Vi havde en rigtig god og behagelig oplevelse i forbindelse med bilkøb. Vi blev betjent af Okan, som var super venlig og hjalp os godt igennem hele processen i vores eget tempo. Da vi efter 48 ti... Mehr ansehen
Super professionelt personale allerede ved første møde, hvor Mazlum (sælger) var god til at få kørt ønskede biler frem til afprøvning. Efterfølgende var førnævnte ligeledes hurtig til at tage k... Mehr ansehen
Købte en bil i april 2025 inkl. en 1 årig garanti forsikring. I november 2025 går gearkassen i stykker. Autohuset Tåstrup tager bilen ind, og ordner alt det praktiske. Opfølgende kontakt, for at høre... Mehr ansehen
fantastisk oplevelse. super behagelige sælgere og ekstremt jordnære. vi var ekstremt glade for Maz, da han hjalp os med at få fat i en af vores drømmebiler. så intet andet end ros til ham og res... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Autohuset Taastrup samler vi på tilfredse kunder. Vi lægger derfor vægt på, at kvalitet og service er i top – til den rigtige pris. Vi sælger derfor også kun brugte biler af kvalitet. Vi sælger og køber biler og tager gerne en snak om at modtage din brugte bil i bytte til en fornuftig pris. I Autohuset Taastrup tilbyder vi også fordelagtig finansiering med helt ned til 0,- DKK i udbetaling. Vi har 30 års erfaring inden for mekanik og pladearbejde. Vores autoværksted vil kunne være behjælpelig med at udbedre alle former for skader og reparationer, herunder også forsikringsskader. Værkstedets mission er at blive kundernes foretrukne autoværksted.
Husby Alle 6, 2630, Taastrup, Dänemark
- +45 43 52 66 11
- info@autohusettaastrup.dk
- autohusettaastrup.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Har netop købt en BMW ix3 hos Autohuset…
Har netop købt en BMW ix3 hos Autohuset Taastrup, hvilket har været en rigtig god oplevelse. Mazlum svarede hurtigt på mine mails både før og efter købet og ydede en god og seriøs rådgivning. Alt i alt super service og jeg er i øvrigt meget glad for min nye bil.
Super god og tryg oplevelse
Super god og tryg oplevelse med meget god service. Vi blev mødt af smilende og imødekommende personale😁
Tak til Mazlum for at gøre denne købsoplevelse af min første bil så god og tryg - han gav sig god tid til at besvare spørgsmål, og var positiv og professionel hele vejen igennem👍🏼
Rigtig god service og hurtigt levering
Rigtig god service og hurtigt levering. Og tak til mazlum for en god og venlig betjening. Kan varmt anbefales
Super god oplevelse hos Autohuset…
Super god oplevelse hos Autohuset Taastrup!
Professionel og venlig betjening fra start til slut. Bilen var som beskrevet, og hele købsprocessen gik hurtigt og smertefrit. Kan varmt anbefales!
Super service hos Autohuset Taastrup
Super service hos Autohuset Taastrup
Vi har købt en Audi Q5, og Mazlum gav os en rigtig god og professionel service. Han var imødekommende og gjorde hele forløbet trygt og nemt. Kan klart anbefales!
Mvh glade ejere af Q5
Kan anbefales
Jeg har lige købt bil. Venlig sælger. God og hurtig service. Kan anbefales
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service, søde og rage mennesker at handle med.
MVH. Per Villadsen.
Hurtig og nem handel
Hurtig og nem handel. God oplevelse med god service og flink personale.
Virkelig skuffet
Virkelig skuffet. Havde indgået aftale om køb af en Volvo og billetter fra/til Bornholm, hvor vi bor, var købt, pengene stod klar på kontoen og så får vi en mail fra Autohuset om, at de havde solgt bilen til anden side. Det er så dårlig service, som det overhovedet kan blive.

Antwort von Autohuset Taastrup ApS
Vi havde en virkelig god oplevelse med Mazlum
Vi havde en virkelig god oplevelse med Mazlum, forløbet var fuldstændig gnidningsfrit, og jeg vil helt klart anbefale at købe bil hos Autohuset Taastrup.
Dejlig oplevelse hos Autohuset…
Dejlig oplevelse hos Autohuset Taastrup. Blev taget imod af et venligt og imødekommende personale. Min nye, brugte Kia Rio er i god stand og kunne hente den efter 2 hverdage. Er så glad for den gode og hurtige service jeg fik fra start til slut.
Super god salgsoplevelse
Kommer ifølge aftale til Autohuset i Tåstrup for at handle bil. Bliver mødt af den super venlige salgschef Mazlum Özcan. Har et rigtig behageligt møde uden stress og jag, men meget professionelt.
Efterfølgende går vi ud til Hybridbilen, som vi ikke kender, køreteknisk. Mazlum instruerer i hovedtræk hvordan den køres. Dejlig prøvetur og afslutning af handel. Ugen efter henter vi en virkelig flot brugt bil.
Autohuset og Mazlum fortjener 5 stjerner for veludført arbejde og god service.
Hanne og Egon, Nakskov
God forhandler 😊
Jeg handlede bil med Mazlum Özcan. Han var en behagelig og ordentlig forhandler, der var til at snakke med. Det var en god oplevelse, og jeg er meget glad for min nye brugte Ford Grand C-Max 😊
Fik rigtig god service af Mazlum Oscan
Fik rigtig god service af Mazlum Oscan, de små ting der var blev ordnet med det samme. Bestemt ikke sidste gang, vi handler hos ham og Autohuset Tåstrup 👍🏻😃
Topprofessionel Service
Tak for topprofessionel service til Mazlum Özcan, ved mit køb af en brugt Ford Focus. En katalysator der var lidt slidt, blev bare udskiftet med det samme. Tak for en god handel😊
Super fin oplevelse med Mazlum hos…
Super fin oplevelse med Mazlum hos autohuset Taastrup.
Jeg fik købt en brugt enyaq til fornuftig pris, og var generelt tilfreds med hele oplevelsen. Jeg fik også lige lidt ekstra med på vejen ud, som jeg virkelig satte pris på. Så, dejligt sted og god service.
Super dejlig oplevelse at handle hos…
Super dejlig oplevelse at handle hos autohuset Taastrup! Fik købt mig en flot brugt skoda enyaq, sælger var til at snakke med og nede på jorden.
Kan varmt anbefales 😊
Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Venligt personale, hurtig service, kan helt klart anbefales at købe din nye bil her.
Jeg fik en helt fantastisk service og…
Jeg fik en helt fantastisk service og rådgivning, da jeg skulle købe min nye bil hos Autohuset Taastrup.
Mazlum er kompetent, altid smilende, kender kundens behov og tager sig tid til at lytte og forklare lige hvad du spørger om. Købsprocessen var kort og effektiv.
Alt i alt en rigtig god service.
5 stjerner herfra!
Fantastisk service og behandlingen af…
Fantastisk service og behandlingen af Autohuset Taastrup teamet og især Mazlum, som både har meget indsigt i biler og imødekommer ens behov alt efter hvad man søger af biler. Kan klart anbefales både for bilkøb og hvis bilen skal på værksted!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.