se det menneske, der sidder foran hende. Tak!

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Jeg har været i job boost forløb hos Camilla Mellin,fra Ballisager valby.
Jeg gik fra at være modløs ift jobsøgning til at finde motivationen frem igen. Camilla har været helt fantastisk. Altid med sindsygt god energi og yderst dygtig og kompetent. Jeg har fået alle de redskaber jeg manglede til at stå stærkt til jobsamtalen og det virkede:)forløbet har været enormt givende og man har virkelig følt sig set og hørt og med lidt ekstra på selvtilliden:) tak Camilla.

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Ballisager og vil gerne dele min oplevelse.
Min rådgiver, Heidi Nielsen, har været utrolig venlig, professionel og engageret gennem hele processen. Hun har hjulpet mig med at forbedre både min ansøgning og mit CV, men også med min tilgang til jobsøgning og min mentalitet i processen.
Allerede efter vores første møde med Heidi kunne jeg mærke en stor forskel. Hendes sparring og de materialer, hun delte, gav mig mere klarhed og hjalp mig med at styrke min profil. Det resulterede i, at jeg blev inviteret til flere forskellige jobsamtaler.
Jeg kan derfor varmt anbefale Ballisager – og især Heidi – til andre, der står i en lignende situation. Den rette støtte og vejledning kan virkelig gøre en stor forskel

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Tusind tak til Gitte Oversø og Ballisager for et rigtig godt forløb.
Mit forløb blev heldigvis kun et par måneder langt, hvor jeg nåede at mødes med Gitte to gange. Hun gav mig præcis den feedback jeg havde brug for til mit ansøgningsmateriale, og hun gav det på en behagelig måde, så jeg var glad og motiveret efter vores møder.
Dette outplacementforløb var baseret på menneske og motivation. Et råd var: "Kom ud! Om det er at starte til yoga eller andet, så er det vigtigste, at du kommer ud". Meget holistisk og rart - og det er vigtigt, når man er blevet fyret/er arbejdssøgende.
Jeg fik udleveret noget godt materiale (en bog om jobsøgning, data om jobsøgning) samt adgang til en online portal, hvor jeg forberedte mig til første samtale. Det var meget hjælpsomt.
Tak for hjælpen.

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Fra praktiksamtale til job!
Jeg har haft et rigtig godt forløb i forbindelse med mit jobboost-forløb. Camilla Mellin fra Ballisager i Valby har været en stærk sparringspartner og har hjulpet mig med at gøre min jobsøgning meget mere skarp og målrettet.
Vi har arbejdet med at opbygge et solidt CV, mere fokus på LinkedIn-profil, skrive gode og målrettede ansøgninger samt arbejde strategisk med AI, uopfordrede ansøgninger og praktikplads m.m. Jeg har fået ærlig og konstruktiv feedback undervejs, som har styrket min tilgang til jobsøgningen og hvordan jeg fremadrettet vil søge job.
Da jeg var i gang med et skifte til en anden funktion i den branche, jeg allerede arbejder i, kunne jeg ikke bruge mit netværk på samme måde som tidligere. Derfor har det været rigtig værdifuldt at have en dygtig sparringspartner i processen, som kan se potentialet og hjælpe en med at finde det frem.
Jeg kan varmt anbefale Camilla til andre, der ønsker kvalificeret sparring i deres jobsøgning og hurtig respons.
Camilla ved, hvad hun taler om og kommer med mange gode input. Hun lytter, er forstående og støtter en, når man har brug for det, eller hvis der er noget udfordrende. Hun har en positiv og opløftende energi, og man går altid derfra med et smil på læben.
På alle punkter et fantastisk forløb. Tak, Camilla.

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Meget kompetent modtagelse og håndtering af den enkeltes situation.

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Går ledig og blev bevilliget et kursusforløb hos konsulenthuset Ballisager.
Lige op til jul kun 5 mødte op, så det blev et lillehold men meget effektivt, fantastiske undervisere og den efterfølgende opfølgning med egen rådgiver var helt i top, dette kan kun anbefales.

Antwort von Konsulenthuset ballisager
I et job-boost forløb hos Camilla Mellin, indeholdende alt fra CV til uopfordrede ansøgninger, LinedIn til tidspunkter på dagen for virksomhedsopkald, fik jeg i dén grad spidset alle mine job-relaterede blyanter - ja hele penalhuset og dets mange redskaber blev knivskarpe.
Hvorfor? Fordi én som mig, der mener at have okay styr på den slags, viste sig at være ubevidst uskap, men nu har fået åbnet øjnene for en endnu mere præcis overbevisende tilgang.
Hvordan? Via Camillas skarpe indsigter, sammenligninger med relatérbare hverdagssituationer, direkte svar uden omsvøb, en fast struktur og sidst men slet ikke mindst en meget behagelig og varm atmosfære. Jeg har fået et energi-boost og værktøjer, som skal bruges i mange forskellige situationer mange år frem.
Kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Konsulenthuset ballisager
I started the consultancy process with Ballisager and Camilla in late summer 2025. The conversations were fruitful and the advice given was mostly applicable. I appreciated the support and help. Thank you.
The best part is that they have regular useful webinars on LinkedIn, applications, etc. in both Danish and English

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Super godt outplacement forløb. God sparring, gode publikationer og gode webinarer.
Virkelig gennemført, men også jordnært forløb.

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Jeg har været i jobboost-forløb hos John Kejser fra Konsulenthuset, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
John formåede fra start at skabe et super trygt og tillidsfuldt rum, hvor der var plads til både tvivl og refleksion. Samtidig var han ikke bange for at give det ekstra skub, når der var brug for det, og altid på en motiverende og konstruktiv måde.
Jeg har fået nogle virkelig gode og brugbare værktøjer med mig, som har gjort en reel forskel for mig i min jobsøgning og faglige udvikling. Johns sparring var altid konkret, ærlig og let at omsætte til handling.

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Jeg har haft den store fornøjelse af at være i et 'Jobboost-forløb' hos Ballisager med Camilla Mellin som min konsulent. Fra start formåede Camilla at skabe et 'safe space' i en ellers sårbar og stressende situation, hvilket gjorde hele jobsøgningsprocessen langt mere overskuelig og tålelig.
Camilla var utrolig god til at lytte til mine behov og opstille klare mål, som vi sammen arbejdede hen imod. Selvom arbejdsmarkedet kan være udfordrende, mistede hun aldrig troen på mig, hvilket gav mig selvtilliden tilbage. Resultatet taler for sig selv: I et 13-ugers forløb fik jeg et jobtilbud allerede i uge 6! Jeg kan varmt anbefale Camilla og Ballisager til alle, der har brug for kompetent og menneskelig sparring.

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Ballisager, og især min konsulent John Kejser fortjener stor ros. Forløbet har været meget lærerigt, og jeg har fået nye og værdifulde perspektiver på jobsøgning og min egen profil på arbejdsmarkedet.
John har været utrolig støttende, nærværende og professionel gennem hele processen. Han har givet mig mange konkrete og brugbare redskaber, som jeg helt klart kan tage med mig videre og bruge fremadrettet. Jeg har følt mig set, hørt og motiveret, og det har gjort en stor forskel.
Jeg kan varmt anbefale både Ballisager og John Kejser til andre, der ønsker et seriøst og kompetent forløb.

Antwort von Konsulenthuset ballisager
I had the pleasure of attending an outplacement session with Roshanak Nygård at Konsulenthuset ballisager, and I could not have asked for a better experience. From the very beginning, she was incredibly welcoming and kind, creating a safe and open atmosphere that made it easy to discuss my situation.
Roshanak helped me gain a clear understanding of where I stood and what my options were. She provided structured, systematic feedback and offered valuable suggestions from every angle. Whenever I needed support, she was always available and ready to help. Her guidance was consistently professional, practical, and directly applicable to the challenges I faced.
Thanks to her advice and the process we worked through together, I secured a job within just five weeks.
I can wholeheartedly recommend Ro as a consultant, as well as Konsulenthuset ballisager as a whole. Their professionalism, insight, and support made a significant difference in my job search journey.

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Great advice on my job search. I was able to get a new job in 5 weeks!

Antwort von Konsulenthuset ballisager
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.