Bayern AutoGroup Bewertungen 133

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hverken fejlfinding eller udbedring af fejl blev foretaget om end det var formålet med besøget. Sjældent - om nogensinde - oplevet en mere ligegyldig og arrogant kundebehandling. Heldigvis Vedr. s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bortset fra den bremsekaliber foran som mekanikeren ødenlagde til 3.500kr. (den betaler jeg åbenbart) Det løse dæksel under sædet (jeg sætter det bare selv på plads så) Og at den fysiske... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En stor tak skal lyde til Værkstedschef Dennis ved Bayern AutoGroup i Odense Var så uheldig at en af naturens små skabninger, havde været i motorrummet. Og skabt lidt udfordringer, men tekniker C... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling, når der skal handles nye bil, udelukkende grundet Michael Damkjær ved Bayern AutoGroup Kolding! Magen til service-gen, og professionalisme skal man lede længe efter. Alt er der... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bayern AutoGroup er en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde med seks forretninger i Danmark. Vores målsætning er at være de danske BMW og MINI entusiasters foretrukne bilforhandler – en ganske særlig forhandler, hvor du som kunde oplever, at intet er overladt til tilfældighederne. Når du vælger at køre i en bil ud over det sædvanlige, skal du også have en oplevelse ud over det sædvanlige både i mødet med vores salgsafdelinger og vores værksteder.

3,0

1 Stern

Hat 41 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetent, troværdig og nem at arbejde med

Tak for endnu en god servicering af min BMW. Skønt med den video, man får, som forklarer hvad der er lavet, fra den udførende mekaniker... og så det lille ekstra med vask og støvsugning. det er altid en fornøjelse.

3. Dezember 2021

Antwort von Bayern AutoGroup

Tak for din flotte anmeldelse, Lars - vi er glade for du deler det med os værdsætter de initiativer, vi arbejder med.

Altid meget venlig modtagelse

Altid meget venlig modtagelse. Super fin tilbagemeldning / info fra værkstedet ved dækskifte el service af bil.

2. Dezember 2021

Antwort von Bayern AutoGroup

Tak for din pæne anmeldelse - det er den oplevelse, vi arbejder benhårdt på at levere dagligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt betjening i forbindelse med…

Perfekt betjening i forbindelse med service af min Mini OneD. Tusind tak til hele holdet.

2. Dezember 2021

Hej Mads,

Selv tak for din flotte anmeldelse - vi er glade for indsatsen anerkendes.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid en fornøjelse at aflevere…

Det er altid en fornøjelse at aflevere sin sin. Glade medarbejdere tager imod, Fin video tilsendt og en god gennemgang af de punkter bilen har fået foretaget.
Man føler sig tryg og rolig. Ingen overraskelser

18. November 2021

Antwort von Bayern AutoGroup

Dejligt at høre, Rene - det er lige præcis den oplevelse vi dagligt tilstræber alle kunder skal have ved kontakt til os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse at bestille ny…

Fantastisk oplevelse at bestille ny bil, god dialog hele vejen igennem - og altid god tid ved henvendelser..

8. November 2021

Hej Henrik

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot, det sætter vi meget stor pris på.

Stort tillykke med din nye bil.
Jeg er super glad for at høre du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til også at kunne yde dig god service på værkstedet i fremtiden.

God dag 😊

Virkelig professionelt!!

Jeg fik lavet hhv. en skade og et service og der var intet at udsætte på hverken slutprodukt eller forløbet Tværtimod så oversteg forløbet mine forventninger hele vejen igennem.

8. November 2021

Hej Morten

Jeg er super glad for at høre du har haft en god oplevelse hos os i forbindelse med udbedring af skade og service eftersyn.
Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

God dag 😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig praksis leder til dårlig service, hvilket leder til mistede kunder

Jeg har været kunde hos BMW (BAG) i Odense igennem flere år.
Jeg har i og for sig været tilfreds med værkstedsservicen, så denne anmeldelse kunne være reduceret til en stjerne, hvis ikke værkstedet fungerede så godt.
Servicen fra salgsteamet er derimod under al kritik.
Man bruger noget tid, man bliver enige om en pris, dvs. prisen accepteres, man beder om en kontrakt, hvilket resulterer i, at sælgeren beder om et cpr. nummer i en mail torsdag. (Bilen skulle i øvrigt købes af en virksomhed).
Informationen modtager BMW mandag morgen. (Jeg indrømmer blankt, at jeg får mange mails qua mit arbejde). Efterfølgende ringes jeg op og får at vide, at bilen bare er solgt. Sælgeren påstår, hvilket jeg tager for gode vare, at de har ringet ÉN gang for at rykke mig. Jeg har ikke dette opkald i min log.
ÉN gang. Ikke sendt mailen igen, ikke skrevet en eller måske to sms’er henover weekenden, ikke ringet igen. De har bare solgt bilen.
I min optik, og her er der givetvis delte meninger, da BMW åbenbart mener, at det er god stil og således et udtryk for normal praksis, så er det et udtryk for elendig service, ekstrem arrogance samt en komplet mangel på respekt for min tid. (På et tidspunkt hvor der er lang leveringstid på biler, så jeg kan jo bare stille mig om bag køen).
Troede kunden skulle være i centrum.
Hvordan mon det går BMW, når tiderne vender?
Jeg køber for første gang i mange år et andet bilmærke.

Svar til BMW:
Som det fremgår af min anmeldelse, og som du også ved fra vores mundlige dialog, så mener jeg, at ét opkald der ikke går igennem, er dårlig service og dårlig praksis. Noget så lidt som en SMS, inden sælgeren lukker ned for weekenden, havde været nok.
Når prisen er accepteret, dvs. man ØNSKER at købe, så er ét opkald bare ikke godt nok. Jeg har været i dialog med sælgeren om denne type bil fra før sommerferien!
I min verden så er det bare ikke BMW branded værdigt! I mener så noget andet - fair nok. Det er jeres forretning og jeres metodik. Og at I tolker min skuffelse over jeres ringe service, og min spildte tid i øvrigt, som uhøflig adfærd, tja! Skuffet, det er jeg i hvert fald. Nok til at jeg aldrig kommer igen. Men I har sikkert kunder nok!

2. November 2021

Hej Henrik

Vi har været i dialog nogle gange med dig vedr. denne sag, desværre uden at have opnået din forståelse for situationen ligesom du ikke har ønsket den hjælp vi har kunne tilbyde dig.

Her er forløbet, sort på hvidt. Det er dokumenterbart fakta, så læsere på Trustpilot selv kan danne deres mening omkring sagen.

Torsdag kl. 13.52, svarer vores sælger en mail fra dig og beder dig om at oplyse detaljer på køber, altså basale data som navn, adresse mv. så vi kan udfærdige en slutseddel på den omtalte BMW.
Da sælgeren ikke modtager denne information, ringer vedkommende til dig fredag kl. 13.15 for at følge op, (tjek evt. din telefon log igen, det fremgår i vores) desværre uden at din telefon bliver svaret.
Sælgeren har fri lørdag & søndag, hvorfor yderligere opfølgning disse dage naturligvis ikke sker.
Mandag ved middagstid, altså 4 dage efter vi har udbedt dig oplysninger til udfærdigelse af en slutseddel, og uden at have hørt fra dig, er der en af vores andre sælgere der sælger bilen til en kunde der er fremmødt fysisk i butikken og underskriver slutseddel med det samme.

Mandag eftermiddag kl. 14.32 (ikke mandag morgen som du skriver) modtager vi de oplysninger vi manglede fra dig.
Vores sælger kontakter dig omgående med besked om at bilen desværre er solgt i mellemtiden og tilbyder dig en tilsvarende bil, dog uden soltag, hvilket du på ganske uhøflig vis afslår.
Mandag aften er jeg personligt i dialog med dig, hvor jeg foreslår forskellige løsninger til dig, herunder muligheden for at skaffe dig en identisk bil, dog med senere levering, hvilket du også afslår.

Hos os er en bil ikke solgt før en slutseddel er underskrevet. Dette er blandt andet fordi det er praktisk umuligt at sikre at alle sælgere i huset er informeret om hvad hver enkelt af deres kollegaer har talt med forskellige kunder om.
Bilen ”blokeres” automatisk, men først i det øjeblik en slutseddel er underskrevet. Sådan er det nu og sådan har det altid været.
Jeg beklager mange gange at du er kommet i den yderst uheldige situation og jeg er især meget ked af at du ikke har forståelse for hvordan sådan en situation kan opstå, samt at du ikke finder vores alternativer brugbare.

Du har travlt. Du svarer først din mail 4 dage efter du har modtaget den og havde ikke mulighed for at svare telefonen da vi forsøgte at følge op.
Den travlhed kostede dig desværre muligheden for netop den specifikke BMW. Det mener vi dog ikke er vores skyld, men vi er selvfølgelig meget kede af at du er af en anden opfattelse.

Vi ønsker dig held og lykke med dit nye bilmærke.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid venlig modtagelse ved…

Som altid venlig modtagelse ved aflevering af bilen. Det aftalte var lavet efter kortere tid end aftalt. Dejligt når man sidder og venter.

28. Oktober 2021

Antwort von Bayern AutoGroup

Tak for din fine anmeldelse, Dorrit - vi er glade for indsatsen bemærkes.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil gerne advare andre BMW ejere

Jeg vil gerne advare andre BMW ejere, i bør undgå at bruge BMW Kolding, deres service er under al kritik, jeg blev af BMW connected bedt om at kontakt et BMW værksted, da jeg havde problemer med min 320D G20 model, den havde pludselig mistet Apple carplay Spotify mm. dette er et kendt problem, og burde ikke være et stort problem for en autoriseret forhandler, her var det så jeg blev en hel del kloger, det udviklede sig til et absurd teater, først påstod værkføreren at der ikke var garanti på min bil, hvilket ike er tilfældet, der er garanti til 3.2.23 dernæst påstod/truede han med at få min garanti fjernet, da min bil har et uoriginalt anhængertræk, ikke at jeg kan se det skulle have noget med sagen at gøre, at mit Idrive ikke virker, så påstod han at det udløber efter 3 år, hvilket bilen ikke er, og i øvrigt ikke at tilfældet, da en bil købt med det udstyr i DK holder i den tid bilen eksisterer. Men efter meget bøvl og frem og tilbage, ringede han og sagde bilen var klar, jeg hentede den, men fik så at vide at de havde brændt mit ABS modul af, hjem uden bil igen, efter endnu en uge blev jeg kontaktet at jeg kunne hente bilen, denne gang kunne den køre, men stadig uden de havde repareret den oprindelige fejl, og nu med et træk der ikke virker, og han i øvrigt nægtede at lave, selvom det var dem det havde ødelagt det, det har virket fint i al den tid jeg har haft bilen. Blev så kontaktet 14 dage senere at de nu kunne reparerer den oprindelige fejl, med en kode, som jeg i øvrigt havde fortalt ham da jeg afleverede bilen første gang, var måden at reparere det på, men han begyndte at slette al software, og det fik min bil til at gå amok. Sagen er den at jeg skal bruge mit træk når jeg skal på ferie, og må nu selv betale for at få det lavet, hvilket er helt uacceptabelt i min optik.
Så lad endeligt være med at bruge det værksted, og særligt den ene værkføre, der ikke aner hvad service er, men han er god til at true kunderne, gad nok vide om BMW Danmark er klar over hvor dårligt det egentligt står til hos deres forhandler, jeg sætter ikke min ben der igen, og fremad bliver det i Tyskland hvor jeg altid har fået min BMW serviceret, der ned ved hvordan bilen skal laves, og de behandler folk ordentligt.

1. August 2021

Hej Frank

Vi har først nu haft mulighed for at undersøge sagen ovenpå sommerferie ved de involverede parter hos os.

Der er som oftest altid to sider af en sag, hvilket der også er tilfældet her. Som udgangspunkt har vi håndteret bilen ud fra de foreskrifter og krav, der stilles fra fabrikkens side.

Vi kan kun håbe, at du finder et værksted, som lever op til dine forventninger, og som til din tilfredshed kan håndtere uoriginale tilpasningernes indvirkning på bilens originale funktionaliteter.

God oplevelse igen..

BAG - Holstebro

Handlede med Jesper Meiniche og der var styr på alt fra start til slut. Skønt at handle med kompetente sælgere, der kan tage en beslutning her og nu. de varmeste anbefalinger herfra.

16. Juli 2021

Hej Skoust
Det vi meget glade for at høre, vi kunne ikke være mere enige.

BAG Tilst - pas på

BAG Tilst - værksted som ikke kan deres ting - ødelægger mere end de reparerer. I hvert fald når det handler om vores MINI Cooper der er er købt fra ny hos dem for fire år siden. Vil sige at de får MINI til at fremstå som et opreklameret brand da værkstedet ikke forstår at understøtte det ordentligt. Brug de lokale som har et godt image og som vil dig som kunde. Lad være med at tro at serviceaftaler eller det at du har købt fra ny hos BAG gør nogen som helst forskel. Desværre. Deres forretningsmodel er simpelhen for ugennemtænkt og ikke BMW/MINI værdig.

13. Juli 2021

Hej Christian
Vi er meget kede af at høre om din ærgerlige oplevelse med en af vores forhandlere - Du er velkommen til at uddybe sagen, så vil vi kigge på din problemstilling. Eller du kan ringe til følgende nummer så vi kan løse problemet. 87430319

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det som mekanikeren ødelægger, betaler du

Det løse dæksel under sædet (jeg sætter det bare selv på plads så)

Og at den fysiske servicebog slet ikke er udfyldt eller stemplet..suk

- så er det alle pengene værd at bruge "eksperterne" hos BAG Aalborg

Svar:
Jeg har kontaktet jer.
Men det er samme person som valgte ikke at erstatte den ødenlagte del, som håndtere klager, så det giver ingen forskel 😉

30. Juni 2021

Hej Johannes
Vi er kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse med en af vores forhandlere.
Du er velkommen til at kontakte det pågældende værksted så vi kan finde en løsning her https://www.bag.dk/forhandlere

Ellers må du gerne oplyse hvilken forhandler det drejer sig om så vil vi gerne hjælpe dig videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har idag hentet min nye BMW 118 hos BMW…

Har idag hentet min nye BMW 118 hos BMW i tilst stor tak til sælger Ulrik super flink og behagelig fik en kanon service af ham kan varmt anbefale og købe bil ved Bayern AutoGroup.

18. März 2021

Antwort von Bayern AutoGroup

Tak for din pæne anmeldelse, Michael - vi er sikre på, du bliver glad for 118'eren :-)

Fantastisk kundeservice

Købte en brugt bil fra 2010, men blev behandlet som om vi havde købt en nyaftappet luksusmodel. Service, sagsbehandling, pris og aftaler helt i top.

18. Oktober 2020

Hej Jan

Vi er super glade for at høre din gode oplevelse.

Hilsen Christian/Bayern AutoGroup

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skæve bremser efter 45.000 km

I 2019 købte jeg en fabriksny 320d ved BAG, hvor jeg bl.a. medkøbte en service pakke, så 30.000 + 60.000 km service er betalt.

Bilen har kørt 45.000 km på ca 1,5 år, og i løbet af de seneste 2-3.000 km har bremseskiverne foran “slået” sig skæve.
Jeg bestiller derfor tid til at få bilen tjekket, og rigtigt nok, så kunne værkstedet bekræfte, at skiverne var skæve, hvorfor der skulle nye bremse skiver + klodser foran.

Der hvor problemstilling opstår, er ifbm hvem som skal betale at skifte disse bremser. Jeg har en bil med garanti i 2 år + tilkøbt service pakke, men får oplyst at BMW kun dækker sliddele i 20.000 km.

Vi skulle videre med opgaven, hvorfor jeg spørger om vi evt. kan lave en ligedeling af beløbet, eftersom at min bil selv siger, at der er 70.000 km kørsel tilbage i mine bremser foran, men lige lidt hjalp det.
- chefen har sidenhen godkendt en evt. løsning, men stadig med egen betaling

Jeg kan ikke påstå at jeg er skuffet, jeg vil nærmere sige at jeg er overrasket. At et premium mærke som BMW, vil accepter at deres originale bremser har fejl efter så få km/tid, og ikke tage dette på garantien, det forstår jeg ikke.

Hvis de originale dele/bremser ikke holder bedre end 45.000 km, er der absolut ingen grund til at købe originale dele, eftersom en uoriginal bremseskive vil kunne leverer et ligeså godt resultat.

4. Juli 2020

Hej Frederik,

Vi er glade for i trods alt fandt en form for løsning. Vi forstår dog godt din frustration. Husk endelig at tage kontakt til forhandleren igen hvis der skulle opstå noget.

/Mads - Bayern AutoGroup

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr