Autohuset Taastrup ApS Bewertungen 154

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har for nylig købt en BMW 118i hos denne bilforhandler, hos Maz ozcan, og jeg har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Servicen var professionel, ærlig og imødekommende fra start t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en rigtig god og behagelig oplevelse i forbindelse med bilkøb. Vi blev betjent af Okan, som var super venlig og hjalp os godt igennem hele processen i vores eget tempo. Da vi efter 48 ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionelt personale allerede ved første møde, hvor Mazlum (sælger) var god til at få kørt ønskede biler frem til afprøvning. Efterfølgende var førnævnte ligeledes hurtig til at tage k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en bil i april 2025 inkl. en 1 årig garanti forsikring. I november 2025 går gearkassen i stykker. Autohuset Tåstrup tager bilen ind, og ordner alt det praktiske. Opfølgende kontakt, for at høre... Mehr ansehen

1. Autohändler
  2. Autowerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Autohuset Taastrup samler vi på tilfredse kunder. Vi lægger derfor vægt på, at kvalitet og service er i top – til den rigtige pris. Vi sælger derfor også kun brugte biler af kvalitet. Vi sælger og køber biler og tager gerne en snak om at modtage din brugte bil i bytte til en fornuftig pris. I Autohuset Taastrup tilbyder vi også fordelagtig finansiering med helt ned til 0,- DKK i udbetaling. Vi har 30 års erfaring inden for mekanik og pladearbejde. Vores autoværksted vil kunne være behjælpelig med at udbedre alle former for skader og reparationer, herunder også forsikringsskader. Værkstedets mission er at blive kundernes foretrukne autoværksted.

4,8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køb brugt bil trygt og rimeligt

Jeg har netop købt bil hos Autohuset Taastrup.

Jeg har haft en meget imødekommende, ærlig og rimelig købsoplevelse.

Efter salget har der været mindre småting. Disse er blevet løst hurtigt og uden ekstra omkostninger.

Hvis du er i tvivl om at vælge sælger, så er min klare oplevelse, at du trygt kan vælge Ali. Jeg ville vælge ham igen.

18. August 2022

Kundeservice på højt plan

Super god service, og rart og imødekommende personale, der ved hvad de forskellige kunder har brug for.
Det er en klar anbefaling at køre herud fra min side.

7. August 2022

Imponerende imødekommende Okan Basay

Før du bestemmer dig for, at købe bil brugt/ny. Bør du stille dig selv nogle spørgsmål:
Ønsker jeg professionel rådgivning
Seriøs og kompetent kundeservice
Tryghed ved køb vide, at evt. Reklamation bliver udført og med en venlighed man sjældent oplever.
Være kunde i centrum og ikke blot endnu en omsætning.
Blive mødt af en smilende og venlig Okan Basay,
Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, kan du mere end trygt købe din næste bil hos Autohuset Taastrup 👌

18. Juli 2022

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales! Der skulle ordnes en masse buler og ridser på min bil, hvilket resulterede i en bil, der så ud som da den blev købt første gang. Det tog kun 1 uges tid, der var lånebil og super god service både inde- og udenfor værkstedet 👌🏾Tak til Ali Ata!

15. Juli 2022

Autohuset Taastrup

Autohuset Taastrup, er min foretrukne bilforhandler og mit foretrukne bilværksted.
Jeg har både købt bil, haft bil i kommission, og fået solgt bil gennem Autohuset Taastrup.
Bilværkstedet reparerede min bil til topkarakterer.
Alt blev klaret, hurtigt og kompetent, og som aftalt.
Ærlig og professionel behandling gav mig den bedste kundeoplevelse nogensinde.

26. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, meget imødekomme.
Jeg havde en gammel bil jeg gerne ville skifte ud med en nyere, og det gjorde jeg gennem Ali, helt smertefrit og uden problemer.
Han hjalp både med papir iforhold til finansiering og alt det.
Jeg havde en lille bekymring om bilen og blev bare bedt om at komme ud så vi kunne kigge på det, og fik det løst uden videre.
Jeg kan varmt anbefale autohuset Tåstrup.

23. Juni 2022

Problemfrit bilkøb

Vi købte vores første bil hos Autohuset Taastrup. Alt igennem en god oplevelse, god service samt god vejledning i processen.
Alt har kørt godt siden og de var villig til at hjælpe med de ting de nemmere kunne gøre. Vigtigst af alt har de altid været nemme at få kontakt til og snakke med.

13. Juni 2022

Audi a5 fra 2016.

Audi A5 2016

Jeg købte en Audi af Ali hos Bilhuset Taastrup. Jeg har købt 6 biler efterhånden i mit liv, og det her må være handsdown den bedste service jeg har fået. Hurtig, Venlig, hjælpsom. Han tager altid telefonen. Vi havde nogle ændringer mht. slutsedlen og det gjorde han totalt smertefrit. Den blev klargjort også og stod kniv skarpt.
Bilen blev underskrevet tirsdag og ville leveres fredag men da jeg spurgte om han kunne levere den tidligere så var svaret "Ja" . Ingen skjulte bilhandler tricks.
Hvis du handler her så får du Ærlighed og service i topkvalitet
Jeg kan stærkt anbefale Autohuset Taastrup.

10. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I marts så vi den lille røde holde i…

I marts så vi den lille røde holde i Autohuset, vi kørte ind dagen efter og den lille røde måtte bare være vores efter lidt forhandlinger omkring prisen på vores anden bil og lidt jeg ville ha lavet på den røde skrev vi under og aftalte at vi kunne hente røde hjem få dage efter der var et par fejl på den lille røde uden problemer er de blevet lavet ingen lange kampe eller dårlige undskyldninger så kan kun anbefale stedet vi har kun oplevet glade og smilende personer når vi har været der inde og vi vil ikke tøve med at købe bil hos Ali igen de får klart top point og masser af ros fra hos

24. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I was looking for a pre owned vehicle…

I was looking for a pre owned vehicle on the lot. I was looking for a car with low mileage and had my type of interest in vehicles. I was placed in the perfect car. It looked brand new being a used car and my customer service rep (Ali Atta) handled me very well. He was very knowledgeable about the vehicles there, kind and knew just what I wanted based on my interests. I walked out happily and appreciate the great customer service

5. Mai 2022

Et godt sted

Jeg har købt bil hos Ali og Veysel i starten af 2022. Da det er første gang jeg køber brugt bil havde jeg utallige spørgsmål og Veysel er nok den mest tålmodige og servicemindede sælger, man kan finde. Weekenden efter jeg havde fået bilen, ser jeg at pæren bag speedometeret er sprunget. Jeg ringede til Ali og det blev uden tøven fikset på deres regning. Tak for en god og tryg handel.

7. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og flinkt personale

Købte en Yaris fra 2017 i december 2021. Super fin service fra første prøvetur til køb.
Da jeg et par måneder efter havde problemer med bagkofangeren der pludseligt sad lidt skævt, blev det hurtigt fikset, uden ekstra beregning!
Super flinke mennesker, kan klart anbefales.

1. April 2022

Super god oplevelse!!

Super god oplevelse. De leverer hvad de lover til tiden og til en fornuftig pris - jeg kommer kun til at anvende dette autohus fremover.

9. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god service og gode priser.

Min kæreste og jeg købte en ny bil hos Autohuset Taastrup og var forbi en del forhandlere inden vi endelig endte på en bil, som Autohuset havde stående. Ali og resten af holdet var super imødekommende lige fra første gang vi trådte ind ad døren og de hjalp os med at finde den helt rigtige bil til vores behov. Ud over den fine behandling fik vi en super fair pris for vores gamle bil som de gladeligt tog i bytte - selv om den havde fået nogle skrammer. Efter et par uger med bilen opdagede vi at batteriet ikke fungerede som det skulle og vi ringede straks til Ali som forsikrede om at han ville bestille et nyt hjem med det samme og at vi ikke skulle betale en krone for at få det skiftet. Autohuset Taastrup yder fantastisk service og rådgivning og jeg vil anbefale alle på jagt efter en brugt bil at købe den gennem dem. Vi kommer helt sikkert igen!

22. Februar 2022

Tillid og tryghed

Jeg benyttede mig første gang af værkstedet hos Autohuset Taastrup da jeg fik en skade på bilen.
Grundet den gode oplevelse og følelsen af tillid og tryghed har jeg siden hen også fået udført mit årlige service hos dem.

Mvh
Sofie

30. Jänner 2022

Helt igennem god oplevelse

Har kun positive ting at sige om min bilhandel med Autohuset Taastrup. Var interesseret i en bil de havde til salg og efter en prøvekørsel var jeg kun endnu mere klar på en handel. De skaffede et attraktivt finansieringstilbud og sørgede for telefonisk med banken at få en kreditgodkendelse så hurtigt som muligt igennem. To dage efter var jeg ejer af en ny bil.

Da jeg så konstaterede at den ikke var leveret med hattehylde (og den ikke var at finde), tilbød de at betale hvis jeg selv stod for at finde én - hvilket de selvfølgelig honorerede.

Dette var mit første brugtbilskøb og jeg er kun glædeligt overrasket over den professionalisme og hurtige ageren som Autohuset Taastrup har vist.

20. Jänner 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Vores bil lød meget mærkelig! De havde tid til vi kunne komme med den, med det samme. De lavede ud over vores bremser også service og skaffede os nye dæk. Vi fik lånebil og kunne hente vores bil allerede 2 dage efter!!

9. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr