Købte 2 brødposer fra Bagerdygtigt gennem Too Good to go. Desværre fik jeg kun 1-2 dage gamle brød, som intet havde med "dagens brød" at gøre selvom butikken 1/2 time før lukketid bugnede af frisk brø... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
3 surdejsboller for 65 kr. i Alma! Tørre og hårde og ingen surdej at spore! Det er desværre ikke første gang at surdejsbrød- og boller, fra Alma, skuffer! Dårlig oplevelse! Ny autentisk surdej... Mehr ansehen
Jeg kommer ind i butikken på Amagerbrogade og bliver mødt af den sureste ældre dame bag kassen. Hun vrisser af mig gennem hele bestillingen, giver mig den forkerte bolle og glemmer mælk i min kaffe. D... Mehr ansehen
Købte en lykkepose brød gennem 2 Good To Go hos Bagerdygtigt. Et daggammelt franskbrød og at par tørre stykker rundstykker eller hvad det ligner. For 49 kroner. Brødet er elendigt. Bake off fra Lidl e... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Den mindste skive ost
Jeg er stor fan af bagerdygtigs brød, boller og kager, men jeg bliver næsten vred, når jeg køber en bolle med smør og ost, og så får de to mindste skiver ost jeg nogensinde har set. Jeg har handlet i den på Istedgade siden den åbnede, og det har ikke altid været sådan. Hvis det er for at spare, så er det godt nok dårligt givet ud.
Brødet er fint
Brødet er fint, men man kan fornemme en meget presset og dårlig stemning i Bagerdygtigt. Lederen på Amagerbrogade virker sur og snakker grimt til de unge ansatte. Jeg kan ikke anbefale stedet, ikke på grund af deres bagværk, men på grund af den dårlige energi der florerer bag disken.
Lækker koffeinfri kaffe med havremælk.
Tørreste og kedeligste brød fra…
Tørreste og kedeligste brød fra Bagerdygtigt i Valby. Kan på ingen måde anbefales.
Smagsløse
Smagsløse, hårde og tørre
Vi købte to tebirkes, to frøssnappere og to boller. Alle smagsløse. Bollerne var hårde og tebirkes tørre, som om de var fra dagen før. Det er desværre sidste gang vi køber noget fra bagerdygtigt.
Prøv at købe 4 romkugler...
Prøv at købe 4 romkugler...
1 romkugle koster 12 kr.
3 romkugler koster 27 kr.
Hvad koster 4 så?
Normalt får man da 4 til samme stkpris efter de første 3... Men ikke hos bagerdygtigt - Der kan de nemlig ikke regne, så der er det hver tredje der er rabat på, ikke 3 og opefter som alle andre steder.
Smag - jævn... Ikke noget særligt...
Dyre, ulækre kager uden smag
Dårlige kager. Fik en kage, hvor smørcremen smagte udelukkende af margarine - og det er ikke en overdrivelse. Det kunne ses i denne såkaldte smørcreme, at der var margarinestykker/smørstykker i cremen - virkelig ulækkert og mega skuffende.
Bunden smagte dog ikke decideret ulækkert, men var bare smagsløs. Det var på ingen måde dét værd. Øv for en oplevelse.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.