Nog niets gehad. Matten hadden vorige week geleverd moeten worden Automatten gebeld alsook Post.nl. Kom niet verder. Eerdere bestellingen o.a. van post.nl wel afgeleverd. Vervelend als je overmorgen... Mehr ansehen
Matten passen prima, alleen jammer dat je er of 4 of 2 moet bestellen. Had er eigenlijk maar 1 nodig voor de bestuurderskant. Wel snel geleverd.
Aantal jaren ook bij hun automatten besteld nu weer We zijn zeer tevreden hierover Na normaal.gebruik jaren van plezier
Ik ben zeer tevreden over de service van automatten.nl. Ik had een mat binnen gekregen welke niet goed was, ik ben ontzettend netjes geholpen met een nieuwe mat. Aanrader!
Vom Unternehmen geschrieben
AUTOMATTEN.NL is producent van pasvorm automatten. Naast onze automatten verkopen we ook autostoelhoezen, rubbermatten & autoaccessoires. Wij verkopen onze producten aan zowel consumenten als aan autobedrijven
WAGENMAKERIJ 4, 4762AV, ZEVENBERGEN, Niederlande
- 085-0290140
- info@automatten.nl
- automatten.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
uitzoeken op de web- side was…
Het uitzoeken op de web- side was duidelijk. De rubberen automatten passen perfect. En de bezorging ging vlot. Een aanrader.
Snelle levering en een eerlijke prijs…
Snelle levering en een eerlijke prijs plus een goede pasvorm zijn het gewoon top matten.
Verkeerde stoelhoes toegestuurd gekregen.
Ik kreeg een stoelhoes toe gestuurd die voor mijn Volvo XC40 niet geschikt is. Terwijl het er wel duidelijk stond omschreven dat het voor deze auto is.
Heb zelf mijn retourkosten moeten betalen.
Schandalig. Koop hier nooit meer iets.

Antwort von Automatten.nl
Past perfect
Past perfect.
4 kwaliteiten waar je uit kan kiezen.
Heel veel kleuren stiksels.
Snel geleverd.
Snel geleverd nette prijzen en goede…
Snel geleverd nette prijzen en goede pasvorm
Na 4 weken heb ik nog niets ontvangen (deels eigen schuld)
Na 4 weken heb ik nog niets ontvangen. Het grootste deel van het adres had zogezegd de verkeerde postcode. Dat ondanks dat het adres volledig correct is op de factuur. Ik weet nog niet hoe of wanneer ik het wel ontvang en krijg geen reactie van de support. Het andere deel werd geleverd in een shop hier 10 minuten vandaan en mag ik zelf gaan ophalen.
UPDATE:
Blijkbaar toch mijn eigen schuld: het nummer was verkeerd wat aanleiding heeft gegeven tot al deze problemen. Tot nu toe is de customer service erg behulpzaam. Hopelijk krijg ik nu spoedig alles.
zeer tevreden
recent voor het eerst bij dit bedrijf bestelt en ik ben zeer tevreden. duidelijke website, logisch bestelproces, netjes op tijd geleverd en de matten passen ook nog eens perfect.
Klantvriendelijke klantenservice
Klantvriendelijke klantenservice, oplossing gericht.
Snelle levering.
Goede kwaliteit....vorige set heeft 8 jaar uitgehouden.😄
Prima geholpen met maatwerk mattenset…
Prima geholpen met maatwerk mattenset waarvoor ik zelf mallen moest aanleveren.
Snelle levering, prima kwaliteit en ook nog eens tegen schappelijke prijs.
Snelle levering! Goede kwaliteit en maatvoering volgens beschrijving op site.
Matten snel geleverd,zijn van goeie…
Matten snel geleverd,zijn van goeie kwaliteit en pasvorm , zeer tevreden
Goede en snelle levering
Goede en snelle service. Eenvoudige manier van bestellen.
Matten besteld voor ford costum
Matten besteld voor ford wat soms door ging en soms niet paar keer moeten
Bellen of ze de bestelling hadden aangekregen de dag van de
Levering mail gekregen geleverd nergens geen matten gevonden klantenservice proberen te bellen krijgt ge niemand vast dan maar gemaild 5 dagen verder horen we er niks meer van
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring, de ervaring van een mede reviewer die maar 1 ster gaf. Daar kan ik mij niet vinden.
Matten voor mijn Opel Mokka X Waren gemakkelijk besteld en de kwaliteit is top. Ik heb niet de duurste optie gekozen. Is ook niet nodig, de matten zijn van hele goede kwaliteit. Ook de originele bevestiging onderdelen voor op de vloer waren in de mat gemonteerd
Rubbere Automatten besteld voor mijn…
Rubbere Automatten besteld voor mijn peugeot 3008 2020
Slechte kwaliteit matten
Netjes en correct
Bestelling de volgende dag al binnen en zeer goed verpakt
Vlot verlopen goede kwaliteit
Vlotte en snelle service, goede communicatie/reactie bij problemen. Top👌🏻
Snelle levering en de automat past…
Snelle levering en de automat past perfect.
Wat ik bestelde en allereerst gecheckt…
Wat ik bestelde en allereerst gecheckt of alles in orde was, bestelling geplaatst en keurig geleverd. Vlot en betrouwbaar, bestelde artikel voldeed aan verwachting !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.