Vandaag 13-4-26 door de wasstraat in Almere gegaan Na de wasbeurt zat er nog net zoveel vogelpiep op het voorraam als voor de wasstraat De man die met een hogedrukspuit nog even langs de auto loo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Borstels van beide mattenautomaat waren versleten en raakten amper de mat bij het inbrengen. Achterzijde van de auto is niet meegenomen met hoge druk reiniger. Kentekenplaat was nog vies.
Unternehmen hat geantwortet
Zeer oneerlijke wasstraat. Ze beweren dat het abonnement onbeperkt is en dat je één keer per 24 uur gebruik mag maken van de wasstraat, zoals in hun voorwaarden staat. Wanneer je echter vaker gaat,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deze review gaat over de wasstraat en interieurbaan. Vandaag het uitgebreide programma gedaan inclusief de interieurbaan. De buitenkant was over het algemeen prima gedaan. Uiteraard dezelfde zaken a... Mehr ansehen
Bij Autoradam staat gemak en mobiliteit centraal. Wij bieden alles wat je nodig hebt om snel en eenvoudig onderweg te zijn. Of je nu een auto wilt huren, je voertuig professioneel wilt laten wassen, voordelig wilt tanken of een e-bike zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze diensten zijn ontworpen om het leven van onze klanten makkelijker te maken, met snelle en betrouwbare oplossingen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Bij elke vestiging, in Almere, Amsterdam en Lelystad, vind je deskundige medewerkers die klaarstaan om je te helpen met al je vragen over autoverhuur, onderhoud, wassen, tanken en elektrische mobiliteit. Wij combineren service, kwaliteit en klantvriendelijkheid zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Kies voor Autoradam en ervaar zelf het gemak van een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten op één plek.
De Strubbenweg 4, 1327 GE, Almere, Niederlande
Hat 53 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Wasstraat Autoradam Almere is belachelijk duur geworden en dat voor dezelfde service. Al jaren maak ik naast het reguliere wassen van de auto ook 6 x per jaar gebruik van de totale interieurservice. Ideaal aangezien ik als rug patiënt dit moeilijk zelf kan doen. Afgelopen maand was het weer zover, zie ik dat ze de prijs met €10,- verhoogd hebben. Uiteraard heb ik er wat van gezegd, waarop de medewerker uitlegde dat het programma sterk uitgebreid en verbeterd is. Het toch gedaan, maar bleek een wassen neus. Totaal geen uitbreiding of verbetering, gewoon hetzelfde programma alleen veel duurder. Belachelijk duur, dus voortaan zoeken we het elders.
Vreselijke klantenservice, twee weken lang al aan het bellen en wachten op een borg van 1000 euro, waar ik na zoveel bellen en e-mailen nog steeds niets van heb ontvangen. Niemand antwoord de telefoon en krijg ook geen antwoord op mijn e-mails. Nooit meer!
Geen goede service ervaren na dubbele betaling bij gebruik wasmachine. Nu al 5 dagen in de weer om geld terug te krijgen. Gebeld, gemaild en aan de balie geweest, maar nog niet opgelost....
Zeer slecht behandeld, auto meegekregen na 8 dagen emissie problemen, de auto teruggebracht op de 15e en geen andere meegekregen!!!! Wel aan de balie 1000,— borg betaald plus een maand shortlease vooruit 929,50 betaald!!! Teveel betaalde zou met 3 a 5 werkdagen overgemaakt worden ! En zeggen nu dat ze mijn rekeningnummer niet hebben stelletje leugenaars. Heb eronder tussen een jurist op gezet om mijn geld terug te vorderen…. Dit is de tweede keer problemen met de auto …. Ik raad iedereen aan om hier geen auto te huren er is altijd wat … en ze komen hun afspraken niet na. Hoeveel sterren -10.
Als ik de reviews lees, lijkt het mij niet zinvol om me auto te wassen bij dit bedrijf.
Normaal lees ik wel de reviews maar staan naast klachten ook goede verhalen bij, hier lees ik meer klachten dan positieve berichten, en dan denk ik een gewaarschuwd mens telt voor twee
Je krijgt een bestelbus die een paar keer stil staat op de snelweg. Een borgsom van €1000,00 wordt er gevraagd voor deze bestelbus met mankementen, overigens stond in de advertentie €500,00. Er wordt dan doodleuk gezegd als je €500,00 wil betalen het verhuurbedrag hoger wordt. Bij de huur geen km vrij. De borg wordt pas na 4 dagen teruggestort staat ook nergens wordt je mondeling verteld. Dit bedrijf reageert niet op je klachten mails. Dit bedrijf moet nog veel leren en heeft veel verbeterpunten. Het was eens maar nooit meer. Waardeloos bedrijf.
Nog niet eerder zo een slechte wasstraat gebruikt twee keer door de wasstraat en nog rond de antenne en velgen niet schoon. Echt zeer slecht . Stofzuiger werkt alleen met pin 2 euro en dan nog denk ik dat je met deze stofzuiger naar de dokter moet . Een vriendin met zware astma zuigt beter.
Vestiging nieuwpoortkade; ga altijd naar de wasboxen. Sinds een paar weken zijn ze slecht. Met spoelen komt er zeep uit, de wax stopt met wax geven halverwege de tijd. Jammer want was altijd goed. Ga nu maar eens een andere zoeken....
Hallo,
Ik ben op 11-07-2024 om 09:21 carwash geweest Autoradam nieuwpoortkade 5 in Amsterdam.
Ik heb een deuk en een kras op de linker zij scherm en links deur heb ik een klein deukje met kras en rechterzij scherm heb ik een kras. Ik heb het gemeld bij de medewerker en heeft een email gestuurd naar me met fotos hebben ze gelijk afgewezen. Ze willen het niet accepteren. Hierbij stuur ik de foto’s van de schade en de bon van de carwash.
Slechte wasstraat. Zelfs met het duurste programma wordt je auto niet schoon. Las ook veel klachten over opgelopen schade waar ze geen verantwoordelijkheid voor nemen.
Geen tv, na een paar minuten vlieg je er uit, zelf retourlabel downloaden lukt niet, goedkoop is duurkoop!
Drie sterren omdat de medewerkers echt superaardig en behulpzaam zijn, de benzine goedkoop is en de wasstraat okay-ish.
Het verhuren van auto's is echter sinds een tijd naadje; de auto's zijn vies, kapot en slecht onderhouden. Ik vind dit jammer want ik kwam er graag, werd altijd goed geholpen maar sinds er een wisseling van de wacht is bij het verhuurloket is ook die service onprofessioneel, wel heel vriendelijk dat wel.
Natuurlijk is de prijs er ook naar maar het blauwe autoverhuurbedrijf om de hoek (A'dam West) is net zo goedkoop maar zijn de auto's in perfecte staat, schoon en werkend en het personeel is super professioneel en vriendelijk.
Dus de verhuurafdeling krijgt 1 ster omdat 0 ster niet kan, die 3 sterren zijn echt voor het personeel.
Wasstraat vestiging Amsterdam. Met de auto nog niet 100% droog en klodders shampoo schuim naar het stofzuigerplein gereden. Doet zijn naam geen eer aan. Ontzettend goor, veel troep uit de auto’s op de vloer, asociaal van de gebruikers. De hogedrukspuitjes waren defect en de vensterbanken lagen onder het stof en een laag zand. Geen visitekaartje.
2 weken geleden een zeer vervelende ervaring meegemaakt bij het tanken in Almere. Halverwege het tanken, werd de machine geblokkeerd. Eenmaal navraag gedaan bij de balie, krijg ik te horen dat er een blokkade was gedaan vanwege het doorrijden zonder te betalen.
Toen ik aangaf dat dit NIET juist is, wilde ik wel weten om welk kenteken het gaat, waarop het camerasysteem dit had gedetecteerd. HIierop volgend werd het kenteken getoond dat totaal niet overeenkomt, zelfs de cijfers of letters van dat kenteken, kwamen niet overeen met het kenteken van mijn auto😡😡😡.
De machine werd vervolgens gereset zodat ik weer verder kon gaan met tanken. Maar geen excuses voor het feit dat ik voor het blok wordt gezet, of iets dergelijks!!!
De volgende dag is er kort telefonisch contact geweest en ook contact via FB messenger, men betreurde het feit wat er is gebeurd, het voorval zou met de directie worden besproken en ik zou vervolgens worden teruggebeld door de eigenaar van het bedrijf, maar dit heeft tot op de dag van vandaag NIET plaatsgevonden…
Het uitvoeren van het terugbelverzoek, lijkt me een kleine moeite, maar helaas! 😡
Zeer slechte zaak dit, hoe zoiets toch kan gebeuren!!
Mijn dochter net haar auto opgehaald bij de Toyota dealer deze is met de auto door de was straat gegaan nu schade aan de auto krassen !!!!!
Vreselijk teleurstelling
Wassen is prima, maar de velgen worden nooit goed schoon, ik heb van duurste tot de goedkoopste programma geprobeerd maar allemaal hetzelfde.
Very bad experience with the counter lady Alisha in Almere. Was treated rudely while trying to rent a car and this lady didn’t even bother to listen and understand what I was asking. 0% customer satisfactory, service quality & skills, this kind of attitude shouldn’t be in front of the customers at all. Didn’t even want to accept that she made a mistake with the reservation and wants to go around it. I will never ever come back here.
1 ster is zelfs teveel. De zogenaamde algemeen directeur neemt geen enkele klacht serieus en wimpelt het af als een oorzaak van de klant en niet van hen. Doe geen zaken met ze!
Gezellige ontmoeting en goede service snel geholpen thanks youssef.
Man met pasie hier zit je goed. Groetjes Richard
Op 10 december 2023 rondom 9.00 uur een bestelbus gehuurd voor een kleine verhuizing van Lelystad naar Almere. Bij het ophalen werden mij drie schades aan de bestelbus getoond en of ik even snel wilde tekenen. Op dezelfde dag rondom 14.30 uur heb ik de bestelbus terug gezet achter de slagboom op een onbeheerd terrein. Maandagochtend om 8.34 uur kreeg ik een mail met de vermelding dat er voor € 600,00 schade was geconstateerd. Ik heb direct contact opgenomen met Autoradam, maar er werd gezegd : dit is uw eigen verantwoording.
Tijdens het gebruik van de bestelbus ben ik constant bij de bestelbus aanwezig geweest, zowel bij het laden als het lossen. Ik was alleen de bestuurder. Ik heb verder nog met de verhuur coördinator gesproken, maar na overleg met zijn verantwoordelijke kreeg ik hetzelfde antwoord: het is uw verantwoording. Ik heb vervolgens op 2 en 3 januari een mail en aangetekend schrijven gestuurd, maar daar is nooit op gereageerd. Een Schande!! Niet reageren naar je klant.
Een auto huren met schade blijkt dus een melkkoe te zijn. De vorige schades zijn nooit hersteld en dat zal met mijn betaalde €600,00 ook niet gebeuren.
Met name de manier om niet te reageren geeft aan, welke mentaliteit dit bedrijf heeft.
Ton, Almere
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.